Where the hell AM I?

Kära vänner! Jag är på Åland. Närmare bestämt på en extremt liten ö ett par timmars buss- och sedan färjetur från Mariehamn. Det är fint som snus. Just nu käkar jag äggmackor och dricker juice och mår oförtjänt bra. Vansinnig helg, bilder kommer, filmer kommer (jag har köpt en videokamera!).

Ni är så fina, jag saknar er.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh, vad roligt för dig!

Jag önskar dig en fortsatt trevlig vecka. (Nästa vecka alltså.) Sol och juice och allt vad det kan innebära.

Postat av: Malin

Ha, det är jag också! Fast jag bor här just nu... tyvärr.

2008-06-29 @ 12:44:06
Postat av: Nanó

I så fall är vi bara några timmars båtfärd ifrån varandra:). Hälsningar från Hitis i Åbolands skärgård, som är bredvid Åland!

2008-06-29 @ 14:59:47
URL: http://getnanoismed.blogspot.com
Postat av: Hellboy

Man kan hamna på värre ställen än på Åland under sommarhalvåret,men se upp med fästningar! Jag har varit ute med min fotograf på sistone,festivalgrejer,hade ett intressant möte en fotograf som jag inte hade träffat tidigare. Han fotar i vanliga fall motorsport, mest F-1,så jag blev lite förvånad när han dök upp i musiksammanhang,vad kunde han få ut av det,om något alls. Så fel man kan ha. Jag bad om att få titta på hans bilder,helt fantastiska grejer!Så mycket känsla att man kunde ta på den,hur han fångade motivets rörelse,partiel skärpa inramat med sanslöst snygg blur,jag har nog aldrig sett snyggare konsertbilder,och det av en F-1 fotograf! För att du ska förstå vad jag syftar på, kika på F-1 Racing´s gamla januarinummer där de har sina årets bilder samlade. De här snubbarna är ju specialister för att förmedla känslan av rörelse,förmedla den så att den känns levande,inte fryst,och han överförde tekniken perfekt till konsertbilder, helt makalöst! Tex 2008 Januarinummer har några sanslöst snygga bilder bla av Boris Schlegelmilch och Steve Etherington,där står även teknisk information om bla objektiv,exponeringstid,F-värde osv,och den här mannen visade verkligen, att deras sätt att jobba sitter perfekt i musiksammanhang. Så kika på det om du är intresserad,hittar du inte tidningen kan du få den av mig. Ha det skönt på Åland.

2008-06-29 @ 17:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback