Alltid något...

Jag mår sämre idag.

Men det måste ju i alla fall tyda på att jag gillar min arbetssituation att jag ligger halvdöd i min säng och tänker

"åh, vad önskar att jag fick vara på jobbet precis just nu".

Nu ska jag somna till första avsnittet av elfte säsongen av Americas Next Top Model.
Cause that's what I do i dessa tider.

Kommentarer
Postat av: Malin Anna Josefine

Jag önskar att jag kunde kolla på Top Model, men jag har inte trean. :(

Postat av: Expert

Lydde du rådet med vitlökspiller?



Fast å andra sidan är väl inte vitlökspiller så värst bra för en modell i början. Risken för finnar och liknande ökar. Blodfetterna minskar, hyn blir fetare. Med tanke på vad du torde tjäna på större, internationella modelluppdrag är det kanske faktiskt smartare att kurera sig med whisky.



En sak till: Om du dricker riktigt mycket whisky tycker jag att du skall rigga upp en kamera på toaletten och filma om du kräks. Lägg sedan upp på YouTube. Det tror jag kan bli en riktig hit på Internet. Då blir du nog ännu mer kändis. Fast modelluppdragen blir kanske inte fler. Däremot blir du väl mer intressant som kolumnist kanske. Som kolumnist är du nog idag mest intressant för att du är Liza Marklunds dotter. Det är i alla fall därför jag ungefär en gång i veckan läser din blogg trots att jag inte tillhör målgruppen. Undrar förresten vad som är målgruppen för dina kolumner? Som skribent påminner du nog mer om din mor eller kanske t o m Anna Trane eller Sophie Nachemson-Ekwall än om Linda Skugge eller Belinda Olsson. Tror att Linda Skugge - åtminstone förr - skulle kunna komma på en idé som att filma kräkningar för att få mer uppmärksamhet i media. Men jag medger faktiskt att hon kunde vara rätt kul när hon skrev i Expressen. Själv är du dock inte speciellt kul, verkar det som. Du verkar mer jobbig, liksom. Om något av det du skriver är avsett som ett skämt tar det väl ett tag innan läsaren fattar poängen. Fast det är kanske det som är meningen.



2008-09-18 @ 20:34:01
Postat av: Annika

Expert, du är patetisk. Gör något av ditt liv istället för att hänga här och trakassera mig för att du är besatt av min familj.

2008-09-18 @ 21:03:31
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh, jag är också sjuk. Och jag kollar också på 11:e säsongen av antm. Hmm, om man skriver förkortningen, tyder det kanske på att man har suttit klistrad allt för nära youtube? Äsch. Jag har feber, jag har fan inget bättre för mig, det är ett fritt land och så vidare. ANTM är grejen när man är sjuk, så är det bara.



Och sist men inte minst, krya på dig! Puss.

2008-09-18 @ 21:47:21
URL: http://puerilt.blogspot.com
Postat av: Expert

Ojsan,



Det är allt litet Linda Skugge-takter i dig i alla fall!

2008-09-18 @ 22:51:38
Postat av: LITTLE MISS LOUISE

Jag älskar dig! ok lyssna inte på mig. men jag älskar din blogg!

2008-09-18 @ 23:32:10
URL: http://littlemisslouise.blogg.se/
Postat av: Maria

Hallå!

Jag hörde dig på radion imorse. Stackars sjukling som behövde gå upp för att prata i radio om myter om modeller. Lite lustigt dock att du inte tog hål på en enda myt. Kanske den om rockmusiker (visste dom inte vem Josh Hartnett var, herregud!).

Jag gillade din röst, även om du lät en smula täppt :-)

Krya på dig Annika!

/Maria

2008-09-19 @ 10:49:04
Postat av: Glitteringly

Åh, kram! Hade inte mitt konto varit så tomt hade jag skickat dig ett blommogram med lite choklad. Förresten, du rekommenderade "vi som aldrig sa hora" till mig. Jag önskar att den hade varit 300 sidor längre. Om du är sugen på att blogga får du gärna skriva en lista med favoritböcker (för mig att du gjort det någon gång men en update/refresh skadar väl aldrig).



Krya på dig, rocka vidare!

2008-09-19 @ 12:38:27
URL: http://glitteringly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback