Väntan, alltid denna väntan



Solen håller på att gå ner, men skiner ännu in genom tågfönstret.
Jag är på väg till min älskade
Sanna.
Det har varit både lilla frökens födelsedag och Alla hjärtans, så jag plockade upp Sigge Eklunds Varulvsvalsen åt henne, och håller tummarna för att hon inte läst den (och om hon gjort det kan hon ju inte erkänna det, för då medger hon att hon läser annat än kurslitteratur, haha!).
Oj, vilken lång mening.



Ah, note to self: det är bra att vänta med att blogga om presenter tills efter att man har gett dem till personen i fråga.

Läs även andra bloggares åsikter om sigge eklund, varulvsvalsen

Kommentarer
Postat av: victoria

Jag har spunnit vidare på högstadieinläggen! Det säger jag inte för att jag vill bli länkad till, utan för att jag vill att du ska läsa det. (:

Postat av: Elisabeth

du minner meg faktisk veldig om Krysten Ritter. og det er veldig positivt. :p

2008-02-17 @ 21:30:55
URL: http://selfhelp.blogg.se
Postat av: Mjke

Du skriver otroligt bra!

2008-02-18 @ 10:54:09
URL: http://www.mjke.blogg.se
Postat av: Hanna

Hej!

Hur kommer det sig att du valde just den boken? Ingen jag hört talats om... Har du läst den själv?

/Hanna

2008-02-18 @ 11:53:10
URL: http://ukura.blogspot.com
Postat av: Angelica

Hej,jag måste bara fråga en sak.. är du modell eller nåt. du e så fin och tar så fina bilder.

2008-02-18 @ 20:06:12
URL: http://lavendeldoft.blogg.se
Postat av: Anna

Det känns lite dumt att ta upp en fråga såhär när jag egentligen borde kommentera ditt fantastiska inlägg om mobbing här ovan. Det känns dock som att du tagit upp allt jag vill säga, det är sådant som kan diskuteras hundratals gånger utan att det blir för mycket.

Hur som helst, tillbaka till min fråga. Jag är medveten om att du inte är från Stockholm men mitt sinne säger mig att du det till trots kan en del om staden. Jag kommer från norrland, rikigt långt upp, och har nu fått en chans att åka ner till huvudstaden. Problemet är att jag har noll koll. Jag vill så gärna få ut mesta möjliga av min resa men jag vet inte vem jag ska vända mig till. Vore jättesnällt om du hade några tips (det kan räcka med ett namn på en bra shoppinggata!). Haha, norrbon har talat. Tack för en fin blogg. Mvh/Anna

2008-02-18 @ 21:21:05
URL: http://norrlander.blogg.se
Postat av: Anna (igen)

Tusen tack för alla tipsen - och jag hoppas på att få se dig strosa i stockholm, då jag nu fått lära mig att det faktiskt är där du kommer ifrån, haha. Jag trodde att du var fullblodsnorrköpingsbo. Och härligt att höra att du även bott i norrland - hur tyckte du att det var? (om det inte är en för personlig fråga). För tillfället bor jag i Umeå men kommer egentligen från ett liten fjällsamhälle - det ska med andra ord bli uppfriskande att se något nytt. Kram

2008-02-19 @ 00:16:24
URL: http://norrlander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback