Stil, dag för dag



Nu ligger mitt bidrag till
Collectives nya artikelserie Stildagboken uppe! Gå gärna in och kika här - det tog faktiskt en hel del energi att ta bilder av sig själv varje dag, även när självförtroendet knappast var på topp. Tur att Photoshop finns. ;)

(Förresten är inlägget om ELLE-galan här nedanför uppdaterat nu, jag skrev löjligt mycket - jag vet, det är sjukt att man kan bry sig så mycket om något så - egentligen - oviktigt.)

Kolla gärna in Expressen-Cecilias intryck från galan!

Nu har jag suttit och försökt lägga upp min blogg på olika ställen, svårt när jag är så himla oteknisk... jag har i alla fall provat på bloggkartan.se och några sidor till som verkar helt förvirrade. Suck.

Kommentarer
Postat av: Ellie

Supersnygga bilder och kläderna, wow! Du vet verkligen hur man skapar magi med accessoarer. Inspirerande.

Postat av: Annika

Aaaw, tck så jättemycket, Ellie! Det där var en RIKTIGT fin komplimang - är det något man verkligen vill vara så är det ju inspirerande, även om det inte är så lätt... TACK!

2007-01-29 @ 12:06:59
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Liv

snygg outfitbild, kul med nåt lite annorlunda :-)

2007-01-29 @ 14:24:11
URL: http://leifiii.blogg.se
Postat av: Mari

Åh jag kan inte komma över din klänning! Haha.. om du någonsin skulle, mot all förmodan, komma på att du inte vill ha den längre.. säg till mig!! ;-)

2007-01-29 @ 17:36:41
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: ..

omg ditt hår e jue så jävla sexigt..jag önskar att man sj vågade me nått sånt .. men d va otroligt snyggt me den hårda-tunga luggen :D

2007-02-01 @ 23:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback