A Beautiful One

Idag har varit en låååång dag. Mycket skola, möten och så studentradio ovanpå det. Roligast var nog att träffa vackra Hanna som jag förhoppningsvis ska fota ganska snart - alltid roligt att dricka te med intressanta människor!


Hanna fotad av galet duktiga
Azra Halilovic.

Vi hade julspecial i Veckans Pop, jag spelade bland annat Mixtapes & Cellmates (Clean Sheets, Winter mornings)och Mr Suitcase (Christmas Leftovers). Det var mysigt, men jag var så otroligt trött att jag stakade mig i varenda mening, kändes det som...

Imorgonbitti opererar jag bort ännu en visdomstand och drar ut tanden framför, så hur mycket bloggande det blir får vi se, men jag hoppas att ni allihop får en trevlig onsdag!

Kommentarer
Postat av: .chris.

åhå. hon ligger väl ändå på NMA?

Postat av: Disco Dan

fan, visdomständer, är det nåt som ligger i luften nu? varenda människa jag pratar med håller på o drar ut dom känns det som... glöm inte ouzon den här gången, regardless of mando. it will change the way you look at pain.

2006-12-06 @ 02:05:00
Postat av: Peter

Hoppas du överlevde visdomstandsutdragandet, hjärtat. Och att du just nu är ganska glad över dina smärtstillande... ;)

2006-12-06 @ 09:37:29
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: Ella

Vilken snygg bild!! /Ella

2006-12-06 @ 10:22:13
URL: http://whattowear.blogg.se
Postat av: Vera

Härlig bild på Hanna!
Hoppas det gick bra hos käftis ;)
Kram

2006-12-06 @ 11:33:56
URL: http://verasvarld.blogspot.com
Postat av: Nadja

woooe cool bild =)

2006-12-06 @ 12:25:02
URL: http://nayjay.blogg.se
Postat av: Lina

Aj aj, min bästa kompis opererar också ut sin visdomstand idag - just nu..! Jag tog bort mina i somras... IIINTE KUL!!! Men bättre att bli av med dem. Krya på sig, jag vet hur dassig man blir ;)

2006-12-06 @ 13:09:16
URL: http://mittlivsomstudent.blogspot.com
Postat av: Annika

Jag ligger i sängen och ser ut som en basketboll i ansiktet, har så vansinnigt ont trots dubbla receptbelagda värktabletter, och önskar en massa saker. Att jag kunde blogga, att jag inte behövde se såhär förjävlig ut, att jag slapp förlora så mycket tid. Att jag ändå hinner klart med allt till fotograferingen på lördag. Håll tummarna för mig!

Chris - jajamen, Hanna är med hos NMA...

2006-12-06 @ 19:30:18
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: cherry

åh varning för sushi efteråt! det är så lätt att blanda ihop laxen och tungan.

2006-12-06 @ 19:38:56
URL: http://cherryontherocks.blogspot.com
Postat av: Askungen

Great cool!

2006-12-07 @ 09:35:21
URL: http://askungengwall.blogg.se
Postat av: Oscar

Åh vad jobbigt Annika. Har dragit ut två visdomständer och ena gången gick det fel, bedövningen tog inte. Du anar inte vad ont det gjorde när dom började skära i tandköttet och borra sönder tanden utan bedövningen, jag härdade ett tag sen skrek jag som bara den, då sa dom "nämen ojdå, bedövningen verkar inte ha tagit" också fick jag mer:) Hemsk upplevelse, men rätt kul i efterhand :P

Hoppas det blir bättre för dig :)

2006-12-07 @ 10:36:09
URL: http://oscarwilliams.blogspot.com
Postat av: le monster

Här har du en modenyhet som heter duga!

[länk]

Postat av: Askungen

Oj missade att det var din polare eller bekant som gjort den bilden, först trodde jag att du gjort en bild som liknade Loreals reklambilder, med makeup och det såg ut som Loreals reklambilders effekter och modeller. Jättebra gjort! Men tack för din uppmaning på att jag skulle ta och ro hem med praktikplatsen men det är väldigt svårt vet jag men det var bara på skoj men dessutom skulle det ha varit en stor erfarenhet på redaktion med Veckoreyn. Att börja måste man ta ett steg och att bara försöka och våga misslyckas?

2006-12-07 @ 17:27:37
URL: http://askungengwall.blogg.se
Postat av: Askungen

Men krya på dig och är hemskt ledsen att du har det för jävligt just nu men du överlever krigets smärta med visdomständerna, huvudsaken är de borta för gott!

2006-12-07 @ 17:28:19
URL: http://askungengwall.blogg.se
Postat av: Annika

Askungen - Hanna, tjejen på bilden, är en jättefin modell som jag ska fota till Collective.se snart, fotografen (som också redigerat bilden) heter Azra och är verkligen sjukt duktig, jag håller med! Kolla gärna in på hennes hemsida (http://www.modernkonst.net/) och titta på hennes andra grejer, hon är såååå grym.
Om du verkligen vill ha praktikplats på en tidning tycker jag inte att du ska nöja dig med en tävling, skicka cv och personligt brev till alla tidningar du gillar, det gäller ju verkligen att våga visa framfötterna! Follow your dreams, girl.

2006-12-07 @ 17:45:21
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: chris

Mm, jag tyckte å det bestämdaste att jag kände igen ansiktet... jag fotar för NMA och försöker att lägga folket på minnet.

2006-12-08 @ 13:57:11
URL: http://bloggen.rockstrom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback