I gotta get myself connected!

Jag är SÅ FÖRBANNAD.
Om ni inte uppskattar i-landsproblem - sluta läsa genast.
Såhär är det: fjärrkontrollen till min kamera, som är 100% nödvändig för att kunna plåta mig själv (vilket ni förmodligen förstått att jag är ohälsosamt förtjust i), började krångla för ett par månader sedan. Kameran ville helt enkelt inte reagera på signalen, och jag blev väldigt irriterad. Sedan har den blivit svagare och svagare, tills den slutligen gav upp helt för två veckor sedan. Igår tog jag mig äntligen iväg till Claes Ohlsson för att köpa ett nytt batteri till den - liksom, vad kan det annars vara för fel på en fjärrkontroll? - och var väldigt nöjd med mig själv. Ja, ända tills nu, när jag tänkte fotografera
klänningsnegligén som jag fick i födelsedagspresent av raraste mormor - och den fortfarande inte fungerar. Alltså är det något annat fel på fjärrkontrollen, och jag upprepar, vad kan det annars vara för fel på en fjärrkontroll?!

Då är det alltså bara att ta sig in till stan igen, gå till fotoaffären där jag köpte den (kvitto har jag inte heller), och... tja, de lär väl säga att jag får köpa en ny. Förlåt, med det är irriterande. Jag har verkligen inte råd, och dessutom tar det rätt många veckor att få den.

SKIT!

(Jag sa ju att det var ett i-landsproblem. Jag har ofta sådana. Det är nog för att jag bor i ett i-land.)

Kommentarer
Postat av: Alex

Man blir alltid sur när tekniska prylar strular :P

Postat av: Annika

Alex - Jaaa, speciellt när man inte har råd att fixa dem! :|

2007-11-11 @ 23:53:46
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sanna

vad är det för kontroll? behöver en till min kamera 8-).

2007-11-18 @ 00:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback