"Sketna SMÅPENGAR i sammanhanget!"Hoppsan, glömde tipsa om
Modettes fredagspanel. Det är sista gången jag är med och svarar på frågor, så in och läs, vettja.

PS. DET ÄR VERKLIGEN SOMMAR OCH JAG HAR LEGAT OCH SOVIT I RÅLAMBSHOVSPARKEN OCH LIVET ÄR ONEKLIGEN GANSKA FANTASTISKT! DS.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Indeed! :D Har suttit i skuggan på balkongen(!?) för att det var så varmt i solen, crazy!

Postat av: Mathilda

du vet när man håller på att bli kär.

ja. när det pirrar i hela kroppen och man känner sig smått dum i huvudet. så känner jag mig nu.och jag ljuger. jag ljuger för att skydda mig själv. tror jag. för att jag är stolt. stolt och töntig.

han säger att han ska ringa och att vi ska ses på måndag(dvs imorrn). väntar och väntar och väntar. jag hatar att vänta. har ringer inte. klockan åtta får jag nog. jag ringer. känner mig som världens dummaste. försöker intala mig själv att, vafan, jag har också ett liv, måste kunna planera min morgondag liksom, när jag i själva verket håller på att gå sönder. av. ja. vet inte vad. känslor. han svarar inte. panik. börjar skaka. bokstavligen. är jag sorglig? är kärleken sorglig? när har tre minuter senare ringer tillbaka har jag hunnit börja hata honom, förbanna honom och utvecklat panikångest light.

jag säger att jag inte kom ihåg vem det var som skulle ringa, han säger "ja men det var jag...", okej, "hm, men tog liksom saken i egna händer...", "bra...".

Jag visste ju. jag hade väntat halvt ihjäl mig hela dagen. och hela dagen innan det.

kallprat. tystnad.

"du, jag kan inte ses imorgon, min kompis fyller år...men vi kan ses på tisdag..", "öh...jaha..okej..och så är jag ensam hemma ensam hela veckan...", "JAAA, vad glad jag blir, ååååååå...., passar ändå mig bättre, var därför som jag ringde,för att styra av det hela.. har en massa saker att göra imorgon ändå!"Dumma fan. varför gör man så? varför varför varför? varför säger man inte bara säga som det är? Att man blir besviken. Att man har väntat. att det är respektlöst. "hade du ens tänkt att ringa och berätta att vi inte kunde ses?"...

av någon anledning känns det som att du kan svara på det här. att du kan känna som jag känner. att du har känt som jag känner.jag tror att du förstår.

hjälp...

2008-06-01 @ 22:40:04
URL: http://dalberg.webblogg.se/
Postat av: Mathilda

blev väldigt rörigt.kontentan är.varför blir man svag av kärlek? hur gör man?

2008-06-01 @ 22:41:49
URL: http://dalberg.webblogg.se/
Postat av: Anna och Totti

later toppen. härligt att solen far dig pa bättre humör.kram!

2008-06-02 @ 15:17:29
URL: http://totti.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback