"Vi bråkar inte - vi DISKUTERAR."

Min familj kan verkligen konsten att diskutera civiliserat.
Not.
Som Borat skulle sagt.
Jag borde kanske ha insett ganska tidigt att diskussionen höll på att gå över styr, men jag hade tydligen förpassat de tidigare minnena av liknande händelser riktigt långt bak i hjärnan, för jag fattade faktiskt inte att det var allvar förrän folk (läs: min styvfar) satt och skrek åt varandra (alla andra) - och att det inte fanns en endaste gnutta "glimt i ögat" eller humor i det hela.
När jag och Marcus satt och åt frukost för en stund sedan kom min styvfar upp och började prata om samma ämne igen, men som tur är så nöjde han sig med att muttra lite över hur dåliga argument alla haft igår, och när vi inte sa emot började han prata om annat.
Phew.
Jag och Marcus må vara jävligt envisa båda två, men jag hoppas att vi inte kommer upp i mina föräldrars nivå.

(Det var förresten min mamma som hade rätt. SÅ DET SÅ!

Kommentarer
Postat av: Bjooti

Usch - familjediskussioner har verkligen en viss tendens att gå helt överstyr ibland.

Postat av: Lulun

Heh, känner igen mig där... Nu har jag kollat igenom din blogg också. Den är nu med på min favoritlista, du är grym. Och grymt snygg!

2007-01-28 @ 12:57:36
URL: http://lulun.blogg.se/
Postat av: Peter Fernold

Vad gällde diskussionen? Låt mig gissa... Huruvida kokosnötter tog sig till England under medeltiden. Rätt svar att det kan ha varit två afrikanska svalor som bar dem med ett litet snöre mellan sig.

2007-01-28 @ 14:04:13
URL: http://thefindumonde.wordpress.com
Postat av: aenigma

I vår familj eskalerar våra diskussioner ofta till något sorts galet krescendo som får alla att sitta och tjura på respektives rum i ett par timmar. Sedan kan vi ju definitivt inte säga förlåt heller. Fast ibland lyckas vi skratta och låtsas att vi mest skojdiskuterar när vi alla vet att det egentligen är på fullaste, blodigaste allvar. :)
Måste bara säga att jag verkligen tycker om dina bilder på din blogg. De är liksom så vackra och uttrycksfulla. Låter som klicheér men de är verkligen fina!

2007-01-28 @ 14:18:41
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: clara

mammor har alltid rätt av någon anledning. Det är en naturlag att de lixom verkar vara klokare...i alla fall ibland!

2007-01-28 @ 14:33:30
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Jeanette

Jag måste säga att jag verkligen gillar att läsa din blogg, alltid fina bilder! Keep it up!

2007-01-28 @ 14:43:02
URL: http://evajeanette.blogg.se/
Postat av: Mary

Usch, vad obehagligt... :| Men så är det ju i de flesta familjer tror jag.

2007-01-28 @ 17:40:25
Postat av: Annika

Bjooti - Verkligen... särskilt när alkohol finns med i bilden, tyvärr.

Lulun - Haha, vad härligt, kul att du gillar den! Och mig ;) Alltid lika smickrande med komplimanger, särskilt från söta flickor som du!

Peter - du ärades med ett "eget" inlägg. Men du var inte långt ifrån! ;)

aenigma - Ja, det där känner jag verkligen igen... "förlåt" är knappast ett ord som yttras under våra diskussioner, eftersom ALLA är 100% säkra på att de har rätt och att alla andra är dumma i huvudet. Suck.
Men jättekul att du gillar bilderna! Jag älskar ju att fota och lägger ner rätt mycket tid på dem, så det är himla kul att folk uppskattar dem. Tack så hemskt mycket!

Clara - hahahaha, helt sant, helt sant... Mammor är något alldeles särskilt. Vad gjorde vi utan dem?

Jeanette - tack så hemskt mycket! Och roligt att du gillar den!

Mary - jaa, jag antar att det är så... svårt att tänka sig att sådana diskussioner utspelar sig hemma hos alla andra också... de känns så extrema. Men man tror ju alltid att alla andra har det så himla bra.

2007-01-28 @ 17:45:44
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: aenigma

Haha, ja då verkar våra familjer vara ganska lika. Här är allting på djupaste allvar liksom och vi drar oss inte för de mest djärva påståenden för att få rätt. För vi har ju alltid rätt, allihopa... :D
Det är klart att du ska få höra att du fotar och gör fina bilder, raring, för det gör du ju verkligen! Jag lever efter principen att om man uppskattar någon eller något de gjort så ska man tala om det, för det är ju så enkelt och säga en komplimang. Men det gör ofta så gott! Så, du är grymt duktig! :)

2007-01-29 @ 17:03:52
URL: http://aenigma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback