Why don't you lift me up?



Det är svårt att upprätthålla min fascination för modeller när jag ser sådana här videos (hittad hos
Lolita). Sympati och värme känner jag förstås, men lite av mystiken kring dessa vackra varelser försvinner ju helt klart när de fnissar och säger "jag växte upp på en farm i Kanada, ingen kille kollade någonsin åt mitt håll". Naturligtvis vet jag redan att det är så, att de är helt vanliga småtjejer som blivit inkastade i modeindustrin på samma sätt som jag blev det en gång i tiden (med skillnaden att de blev framgångsrika). Men... Jag har inte riktigt gillat att bli påmind om det.

Men min fascination håller ändå på att försvinna.
Visst är många modeller fantastiskt fina på alla sätt och vis, men jag saknar på något sätt... djupet. Jag känner så otroligt många människor som är minst lika vackra, och som dessutom har så oerhört mycket mer att ge. (Ja, modellerna i fråga har säkert lika mycket att ge, men det vet ju inte jag.)Jag behöver liksom inga andra. Corny, absolut, men jag är ändå rätt glad att jag inte känner att man måste ha en kropp bestående till fyra femtedelar av skinny legs för att vara andlöst vacker.

Ja, jag är lite härligt PK-pretto idag. Det bjuder jag på. "Ni kan skratta om ni vill, håna oss, vi rör oss, ni står still"... och så vidare, rakt ut i Kentträsket.


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Klokt sagt. Mycket klokt sagt. Jag har insett att det jag söker när jag letar efter ting/människor som fascinerar mig är ett visst mått av antingen någon sorts mystik, känsla, bubblande personlighetsdrag eller helt enkelt något som fångar mitt öga och sinne.
And by the way, jag vill adoptera dig. Är det okej? Du får mig att bli så glad. :)

Postat av: rockvampyren

Förändringar på gång,en omvärdering av livets värden,?,.frigörelseprocess från "jag vill rädda ozonskiktet" osv,där frigörelsen från en massa kläder och skor har en symbolisk värde? Låter sunt på nå´t sätt, man "måste" ju inte ha något alls rent utseendemässigt, det räcker långt att våga vara sig själv ,och att utvecklas som människa,yta är ju trots allt bara yta.
Om sedan trådsmala modeller uppfattas som snygga eller inte, är helt och hållet frågan om tycke och smak, personligen är jag inte specielt förtjust i kvinnotypen, ännu mindre facinerat av den.
Hmm,angående Alex, det gick snabbare än jag trodde för Schulman att flyta fram till reningsverket,även om det inte på nå´t sätt var oväntat,.arbetsgivaren och lilla mamman tog honom i örat,.där ser man,mammorna behövs.
Fortsätt att röra dig när andra står still, "evolution" är genvägen till en "revolution".
Må väl.
Vampyren.

2007-10-01 @ 18:01:02
Postat av: benedictus

Jag håller med dig- fascinationen kan försvinna totalt när modellerna yttrar sig (antingen på gund av VAD de säger eller HUR de säger det). Jag är också näst intill besatt a modeller (dock bara vissa- Victoria's Secret-modellerna är så T-R-Å-K-I-G-A), men för att skönheten och mystiken ska bibehållas ska man helst låta bli att lyssna på dem. Jag såg en intervju med Anja Rubik häromdagen, och hennes enda svar på frågorna tycktes vara: "Väry zäxy, väry fäminine". Efter det gillade jag henne inte längre.

2007-10-02 @ 19:15:57
URL: http://benedictus.webblogg.se
Postat av: MioSpace

Really enjoy your website. Thank You.

2008-02-12 @ 13:52:48
URL: http://miodiolive.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback