Stoned in a lonely town

shaking their meat to the beat
high on diesel and gasoline
psycho for drum machine
shaking their bits to the hits


Många av er märkte förmodligen att
blogg.se lade ner igår eftermiddag, vilket gjorde att det blev väldigt svårt att kommentera - och, framför allt, omöjligt att uppdatera bloggen. Seriöst - jag blev tokig. Jag är fullt medveten om hur tragiskt det är att bryta ihop över något så ytterst oviktigt, men jag antar att det blir som med precis vilken annan abstinens som helst:
Praktiskt taget outhärdligt.
Om de bara varit schyssta nog att stänga ner hela sidan och skriva ett infomeddelande - som jag såg att de gjort i morse - hade det väl varit med okej, men nu satt jag ju och försökte uppdatera hur länge som helst (pinsamt, jag vet). Snacka om att kasta bort sin tid!

Klubb Republik var grymt trevligt igår, med snygga och härliga människor och bra stämning. Som vanligt hann inte jag och Marcus se banden som spelade, eftersom vi är gamla och seriösa och måste hem och sova för att orka med skolan. (Hur tråkigt låter inte det?) Min uppgift är ändå att ta vimmelfoton, och det är lättast att göra tidigt, innan folk blir fulla och dräggiga eller får en öl över sig eller svettas bort sminket. ;)





Under kvällen hade jag nöjet att prata med skrämmande söta Monika som jag innan bara beundrat på håll. Jag tycker att det är otroligt läskigt att gå fram till riktigt söta, snygga, stylish tjejer och be att få ta en bild - det kanske hänger kvar från grundskolan, då man lärde sig den hårda vägen att good looks var lika med überbitch? Igår tog jag i alla fall mod till mig, och det behövde jag inte ångra! Det fanns inga überbitchtendenser hos Monika, som inte bara visade sig vara en av mina kära bloggläsare, utan som också syr sina egna kläder (varför kan jag inte bara inte associera till Lena PH?!). Jag blir lika imponerad och avundsjuk varje gång jag träffar någon riktigt, riktigt välklädd person som visar sig själva ligga bakom både designen och det praktiska skapandet av sina plagg.


Monika i egensydd klänning...



Hon utgör även ena halvan av ett av stan's sötaste par!



Lite smått pinsamt blev det när jag bad att få fota de här tre fröknarna, och tjejen längst till höger sa något i stil med "Jag känner igen dig! Kommer du inte ihåg mig? Fotade inte du mig i lördags?" Jag, utan glasögon och helt slut i huvudet, glodde bara dumt och var övertygad om att jag aldrig sett henne förut i mitt liv - innan det, lååångsamt, började formas en bild i huvudet av en tjej som faktiskt var rätt lik flickan jag står mitt emot. Aaaaahaaaaa. Det måste vara det värsta med den typen av löpande band-fotografering som jag ägnade mig åt i helgen: allt jag såg av modellerna var ju deras uppsminkade jag framför kameran, och jag kopplade helt enkelt inte ihop den fina, lockiga tjejen i rutig skjorta med den glammiga Hanna (måste vara Sveriges vanligaste namn?!) jag fotograferade i lördags:


Kommentarer
Postat av: Heidi

Jag tror att jag såg dig ute igår!!! Hade du svart och vit klänning på dig?

2007-03-02 @ 17:33:39
Postat av: elin

Överst har vi även norrköpings snyggaste och sötaste tjejer: Emelie och Angelica!!

2007-03-02 @ 20:11:54
Postat av: elin

Bilden högst upp föreställer Norrköpings sötaste och snällaste tjejer: Emelie och Angelica!

2007-03-03 @ 11:26:35
Postat av: lindA

Hjälp vad jag känner igen "Hanna". Shit, hon ser precis ut som en från min lilla "stad", men det kan ju inte vara henne? eller? :P ojoj.. :) Fina bilder för övrigt!!

2007-03-03 @ 14:57:24
Postat av: Monika

Så glad jag blev när jag såg bilderna och läste vad du skrivit. Du verkar vara en riktigt jäkla bra och ärtig (gillar ordet ärtig) tjej! dessutom är du hur snygg som helst och klär dig underbart fint! För övrigt skitbra blogg, keep it going girl! =)

2007-03-03 @ 17:37:34
Postat av: Andreas

Monika är ju huuuur söt som helst, vilken babe!!

2007-03-03 @ 22:47:20
Postat av: Annika Marklund

Heidi - Hahaha jaaa det hade jag... varför sa du inte hej? :)

Elin - Jaså, är de så de heter? Kanonfina tjejer, det är ju därför de är med i bloggen! I only show the beautiful ones ;)

Linda - Oj, ingen aning? Jag gissar att hon är härifrån Norrköping faktiskt.

Monika - Aaaaaw, darling! Vad go du är! Du är så AMAZINGLY pretty, ett nöje att få träffa dig. Hoppas att det blir snart igen!

Andreas - Couldn't agree more! Helt ljuvlig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback