Fula ankungar... eller, ankungar kan inte vara fula. Fula SMÅSYSTRAR, ska det vara.

Eftersom både Hanna och Anna har kollat sina adresser kan väl inte jag vara sämre?

Jag och Marcus är, enligt Mosaic Livsstilars test:

* Unga (check)
* Ganska välutbildade (check Annika, Marcus är nog snarare mycket välutbildad)
* Singlar (nix)
* Låg- och Medelinkomsttagare (gills studielån?)
* Hyresrätt i medelstor stad (På a svarar vi nej, på b - check)
* Nöjesintresserade (vem är inte intresserad av nöjen?!)
* Förändringsbenägna kollektivister (någon får gärna förklara för mig vad det betyder.)
(Nu har Stila förklarat vad de menar - eller, det var ju hyfsat uppenbart, men jag kunde bara inte koppla det till de andra generaliseringarna. Nu kan jag helt klart säga att det inte stämmer - jag är inte kollektivist för fem öre, jag sätter alltid individen - helst mig själv - först. Charmigt, huh?)

Tja, vad ska jag säga? Det stämmer väl hyfsat. (Fast om de verkligen går på statistik har de minsann inte frågat folk som faktiskt bor i vårt kvarter - det hade väl varit att vänta sig för mycket, fattar väl jag också - för vi bor i en stor, välmående bostadsrättsförening. Och "medelstor stad", ja, det kanske jag liksom avslöjade när jag skrev in "Norrköping" i adressfältet?)

Gör testet själva, vem vet, ni kanske blir jätteöverraskade och imponerade?

I söndags fyllde min styvpappa år, igår var det svärmor som var födelsedagsbarn, och idag är det Mischa Bartons tur. Väldigt ointressant, måste jag säga - jag är inte ens bjuden på fest, ju (det är väl därför folk fyller år? För att man ska bli bjuden på fest?). En aning mer intressant är att hon har en lillasyrra - visste ni det här? - som är aspiring actress, och riktigt ful. Stackars, stackars Hania. Vad fruktansvärt att vara den fula lillasystern! Fråga Ashley Simpson, hon verkade ju inte gilla att vara den fula lillasystern, om nu "ful" i hennes fall betydde brunett- och-normal-näsa/läppar/haka osv. Tur att det finns plastikkirugi. Och tur att jag inte har någon storasyster, och att mina småsystrar ser ut som små prinsessor, så att de slipper operera sig eller skrattas åt.


So far, so good... Mischa och Hania promenerar i Sydney...


...men stackars, stackars, stackars Hania. Att hon inte bara väljer ett yrke där hon inte behöver konkurrera med storasyster?










Hon har i alla fall klass.


På tal om absolut ingenting så är jag skitnöjd över att Mischa har så breda höfter. Får Mischa så får jag. Så det så!


Jag är en hemsk människa.
Jag tycker att Ashley är snyggare nu än innan hon gjorde om hela kroppen och ansiktet.
Hemsk, hemsk, hemsk.



Kommentar:
"fånigt av dig att skriva att hon är riktigt ful för det är hon ju verkligen inte. nåja.."

Jo, förlåt, jag tycker att hon är skitful. Det är ju bara min åsikt, men jag tycker det. Det är förmodligen för att jag ohjälpligt jämför henne med perfect face-Mischa.
Damn, nu har jag börjat ha för mycket åsikter i min blogg, så naturligtvis tar folk illa upp. Det förstår jag. Men jag orkar inte blogga överhuvudtaget om jag inte får skriva, och tycka, vad jag vill.

Kommentarer
Postat av: alexandra

å det är så spännande med såna här grejer, alltså tester och dylikt som cirkulerar på internet. de kommer och går. nu igen alltså höll jag på att skriva men okej mitt svar finns att hitta på umeåbloggen.

http://blogg.aftonbladet.se/10220

bor i ett hus där medelåldern är kring 60. sjukt spännande och bra för vi slipper fester. det enda problemet är att de är de värsta inredningsfacisterna och borrar med slagborr varje helg. harreligen.

Postat av: Fanny

fånigt av dig att skriva att hon är riktigt ful för det är hon ju verkligen inte. nåja..

2007-01-24 @ 21:40:16
Postat av: Annika

Sorry, Fanny, men jag tycker ju faktiskt det. Kanske är det för att jag jämför henne med Mischa, I don't know. Men jag tycker hon ser hemsk ut.

2007-01-24 @ 21:47:44
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: Stila

Jag kan berätta vad det betyder!
Hurra vad kul det är när man (för en gångs skull) får användning för sina studiekunskaper! (jag läste om precis det här förra terminen)

Det är ganska logiskt, men iaf: Att du är förändringsbenägen är motsatsen till traditionalistisk, dvs du har ett öppnare sinne och är lättare att övertala och få med på nya saker.
Att du är kollektivistisk är såklart motsatsen till individualistisk och innebär att du värderar gruppen framför dig själv, att dina egna mål står bakom kollektivets. Du skulle inte gärna sticka ut för mycket från mängden och utmärka dig själv.

Detta kallas för psykografiska aspekter. De kartlades av Sifo och används främst för att företag och organisationer ska kunna nå en lämplig målgrupp på postnummernivå.

Se vad jag kunde! :D

2007-01-24 @ 22:58:50
URL: http://www.stilas.blogspot.com
Postat av: Stila

För övrigt hurrar jag också för Mischas breda höfter! Sånna har jag med!

2007-01-24 @ 22:59:49
URL: http://www.stilas.blogspot.com
Postat av: spectaclesforafrica

Jag är samhällsgeograf/kulturgeograf och vårt postnummer kan omöjligt täckas in av ens de allra värsta generaliseringar.
Jag kollade vår adress och en faktor var rätt.
Beror på hur man räknar. Är man generös var det 1,5 faktorer rätt.
Jag tror inte heller att psykografiska aspekter från Sifo gäller skåningar.
Jag har kollat fler adresser och det kanske fungerar i Stockholm med kranskommuner, men inte här.
Det är nog därför vi alltid får så konstig reklam.
Apropå fester och födelsedagskalas.
Vi firar alla födelsedagar och får vi låna barnbarnen har vi födelsedagskalas--det föds någon varje dag, alltså fyller någon år varje dag, även om det inte är i vår familj.
Vi ska snart ha två kalas.

2007-01-25 @ 00:05:17
URL: http://spectaclesforafricaagain.blogg.se/
Postat av: Sara

Mischa got some curves!

2007-01-25 @ 07:25:16
URL: http://sarafia.blogg.se/
Postat av: Lolita Loco

Humm...jag tycker nog faktiskt att lillasyster är snyggare, mest för att jag tycker om lite perfektionsfel tror jag. Samma som med väskor och skor, det ska vara lite småfel på dem...hahaha

Men jag får nog säga att båda töserna är läskigt vackra ändå.
Och ja, Ashlee ser "bättre" ut nu! =) =)

2007-01-25 @ 08:00:33
URL: http://lolitaloco.webblogg.se/vintagemaniac
Postat av: Johanna

Tycker inte heller att den där Haniea är någon skönhet direkt... Och håller med om att Ashlee blev mycket snyggare... Men va det inte bara näsan hon gjorde om?

2007-01-25 @ 08:21:40
URL: http://johanna84.blogg.se
Postat av: Annika

Sara - yes she does! Skitsnyggt tycker jag, och skönt att inte ALLA "kändisar" är påväg att svälta ihjäl.

Lolita - aaaaw, du är alltså precis sådan som jag önskar att jag vore. :) Men jag kan inte låta bli att tycka att hon ser ut som ett stolpskott - förutom på några av festbilderna (tex den översta med Bud Light:en, där tycker jag faktiskt att hon är snyggare än Mischa).
Haha, jaaa, sorgligt med sant så gjorde den extrema makeovern snygga Ashley ännu snyggare!

Johanna - she sure ain't. :) Det debateras väl massor om Ashleys operationer? Jag har hört näsan, hakan och läpparna... någon som vet mer? Och det ser ut som att hon tappat fem-tio kilo sen hon först började synas i media...

2007-01-25 @ 10:03:58
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: MakeUpYourMind

Lite tråkigt.. för att jag tycker varken att Hania är ful eller att Ashley var ful innan

2007-01-25 @ 14:36:54
URL: http://www.makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: masha

jag tycker att mischa är jättesöt och så. inte direkt obeskrivbart vacker eller skitsnygg, men söt. syrran är för mig same same but different. kanske till och med lite snyggare/sötare/whatever än mischa.

2007-01-25 @ 16:42:34
URL: http://msmarlborolight.blogspot.com
Postat av: Annika

Make up your mind - Smaken är som baken, många håller med mig, många gör det inte. Däremot tycker jag ABSOLUT inte att Ashley var ful innan, herregud! En asgullig tjej ju. Men hennes stil har, i mina ögon, helt klart fått ett uppswing efter att hon hade sin makeover (och då menar jag ju inte bara operationer, hon ändrade ju stil totalt).

Masha - Ja, men det är ju för att du är så cool och okonventionell! Jag är bara mainstream och tråkig och tycker att Mischa är skitsnygg (fast joo, mest söt) och att hennes syster ser ut som en elak karikatyr av henne. Men hon har helt klart mer karaktäristiskt utseende än sin syster, I'll give her that!

2007-01-25 @ 18:06:16
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: emilia.

tycker du hon är ful så äre väl klart du ska skriva det! länge leve åsiktsfriheten!

2007-01-25 @ 22:03:55
URL: http://imilija.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback