Always something missing.

Jag är jätteglad att ni debatterar friskt kring det förra inlägget. Tack.

Nu ska jag och mina sönderbitna naglar grädda pannkakor.




Kommentarer
Postat av: yanni

Du ser ut som en ledsen liten älva. Eller, inte ledsen, men sorgsen. Jag tror att några pannkakor med jordgubbssylt skulle kunna ge dig en fin och trygg känsla i hjärtat.

2008-03-02 @ 21:51:14
Postat av: Sandra

Jag har aldrig skrivit till dig innan, varför vet jag inte. Men efter att ha läst ditt inlägg om hur smala armar du hade, så tyckte jag bara att jag ville säga; du är så underbart vacker. Jag är inte lebb eller bi, men känns nästan som om jag är det när jag kikar in i din blogg. Så underbar är du.

2008-03-02 @ 22:10:45
Postat av: Annika

Yanni, tack. Jag hoppas att pannkakorna kommer att göra mig gott. Trots att det blir hallonsylt till.

Sandra... oh, vad fint. En alldeles fantastisk komplimang. Man får känna så. Jag skulle visserligen kalla mig bisexuell, men även om jag inte gjorde det förstår jag din känsla. Och jag blir väldigt, väldigt glad.

Postat av: Meidi

Man blir rofylld av att titta in här då och då. Även om du gör så mycket på en gång och säkerligen är sjukt stressad så ger du liksom av lugna och mjuka vibbar! Det är fint :)

2008-03-02 @ 22:15:48
URL: http://meidi.gangsterville.org
Postat av: emkat

Annika, du är alltid vacker! (utan att låta som en stalker hoppas jag)

2008-03-02 @ 23:38:33
URL: http://yourdaddydontrocknroll.blogspot.com/
Postat av: Tomac

Hälsa dina naglar att när de gjorde pannkakor i fängelset så använde de en fånge som smet.

Seriously.

"Det är så lätt att bli missförstådd, så svårt att vara självklar, att bara höra hemma."

Jag ville egentligen bara säga att jag tänker stjäla det där och använda det som inledningsfras till boken om mitt liv.
Loves it. Du får guld.

Nu. Sömn. Lång dag.

Sov gott själv sedan; du och dina naglar.

2008-03-03 @ 00:02:54
URL: http://fold4wrap5.blogg.se/
Postat av: Anna

Skulle du villja hjälpa mig med en sak?
Jag har försökt få såndär text du har nät du citerar låtar, men det vill sej inte som jag vill.

2008-03-03 @ 00:18:32
Postat av: Miriam

Du är så fin.

2008-03-03 @ 00:55:09
URL: http://wedgeheel.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag är så _innerligt_ trött på tjatet om att vara för smal. Kanske för att jag också får höra det ofta. Till den grad att kommentaren blev ett hjärnspöke, som satt där och viskade i tid och otid. Helt utan nytta. Sedan var det någon som sa: 'ja vadå, du har en liten benstomme, skulle du gå upp till den sk BMI-vikten skulle du se otroligt fet ut.' Ja, svårare än så var det inte. Bara sjukt att inte jag kom på det. Jag visste bara att något var så otroligt orättvist. Jag äter mest av min familj. Jag går bara inte upp. Jag kommenterade aldrig det förra inlägget. Jag tappade lusten så fort jag såg uppmaningen. Men min poäng är, efter mkt dravel, att du inte alls ska sluta visa upp bilder som kan uppfattas som "för smal". För så länge du inte gör det tillsammans med en redogörelse om hur många kalorier du har ätit idag, är det riktigt. Du är du. Hon är hon. Men vi är inte vi. Alla ser ut som sig själva, smal, mullig, underviktig eller fet. Och hurra för det.

2008-03-03 @ 01:10:36
URL: http://seriesofdreams.blogg.se
Postat av: Misha

Först och främst, var så god att ta det här med en nypa salt. Men bilderna i det här inlägget får mig att tänka på gory horrormovies, kanske lite saw, kanske lite asiatiskt skräckkult. Dina sönderbitna naglar borde gå på audition för sådana filmer. De gör sig faktiskt väldigt rysligt på bild... Annars är du det vackraste månen kan skina på i bloggvärlden.

2008-03-03 @ 02:24:11
URL: http://endlessnessego.blogspot.com
Postat av: wildchild

Bildvinkeln ljuger ju inte så lite, men du skulle nog må bra av lite mer mat, men det är förstås upp till var och en hur man väljer att se ut.
Jag har personligen föga förståelse och lite svårt att tycka synd om västvärldens lyxsjälvsvältare , efter att ha i två omgångar deltagit i frivilligarbete i afrika. Anorexi, bulami etc är ju lika med förvriden verklighetsbild dito självbild ihopkopplad med obefintlig självkänsla och total avsaknad av självdistans, en förödande kombination. När man lever i ett överflödsamhälle utan verkliga problem som den svenska utan tvekan är,då är det lätt att tappa kontakten med verkligheten,stänga sig in i sin lilla fantasivärld med psykisk ohälsa som ens enda vän.
För de som har drabbats av skiten skulle jag vilja säga så här, Vägra att spela rollen som ett offer, sluta att skylla på omgivningen som orsak för era problem,sluta att tycka synd om er , skaffa er ett riktigt,meningsfullt liv.

2008-03-03 @ 10:04:32
Postat av: Jessica

wildchild: problemet med din bild är väl isf att du placerar alla smala i anorexi- eller bulimifacket. vem är det som är offret för diskursen då? Fy fan.

2008-03-03 @ 10:58:12
URL: http://seriesofdreams.blogg.se
Postat av: Stina

Att vara smal är det inge fel på alls, jag kämpar för att bli smalare, gör jag inte de går jag upp i vikt, att ej behöva oroa sig för att gå upp i vikt är en gåva :) du är skit snygg så var som du vill vara och skit i allt annat :)

2008-03-03 @ 10:59:52
URL: http://www.foolproof.blogg.se
Postat av: Sandra H

Jessica - Jag förstår precis vad du menar. Jag är överviktig, men t.o.m jag är trött på att alla klagar över att man är för smal. Jag har märkt att bara för att man är "för" smal, så tror folk att de har rätt att påpeka det, men om man är överviktig så tyckte man synd om de. Och då ska man hålla det för sig själv. Men alla är fina på sitt sätt. Ingen är perfekt. Det är bara att inse det.

2008-03-03 @ 11:23:53
Postat av: Abbes pappa

Hej Annika.

Det här har egentligen inget med ditt inlägg att göra. Det är en liten fråga i utmnaningsform. Vad jobbar du med, när du inte bloggar? Hur trivs du med det?

http://www.hejaabbe.com/2008/03/abbes-pappa-p-jobbet.html

Abbes pappa

2008-03-03 @ 13:42:55
URL: http://www.hejaabbe.com
Postat av: visomvie

ser bra ut i dag.

2008-03-03 @ 13:53:09
URL: http://www.visomvie.blogg.se
Postat av: tove

Hoppas pannkakorna blev goda, själv är jag totalt värdelös på att grädda just sådana. :)

2008-03-03 @ 16:06:39
URL: http://tovemariekblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback