She's such a tease

Jag måste faktiskt få skryta lite; plåtningen idag gick verkligen alldeles strålande bra, trots att vi höll oss i mitt kök och trots att jag skötte all make och styling själv! Hanna var verkligen löjligt duktig som modell, det märks att hon har en hel del erfarenhet och älskar att stå framför kameran. Själv har jag ju alldeles för lite erfarenhet, än så länge, av att stå bakom kameran, men jag lär mig!
Jag hade tänkt mig sex olika bilder, det blev fem, men å andra sidan fem riktigt bra (tycker jag, alltså). :)

Jag sitter och väljer ut bilder och leker med dem just nu, kommer att lägga upp några teasers under kvällen. (Bilderna är alltså ljusår ifrån färdiga, eller snarare, inte arbetade med alls, men förhoppningsvis får ni en bil av känslan. Det är absolut inte heller säkert att just de här bilderna kommer att vara med i reportaget... men som sagt, it's all about the feeling, people!)

Här kommer de första:



Ni får hemskt, hemskt gärna kommentera och säga vad ni tycker!

Uppdatering:
Jag fick samma kommentarer av alla, vilket kändes lite onödigt med tanke på att det var oredigerade testbilder jag lade upp... bättre att alla får se de färdiga bilderna senare istället!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag är absolut ingen expert när det gäller foto. Men, jag tycker det ser ut som om du har gjort ett kanonjobb. :) Det ser inte alls ut som några "hemma-i-köket-bilder", jag tycker det ser väldigt proffsigt ut. Väldigt, väldigt vackert var det hur som helst. :)

Postat av: Josse

Den andra bilden är klockren :) De tre andra är givetvis väldigt vackra, men poserna är lite tveksamma. T.ex. på bild nummer ett skulle handen kunna vara mer "elegant", på bild nummer tre är ljussättningen inte så bra på kroppen (men på ansiktet är den fin!) och på bild nummer fyra ser modellen lite "ihopsjunken" ut, plus att solglasögonen ser aviga ut på henne.
Ojojoj... massa kritik blev det nu, men jag tycker du är så duktig att du är värd att kritiseras och bli bättre om du förstår vad jag menar :)

2007-01-20 @ 01:10:10
Postat av: Josse

Oj, det fanns visst en femte bild! Mycket fin den med :)

2007-01-20 @ 01:14:38
Postat av: Annika

Josse - TACK! Det är precis den typen av kritik jag är ute efter! Och du anmärker på precis de problem jag själv anser att bilderna har, plus en del jag själv inte tänkt på (tycker själv att solglasögonen passar Hanna bra på bild 3, kanske smaksak?). Jag är verkligen tacksam!

2007-01-20 @ 01:24:27
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: Aurora

Skitcoola bilder, den sista är bäst tycker jag, kanske pga att ljuset är skarpare! Bra jobbat ;)

2007-01-20 @ 10:22:45
URL: http://mittlivsomstudent.blogspot.com
Postat av: Victoria

Den sissta bilden är mest wünderbar! Den känns riktigt proffsig, jag gillar de röda naglarna mot den svarta väskan, luggen och hennes blick. Tvåan känns lite rocky och den är jättsnygg. Bild ett är ganska så mörk... det kanske beror på att mycket av hennes hår syns på bilden? Å andra sidan kanske det är meningen att den ska vara mörk.. Riktigt bra jobbat! (:

2007-01-20 @ 10:59:26
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Nora

Wow, vad duktig du är! :)

2007-01-20 @ 11:01:05
URL: http://aife.webblogg.se
Postat av: Ida Annie

Lövely! Jag tror att de färdiga resultaten kan bli riktigt snygga! Gillar nr tre speciellt eftersom man ser exakt hur sjukt vacker Hanna är!

2007-01-20 @ 11:25:01
URL: http://stylebyida.blogg.se
Postat av: sara-stina

Den sista bilden var grymt snygg, som tagen ur något magasin...!

2007-01-20 @ 13:12:34
URL: http://hey-ss.blogspot.com
Postat av: Anonym

sista bilen var underbar! klockren!
de två andra får du jobba på.. precis som "josse" nämde, ljuset på kroppen. bilderna saknar gnista och det där extra, som gör att man inte kan slita sig ifrån bilden.
bild 3, är en intressant bild, den är intressant och vacker..
go girl

2007-01-20 @ 14:43:06
Postat av: Lisa

för mycket skugga enligt min åsikt o lite fel bakgrund! sved att säga för jag älskar din blogg

2007-01-20 @ 15:12:13
Postat av: chris

blir intressant att se det färdiga resultatet.

2007-01-20 @ 15:13:43
URL: http://bloggen.rockstrom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback