Need a little time to wake up.

Jag är så trött.
Jag gör inget annat än jobbar och sover, och när jag försöker göra något annat - vad som helst - säger kroppen stopp. Direkt.
Jag har aldrig tidigare varit såhär trött. Min snälla husläkare får gärna använda blodproven jag lämnar till att förklara för mig vad det beror på.
Mina vänner irriterar sig på mig. För att jag inte hinner träffa dem, och när jag borde hinna så sover jag istället.
Om jag försöker se på tv somnar jag.
Om jag åker hem till en vacker kvinna för att äta middag somnar jag i hennes soffa och vaknar i en gästsäng nästa dag.

Nej, nu ska jag ta och blanda mig en lyxig sexsmoothie. Och hoppas att jag inte somnar med mixern på.

Kommentarer
Postat av: Bea

Känner helt klart igen mig! Visserligen håller jag mig vaken på något sätt, men jag är hur trött som helst typ hela tiden ... Verkar vara något med årstiden?

Postat av: Arthur

Vad är det i en lyxig sexsmoothie? :O

Viagra och rysk kaviar?

2008-10-07 @ 22:30:50
Postat av: Sanna

Jag älskar dig, finaste Annika.

2008-10-07 @ 23:11:44
URL: http://sciatica.blogg.se/
Postat av: emma

Sådär hade jag för ungefär ett halvår sedan, när jag hade mycket att göra. så jag gick till en doktor och kollade en massa tester. dom sa att det berodde på att mina världen var dåliga, så jag fick kosttillskott och sedan märkte jag jätteskillnad. mycket piggare än jag varit på flera år. så det hade börjat för himla länge sedan, sakta med säkert utan att jag märkt något förrens det blev helt extremt. hoppas du mår bra snart.

2008-10-08 @ 00:45:55
URL: http://emmem.devote.se
Postat av: tobbe

Motionera mera.

2008-10-08 @ 11:14:36
Postat av: Kitten_love

Hej alla bloggisarVill du för en billig penning pigga upp din höstgarderob så kika in på mina auktioner på Tradera: där finns flera fynd: bland annat fina märkeskläder som Lyle and scott, Henri Lloyd, Fred Perry, Sixty Seven och Hugo Boss!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1817416

Puss!

2008-10-08 @ 12:37:49
Postat av: Matilda

ibland kan man bli trött av att sova mycket. men att röra på sig lite är nog bra. liksom kosttillskott. och rutiner kanske. hörde en gång att man helst ska få sol på ögonbottnarna en kvart om dagen. vad nu det innebär.

2008-10-08 @ 15:03:33
URL: http://ouyit.blogg.se/
Postat av: joe

sådär hade jag det. helatiden. för mig hette anledningen "underfunktion av sköldkörtel". det är JÄTTE JÄTTE vanligt (nästan en av tio har det) men eftersom det är en kvinnosjukdom finns väldigt lite forskning. den här sjukdomen går i min familj så jag var inne och testade för den flera gånger men blev hela tiden tillsagt att mina värde var normala. tillslur fick jag en läkare som hade forskat på ämnet som förklarade för mig att värden som traditionellt anses vara okej värden egentligen kan vara väldigt dåliga värden. dethär beror på att de flesta som har den inte vet om den och då helt ovetandes har deltagit i forskningsstudier kring friska människors funktion av sköldkörteln trots att det egntligen inte alls är friska. så efter det fick jag hjälp och mår så himla mycket bättre.så, phew, så be din läkare testa för det.

2008-10-08 @ 20:35:52
URL: http://juanna.blogg.se/
Postat av: klara j-r

järnbrist låter det som. det hade jag när jag var 14. om du kollar dig i spegeln och drar ner undre ögonlocket, är det ljust eller ganska rött på insidan? om det är rött så har du ok järnvärden, är du ljus så har du nog järnbrist.

2008-10-08 @ 20:47:22
URL: http://nomi.blogg.se/
Postat av: Arthur

Jag menar det, var ÄR det i en lyxig sexsmoothie?

2008-10-08 @ 21:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback