Attack! Attack!

Dagens låt
Strawberry Fair - Attack

Jag har ingen aning om varför jag inte bara kan låta bli att engagera mig i oviktiga saker. Men det är ett faktum: jag engagerar mig faktiskt allra helst i sådant som uppfattas som oviktigt.
Typ? Typ Americas Next Top Model, modehistoria, lo-fi-pop och Aftonbladets tävling Bästa stilen. Förra veckan blev jag småsur på att min favorit Amanda, som dessutom ligger etta på omdebatterade Outfits.se, inte plockade hem förstaplatsen. Å andra sidan är det inte särskilt förvånande att svenska folket inte delar min smak, och inte heller något att vara ledsen över. Nu när jag spanade in de nya finalisterna upptäckte jag till min stora förtjusning att Jannike är en av de utvalda! Här snackar vi om en av Sveriges snyggaste tjejer. Jag har avgudat hennes ytterst speciella skönhet och stil i flera år, och hennes outfitbild gjorde mig knappast besviken. Klar favorit!



Veckans bidrag tycker jag annars var ungefär lika trista som förra veckans. Det känns som att Aftonbladet satsar mer på att få en extremt blandad kompott än på att faktiskt välja ut schyssta outfits...

Om jag ska skjuta in min egen åsikt om Outfits.se så måste jag hålla med Hanna. Dessutom vågar jag påstå att Outfits.se inte skiljer sig ett skit från sidor som snyggast.se där kids lägger upp bilder på sig själva i stringtrosor och urringat. Betygssystemet är bara idotiskt, och skapar inget annat än missunsamhet och sårade känslor. Då är jag ju å andra sidan rätt fascistisk - jag är inte särskilt förtjust i någon form av bedömning eller negativ kritik när det gäller mina outfits. En kommentar från "Anna" på den här bilden: "Njaaa, skärpet och väskan går bort. Inget högt betyg från mig inte." Den kommentaren ger inte mig någonting. Det enda som händer är att jag tänker "jaha, din fula idiot, du har helt enkelt ingen smak". Jag säger inte att det är fel att ge kritik - jag är bara inte särskilt förjust i att kritiseras. Åtminstone inte när jag inte förtjänar det - eller snarare, när det faktiskt enbart är en fråga om stil. Skriv gärna att jag är tråkig och ful och lyssnar på dålig musik, är pretentiös och egocentrisk - men ge fan in mina kläder, för gillar du dem inte tycker jag förmodligen att dina är ännu fulare. HAHAHAHA.
Nej, men seriöst - om jag tar illa upp av minsta lilla negativa kommentar, som ändå är en vuxen människa, hur ska då ett barn känna?
Jag måste säga att det är en smula tragiskt.

Kommentarer
Postat av: Bjooti

Nu har iaf jag röstat på snygga Jannike - snygga kläder (och verkligen gudomligt vacker)

Postat av: Annika Marklund

Bjooti - härligt! :) Jaaa, hon är verkligen grym. Och helt klart bäst av finalisterna!

2007-02-27 @ 16:34:25
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: lejla

fan va tuffa shorts! :D

2007-02-27 @ 16:35:03
URL: http://lejlaa.blogg.se
Postat av: Annika Marklund

Lejla - jaaaa, hur häftiga som helst! Har inte sett dem på Zara, så de finns väl kanske inte kvar... hade hemskt gärna lagt beslag på ett par, även om det nog krävs en del självförtroende för att bära upp shorts i februari! :)

2007-02-27 @ 16:36:37
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: Victoria

Huh! Jag har också svårt att ta kritik, och då menar jag all sorts kritik. Grr. Vem är Jannike? Har aldrig hört talas om henne förr. Hon är jättesnygg. Hon har också sådär tunn överläpp, kul att se någon annan som har det!..

2007-02-27 @ 19:19:45
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Rebecca

Har också ytterst svårt för kritik! Speciellt efter en redovisning i skolan, jag blir som ett argt litet barn, känns urlöjligt men man har ju hört att 80-talister ska ha problem med auktoriteter och jag tror det är därför jag blir så sur, ingen sätter sig på mig :) haha.
Röstade också på Jannike btw, hur snyggt som helst.

2007-02-27 @ 19:44:06
URL: http://fallaway.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback