Var det den store poeten som hon var förälskad i?

den har blåst sig trött och alla flickor har gått hemoch du var sötare än dom men jag slängde bort det igen.


herregud vad jag önskar och hoppas att du hatar mig inte saknar mig inte tänker på mig inte dör av sorg som det känns som att jag ska göra ibland när allt kommer tillbaka och mitt är ditt och ditt är mitt och hur i helvete ska man klara av allt när det känns som att jorden rämnar och himlen trasas sönder
?

Kommentarer
Postat av: malin arvidsson

det känns nästan onödigt att skriva vilken skönhet du är, vilken förebild du är för mig, hur mycket jag ser upp till dig, hur bra musiksmak du har som citerar oldschoolhåkan. vintagehåkan, haha! det känns nästan onödigt, eftersom jag antar att du hört allt en miljard gånger förut. men ändå kan jag inte hålla mig. du är fantastisk och jag önskar att du alltid kommer att blogga och synas på andra sätt, för du är det absolut bästa som hänt mig och himla många andra på väldigt länge. jag läser din blogg säkert tio gånger per dag och blir lika lycklig varje gång. när du svarade på mitt mail höll jag på att gå i taket. jag ser dig som min vän fast vi inte känner varandra alls för det känns ju som att jag känner dig så himla väl. jag och mina vänner pratar ofta om dig som någon vi känner (oj, rim!).
nu låter jag som en stalker, förlåt, men jag blev bara så överfylld av kärlek och var tvungen att göra mig av med det på något sätt.

och ja, det var den store poeten som hon var förälskad i. det är jag säker på. det aset.

2008-03-14 @ 17:43:33
Postat av: Emil igen

This picture so proves my point. Titta på den bilden och säg att det där inte är drömtjejen liksom. Visst - ögonen, ansiktsformen, näsan, läpparna, kindbenen, ögonbrynen, håret - men framör allt, blicken. Leendet.
Leverfläckarna. Kärleksfullheten.
Jag är inte heller någon stalker, men jag förstår precis vad Malin hör ovanför menar. Det är så lätt att bli överfylld av kärlek för dig eftersom du utstrålar så mycket kärlek. Och jag är sexton år så du behöver inte tro att jag stöter på dig eller så, jag är bara så förälskad i dig, på avstånd.

2008-03-14 @ 17:48:30
Postat av: Janna

Åh Emil, you're fucking breaking MY heart. Så sjukt fint.

Postat av: Evis

Eftersom Håkan bara är sex år yngre än jag och hans gäng rörde sig lite i samma "område" som vårt, även om gängen inte direkt interagerade (vi höll på med politik och sånt) har jag alltid funderat på vem den store poeten var. Min gissning var Marcus Birro, som var en sån där som alla yngre tjejer var förälskade i och som hade diktuppläsningar. Det hade Peter också, men han var ju inte lika snygg. Och hade ett lite mindre Thåström-komplex.
Förresten är du jättesöt på bilderna - som alltid.

2008-03-14 @ 18:10:29
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Jennie

Fin bild på dig :)
Ja, alla fick lite olika saker har jag märkt :P De där strumporna verkar ju inte heller helt fel!
Ha en fin fredagskväll kram

2008-03-14 @ 19:08:03
URL: http://unreal.blogg.se
Postat av: Sandra H

Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska skriva en tenta om några dagar med jag har ingen lust att plugga. Inte så mycket lust, utan avsky. Hatar det. Vad ska jag göra?

2008-03-14 @ 20:27:51
URL: http://sandroshe.blogg.se
Postat av: Filippa

DU är fantastisk Annika! Det var så kul att träffa dig! Det känns så konstigt att min favorit säger att jag är en favorit!

2008-03-14 @ 22:19:05
URL: http://gillofilippa.blogg.se
Postat av: johan

Här sägs så mycket bra så jag måste bara bryta trenden lite och säga något kasst... Jag tycker inte att dikten var fin och janna pratar i sömnen... apmycket...

2008-03-14 @ 23:04:15
Postat av: Gustaf

Vad handlar detta om? Inte öl, va?

2008-03-15 @ 00:12:37
URL: http://kolonabout.blogspot.com
Postat av: Ida

Tack för att du hittade orden jag sökte. Nu kan du få mig så lätt. Ja, och varför rimmar hjärta med smärta?
Älska.

2008-03-15 @ 04:13:03
Postat av: f

jorden har rämnat och himlen trasats sönder i natt. hur ska jag orka? han svarar inte, han vill inte ha mig.

och återigen har jag förstört något.

2008-03-15 @ 08:20:24
Postat av: Annika

malin - Kära fina du. Jag kan inte tacka dig nog, förstår du det? Det är sådana som du som gör att jag blivit beroende av den här jäkla bloggen. Och jag är din vän när du vill.

Emil - Jag tycker om att vara din drömtjej. Det kan jag säkert vara en lång, lång tid, eftersom du aldrig behöver se alla mina fruktansvärt dåliga sidor. Tack för dina ord, de tinar upp hjärtat.

Janna - Lägg av, han är min!

Evis - Hmmm. Mycket intressant! Du råkar inte känna Elin och Marie? ;) De kanske skulle kunna reda ut begreppen, en gång för alla.

Jennie - Jag måste helt klart gå till AA och spendera mina sista cash snart... :)

Sandra H - Jag vet hur jävligt det är. Du har två alternativ. Antingen biter du ihop och pluggar ändå, eller så skriver du omtentan istället. Ibland tar det bara stopp. Och man kan inte tvinga sig till hur mycket som helst.

Filippa - Du är alldeles för söt för ditt eget bästa, favoriten.

johan - Dikten? :) Janna får gärna sjunga pojkbandslåtar i sömnen vad mig anbelangar.

Gustaf - Jo?

Ida - Darling.

f - Och det gör så ont att det nästan inte går att leva vidare. Men det kommer du att göra. Och såren kommer att läka och ärren att blekna.

2008-03-15 @ 15:02:57
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Janna

Hahaa åh, jag ska bara gå och slänga johan i väggen

2008-03-15 @ 20:51:55
URL: http://tuesdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback