Sjuk, sjuk, sjuk.



Satt nyss och bläddrade i veckans Sofis mode, hittade en pytteliten intervju med mig. Fint. Kan lägga upp den ordentligt när jag laddat mitt kamerabatteri - den här bilden är tagen med min videokamera, alldeles för dålig kvalitet för att texten ska gå att läsa.

Ja, på tal om Sofis mode så plåtades jag för dem i morse. Tredje gången gillt. Jag var höstfin i min nya page med lugg (jo, det blev så). Kommer ut om tre veckor, hojtar till så att ni som vill kan kolla in resultatet.

Jag skulle ha skrivit krönika på eftermiddagen och sedan gått ut och dansat, men jag har dragit på mig någon jäkla magsjuka. Feber och kräks. Somnade direkt jag kom hem, vaknade fem timmar senare, svettig och illamående. Så det enda jag lyckats göra är att registrera mig på de kurser jag ska läsa i höst: Digital fotografi och bildbehandling på Södertörn, Journalistik på distans vid Karlstads universitet. Jojomen. Jag kände att det inte kan skada med lite mer kött på benen.

Men nu ska jag lägga mig igen, och hoppas att min kropp självläker över natten.

Kommentarer
Postat av: mathilda.

väldigt mycket krya på dig, fina

Postat av: Nikolaj

Krya på dig vännen :)

2008-08-23 @ 09:54:22
URL: http://www.alsterdal.nu
Postat av: Cassow

Den där jävla magsjukan alltså. Om man ändå kunde gett magsjukan magsjuka, ge den en rejäl dos av sitt egna äckelpäckel. Krya på dig Annika

2008-08-23 @ 15:20:01
URL: http://cassow.blogg.se/
Postat av: Evelina

jag kunde läsa från den bilden. bra åsikter du har!

2008-08-23 @ 18:45:26
Postat av: Madde

En varning: Journalistiken på distans i Karlstad är en totalt värdelös kurs. Du är garanterat överkvalificerad för den kursen, som är på gymnasienivå.

2008-08-24 @ 03:13:08
URL: http://maddeblogg.wordpress.com
Postat av: Annubis

Jag ska också gå på södertörn. Och jag hoppas att du kryar på dig!

2008-08-24 @ 15:22:08
URL: http://allaboutannubis.blogg.se/
Postat av: susanne

du! jag såg ju den där bilden i tidningen & tänkte "njää, inte en blogg för mig, hon är alldelens för mörk. säkert emo".

tji fick jag. god damn va drop dead georgeous du var!

2008-08-25 @ 18:58:15
URL: http://pubes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback