Fin som snus.

Den största anledningen till att jag vägrar fota mig själv med självutlösare istället för med den nu trasiga fjärrkontrollen är att det blir omöjligt att få snyggt fokus, eftersom jag bevisligen inte kan stå på plats flera meter framför kameran samtidigt som jag står vid kameran och trycker in knappen. Ofta vägrar kameran att fokusera alls på bakgrunden, och då är det enda som gäller att fokusera manuellt och helt enkelt chansa.
Det näst mest störande är, naturligtvis, att springa fram och tillbaka för att trycka på knappen (och alltså lämna en schysst pose, som jag kanske inte kan hitta tillbaka till). På en hedrande tredjeplats kommer att behöva vänta i 10 sekunder på att bilden ska tas, istället för att den tas ögonblickligen med fjärrkontrollen.

Åååh, nu retar jag upp mig ännu mer.

Oh well, negligén var ju tvungen att fotas i vilket fall som helst. Ni får ursäkta att bilden är dålig, jag är sur och svullen och trött.



Jag fick alltså den här i födelsedagspresent av mormor, som själv insåg att det var lite oortodoxt att ge sitt barnbarn en genomskinlig negligé. Själv hade jag inte ens tänkt så långt utan trodde bara att det var en transparent klänning, och satte omedelbart på mig den över svart linne och tights. Bilden blev dock på negligén som den var tänkt från början. Vad tycker ni, den är väl ganska klänningslik? Fin som snus, i alla fall!

Och på tal om det så passade jag på att använda käkoperationen som en ursäkt att sluta snusa. Så, jag har inte snusat på en vecka, och tänker inte göra det heller. En applåd för mig! (Ja, alltså, jag applåderar här där jag sitter. Ni behöver inte applådera.)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åhå jag visste inte ens att du snusade. Men superpepp till dig för att du har slutat! Mina rökande och snusande vänner har visat hur svårt det kan vara att sluta.

2007-11-12 @ 00:49:36
Postat av: Julia

Den var ju jättefin och ganska så klänningslik om du frågar mig! :) Ser inte så där överdrivet genomskinlig ut, bara lite transparent.

Du ska få typ världens största applåd! Jag tycker det är jätteduktigt av dig att sluta, så du förtjänar en rejäl applåd! :) Grattis!

2007-11-12 @ 06:42:59
Postat av: tanja

Förvånande att höra att du har snusat, men härligt att höra att du har slutat!! :) Trevligt att du fick vänt den där käkoperationen till något positivt.. det tror jag inte att jag skulle ha lyckats med. :P

Postat av: MADELENE

Ja du ser ju verkligen sur svullen och trött ut ;) INTE:

2007-11-12 @ 08:54:40
URL: http://negerboll.blogg.se
Postat av: klara j-r

grattis till slutandet! jag gjorde det i samband men en skitjobbig förkylning som hade epicentrum i munnen, så nu snusar inte jag heller! du är stark!

2007-11-12 @ 10:22:51
URL: http://nomi.blogg.se
Postat av: Anja

Way to go! :) Är du ortodox? :)

2007-11-14 @ 00:26:58
URL: http://veenus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback