Pappsen är borta.

Ja, jag lägger gärna upp låtar som hypades för vad ni creddmänniskor skulle kalla "evigheter" sedan.
För det råkar nämligen vara så att låtar inte slutar att vara bra bara för att ni gått vidare till något annat som är mer trendigt, mer right now.Den här är fantastisk. En av mina två älsklingsFannysar påminde mig om det.
Tack
Nu påminner jag er.

Kommentarer
Postat av: Janine

Fy f-n vad bra den är!!!

2008-11-14 @ 16:52:02
Postat av: madeleine

glasvegas ÄR och förblir fantastiska

Postat av: Jessica

jag tyckte det var så klockrent i gårdagens hype på svt (finns på svt.se) när fredrik strage sitter o säger "vi borde inte snacka om "hype", det är inte relevant, släpp det begreppet/den diskussionen" till programledaren karin winther, ang glasvegas. glasvegas kommer man aldrig tröttna på. så länge det är BRA. inte så länge det är hypat av NME.

2008-11-14 @ 17:46:41
Postat av: Kerstin

2008-11-14 @ 18:36:50
URL: http://carstoned.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Oj, råkade skicka en tom kommentar, men hursomhelst, skulle bara skriva att jag älskar låten! =) MER MER MER LÅTAR! =) =)=)Du introducerade låten samson till mig som nu spelas flitig i min ipod. =D

2008-11-14 @ 18:39:24
URL: http://carstoned.blogg.se/
Postat av: S L H

vet du Annika. jag brukar aldrig skriva några kommentarer på bloggar, är inte så mycket för den sortens interagerande med bloggförfattare. men nu känner jag att jag verkligen bara måste skriva. alltid när du nämner banden du (fortfarande) lyssnar på blir jag så glad! jag lyssnar i princip på samma musik som jag gjorde jag var 20. och jag tycker inte att det är något dåligt! mina kompisar sitter alltid och namedroppar obskyra amerikanska r n' b-stjärnor och fastän jag vet att de lyssnade minst lika mycket på deppiga singer songswriters en gång i tiden och amerikansk folk så är det som att de bara kan lyssna på det som är rätt nu. jag funkar inte så. jag älskar fortfarande sönder mina mates of state-skivor (whiner's bio liksom, tidernas låt!) och mina songs: ohia-skivor. det är klart att jag gillar nya band. ibland. men då finns det ofta nån lags röd tråd eller koppling till allt det där gamla, alla låtar som ändå är jag. fint att det finns fler som jag!

2008-11-14 @ 19:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback