Vad ska jag ta mig till, baby?

Vissa dagar räcker tiden inte till för allt jag vill blogga om.
Den bloggmanin kan fortsätta i veckor; gå ut hårt och sedan öka.
Tills den en dag tar slut.
Jag har absolut ingenting att dela med mig av.
Jag är inte tillräckligt fin för att lägga upp en bild, har inga musiktips på lager; visserligen har jag köpt en söt klänning på second hand - men vem bryr sig om hur den ser ut?
Knappt ens jag själv.

Kanske är jag bara trött.
Kanske är det ganska naturligt.
Att man ibland har massor att ge av sig själv, ibland inte ett skit.
För jag hoppas verkligen inte att det handlar om att jag tar åt mig av idioten som envisas med att fortsätta att påminna mig om att han
tycker att jag är värdelös, även om jag råkar vara extremt överkänslig när det kommer till den typen av kritik.
Är det något jag verkligen inte vill vara så är det just intetsägande.
Alla som stör sig på att jag är för mycket, dem kan jag hantera. (Jag tar faktiskt sådan kritik som komplimanger inlindade i förolämpningar.)
Men att vara intetsägande?
En person som inte säger något.
"Full av klyschor och floskler."
FY FAN. Är det jag?

Nej, jag hoppas verkligen at det inte är därför jag inte har någon lust att blogga.
Så svag har jag ingen som helst lust att vara.
För sådant kan man väl bestämma själv, eller?
Bestämma sig för att suga åt sig alla fantastiska, rara, underbara, uppskattande komplimanger, och låta allt annat rinna av en.
I så fall bestämmer jag mig för det nu.

Kommentarer
Postat av: Filippa

Klart som fan att du tar åt dig, Annika.
Trots att du verkligen inte borde. Snacka om förjävligt att du tar åt dig av det han skriver, och att det tar över allt underbart fint beröm du får varje dag. Men jag förstår det så himla väl. Själv vet jag inte hur man tar sig ur det, jag vet inte, jag har inga råd.
Men jag önskar att du fick vara lycklig och slapp ta åt dig av sådant trams.

2008-04-12 @ 19:48:05
Postat av: Anonym

Du är uppenbarligen inte intetsägande. Du skulle i sådana fall inte ha så många läsare, och Oskar skulle i sådana fall inte kommentera. Om man läser något utan mening så brukar man i normala fall bara strunta i det. Jag gissar att den här Oskar egentligen är avundsjuk på den positiva uppmärksamhet du får, och som du definitivt gör dig förtjänt av.
Jag har inte läst din blogg särskilt länge men är ändå redan fast. Du verkar vara en otroligt bra människa och jag hoppas att du kan släppa hans kommentarer. Alla vi läsare bevisar ju motsatsen.

2008-04-12 @ 19:49:58
Postat av: Annika

Åh, raringar. Ni är finast i världen, och har rätt i mycket. Jag ska försöka komma ihåg det.

Postat av: Nanó

Bra val.
Även om det inte är därför du inte har lust att blogga, så vill jag ändå uttrycka min irritation över denna idiot "Oskar", som faktiskt idiotförklarar sig själv i och med de spår han har lämnat efter sig i ditt kommentarsfält.
Fortsätt med det du gör, det du är duktig på. Han är säkerligen en ganska miserabel, värdelös människa som skriver sådär. En miserabel människa som inte har något bättre för sig än att klanka ner på helt fel person. Jag menar, jag har inget emot att folk klankar ner på människor som verkligen förtjänar det, men när du, fina och begåvade Annika, är så långt ifrån en person som förtjänar sådan kritik bara kan vara! Annika som har så mycket talang och intelligens, som är en så fin människa. Fler borde vara som du.
Jag kan ändå mycket väl förstå att han påverkar din olust att blogga. För han påverkar mig med. Plötsligt känner jag en sådan avsmak. "Hur kan människor ibland vara så obehagliga?" är min spontana tanke. Jag vill bara kräkas över sådana typer.

2008-04-12 @ 19:55:57
URL: http://getnanoismed.blogspot.com
Postat av: Annika

Nanó, all kärlek i hela världen till dig. Jag blir alldeles matt av dina ord. Det är lätt att få tillbaka lite av blogglusten på en gång, när jag minns hur många otroliga människor jag lärt känna genom det här tidskonsumerande fritidsintresset. Så jäkla värt det.

2008-04-12 @ 20:03:35
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Tove

Finaste Annika, ta ingen kritik fran nagon som inte ens kan stava till "pretentiös". Osakra pojkar blir tydligen trippelt sa osakra nar de traffar pa snygga och (ja, tanka sig) framgansrika tjejer.

Din blogg ar allt annat an intetsagande. Faktum ar att din blogg ar den enda dar jag faktiskt far ut nagot ur varenda jakla inlagg. Ibland ar skrattar man igenkannade, ibland grater man en skvatt och ibland sitter man bara dar och stirrar fanigt pa dina vackra bilder. Varje inlagg ar skrivet med omsorg och hjarta, inget nedhafsat tjafs "bara for att". Farre inlagg kanske men varenda ett verka betyda nagot for dig och det marks. Det ar annat an random bilder pa dagens latte och chokladboll, det.

Du ska sjalvklart bara blogga om du kanner for det men du ska veta att det ar manga som skulle sakna att ta del av dina kloka tankar. Och forresten, strack pa dig, du ar overlagset vackrast i Sverige!

2008-04-12 @ 20:34:13
Postat av: Katja

Ingen kritik till dig Annika, jag tycker mycket om din blogg för att den är så enkel att läsa. Vissa inlägg är så oerhört djupa och tänkvärda - andra är mindre djupa och en reflektion av din vardag, och jag tycker om dem också. Bara att få läsa. Det här är en av mina favoritbloggar - kanske för att du i mina ögon framstår som en så väldigt sympatisk och trevlig person.



Däremot måste jag medge att jag förvånas av den här rasande aggressiva allmänna synen folk tycks ha på "Oskar" - vem det nu må vara. Att idiotförklara någon för att denne har en åsikt som inte överensstämmer med ens egen (eller för att denne råkar stava ett ord fel, som jag läste någonstans) är både befängt och löjligt, speciellt eftersom han inte ens kommit med kritik på ett överdrivet oartigt och elakt sätt - utan enkelt konstaterat att han inte gillar bloggen - vilket jag tycker ska vara okej utan att folk ska börja spotta på en. Somliga bland läsarna bör nog minsann lära sig ett eller annat om vett och etikett... hm.



Jag menar, det är ju okej att kasta skit på nån som kallar någon annan för fula saker, men för (i mitt tycke) neutralt framförd kritik? Nja. Oh well, det kanske bara är jag som är överdrivet objektiv men... lägg också märke till att jag inte på något sätt håller med honom(!) och att jag tycker att den här bloggen är allt annat än intetsägande.



Och, Annika. Jag tror inte att din bloggarglöd är borta på grund av hans kommentarer - jag tror bara att det är så att du kanske inte har lust idag? Du ska se att det snart finns en hel drös av saker du vill berätta - och det ser jag fram emot!

2008-04-12 @ 22:08:21
URL: http://www.mamapastilla.se
Postat av: Kerstin

Jag har nyligen börjat läsa dina bloggar, och det första jag gör när jag loggar in på min blogg, är att gå till kontakter och kolla om du skrivit något nytt, vilket jag tror många andra också gör - jag känner att dina inlägg säger ngt, och det ger en ngt, annars skulle man förmodligen inte ens bry sig om att läsa dina bloggar. Fortsätt med det du gör, för du gör det bra! =)

2008-04-12 @ 22:11:44
URL: http://kerstinulusoy.blogg.se/
Postat av: Evis

Jag tycker att du är jätteintressant. Jag hittade dig som en slags mdoeblogg, men fastnade och bryr mig inte det minsta om att du knappt skriver om mode längre för jag tycker om DIG.

2008-04-12 @ 22:32:10
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Lina

Du är helt klart inte intetsägande. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men ajg kan säga det här. Vore du intetsägande så skulle jag inte läsa den här bloggen. Jag har läst din blogg i bra mer än ett år, du hade ju en annan tidigare, och det är få personer som i längden lyckas behålla mitt intresse. Du skriver jävligt intelligenta saker, men varvar det med mer lättsamma inlägg och musiktips. En helt perfekt kombination. Du är helelr inte rädd för svåra ämnen och sen är du förbannat söt ^^

2008-04-12 @ 23:51:07
URL: http://mjorf.blogg.se/
Postat av: Dessan

Din blogg är fantastisk. Du är vacker och intressant och lockar läsare som mig att komma tillbaka flera gånger idag. För kanske, kanske har du skrivit något nytt och om inte det, kan man alltid läsa ett gammalt inlägg. Så, ta åt dig av de goda kommentarerna och var stolt över dig själv och din blogg. Den är, utan tvekan, den mest läsvärda av dem alla.

2008-04-13 @ 00:10:39
Postat av: Paulina

Gillar din blogg, men tycker inte du ska blogga bara "för att". Så ta en bloggpaus och när du känner för att skriva igen, om vad som helst, så skriiiiv!! =)



2008-04-13 @ 00:37:48
URL: http://bryno.blogg.se/
Postat av: Sofia

Känner mig lite förvirrad och undrar nog hur det kan komma sig att du får en negativ kommentar av någon som helt enkelt inte riktigt tycker om dig så vacklar du? Fattar ingenting. Sen är det smaklöst med personer som kommer till ditt försvar som uttrycker sig med ganska opolerade ord som egentligen är alldeles onödiga. Eller så har jag helt missat om denne Oskar skrivit fruktansvärda saker till dig. Såg bara något om att han inte uppskattade dig och tyckte du var intetsägande. Vad spelar det för roll?

2008-04-13 @ 01:17:09
Postat av: Marre

Vet du vad Annika? Du är fullkomligt fantastisk. När jag var deppad och extremt förstörd efter alla påhopp och elaka kommentarer efter att jag modellat i underkläder, då kom du och verkligen lyfte mig upp med dina rara ord och peppningar. Jag blev mest berörd av dig för att jag verkligen ser dig som övermänsklig på något sätt, det verkar som om inget kan stoppa dig och vet du? Jag tror att det är så också. Du skriver alldeles underbart och är så vacker att ögonen tåras. Du är allt annat än intetsägande, kom ihåg det.

2008-04-13 @ 01:45:10
URL: http://marregoeswild.blogg.se/
Postat av: victoria

Jag vet, det är klart att man tar åt sig. Och det är ju det som är personen ifrågas avsikt.



Men Annika, ska du låta en sådan minoritet påverka dig och ditt bloggande? Om man ser det på det sättet så ter det ju sig självklart att man ska se bortom det där...



Föressten, är man illa omtyckt av någon som dessutom tar sig tid till att kommentera, så är man inte intetsägande. Tvärtom. Om man vore omtyckt av allt och alla, och därmed accepterad i alla sammanhang, ja då är man väl ändå ganska intetsägande! Summa summarum: du är allt annat än intetsägande! Du är underbar, och det vet du.

2008-04-13 @ 14:26:35
URL: http://svartvitlila.blogg.se/
Postat av: Anna

Du är ju ett av skälen till varför jag ens började kika på bloggar ;)

JAG ÄLSKAR DINA TEXTER, och dina fina bilder!

Så snälla fortsätt!

2008-04-13 @ 17:09:52
URL: http://beleaguer.blogg.se/
Postat av: Nanó

Sofia& Katja: Jag förstår att ni nu riktar kritik mot min rätt så aggressiva kommentar. Att jag är befängd och löjlig som idiotförklarar denne "Oskar", eftersom denne inte kom med kritik som var "överdrivet oartig eller elak". Att han bara framförde "neutral kritik".

Det är såklart inget fel på att inte gilla en annans blogg, det är ju självklart. Smaken är som baken. Men, om ni skulle få en massa beröm som ni blir riktigt rörda av, och sedan få kommentaren "jag tycker inte du förtjanar det berömmet alls" av någon annan i samband med detta rakt upp i ansiktet? Jag anser att det är svinaktigt. Ingen trevlig människa gör så.

Jag tror att ni nu anser sådär för att det har blivit mer okej att framföra elaka saker på nätet än öga mot öga. Om denna person skulle komma och säga detta öga mot öga till Annika efter att hon fått beröm skulle denna person idiotförklaras direkt av alla runtomkring. För det är oartigt och elakt. Men att skriva det på hennes blogg tycks enligt er vara "okej", eftersom det är mindre oartigt då, tydligen? Underlig logik. Jag har fått en hel del elaka kommentarer på min blogg - det är självklart att de tar ont! Man ska inte tro att man tar mindre åt sig bara för att det sker över nätet. Alla är inte så starka som man tror.

Om han skulle ha varit artigare och vänligare skulle han inte ha kommit tillbaka för att fortsätta klancka ner på Annikas blogg, hon gav ju honom ett hyggligt svar utan att på något sätt kritisera honom. Därför anser jag mig ha rätt att tycka att han är en idiot. Jag brukar inte hysa särskilt vänliga tankar om folk som kommer och säger till mina vänner eller egentligen vem som helst att "den inte förtjänat beröm de fått", när den utan tvekan har gjort sig förtjänt av beröm. Men kanske ni gör det eftersom jag tycks sakna vett och etikett eftersom jag ansåg att han sade något som jag inte alls tycker att Annika förtjänar.

2008-04-13 @ 19:19:21
URL: http://getnanoismed.blogspot.com
Postat av: Madde

Att personer är osäkra eller hatar sig själva så mycket att de måste försöka trycka ner andra.

Jag måste bara säga att jag tycker att dina texter är intressanta och visar att du är en varm människa som reflekterar och har humor.

Utöver dina texter tar du fina bilder och det märks hur roligt du tyckt det har varit att blogga. Så snälla försök att inte ta åt dig, tänk att det är de som är taskiga som mår dåligt, för det är så det är.

2008-04-13 @ 21:50:03
URL: http://morbengta.blogg.se/
Postat av: Katja

Nanó > Jag vet inte vem som skrev vad faktiskt, och tycker inte det är särskilt väsentligt heller egentligen - det är bara själva grejen som störde mig.



Nu är alla olika, men jag hör till den grupp som inte tar åt mig särskilt av negativa kommentarer om mig som person eftersom jag känner mig själv bättre än de allra flesta andra - vilket i åtminstone mitt fall också medför att jag inte riktigt heller kan se hur andra kan ta åt sig så mycket och hårt, även om jag förstår och respekterar att inte alla är som jag - och kritiseras man tar man självklart illa vid sig, om kritiken är hård. Då tycker jag också att man har rätt att försvara sig med samma metoder som den som kritiserat. Dock har jag ingen förståelse för att någon utomstående som inte personligen utsatts för kritiken tar sig friheten att kasta skit på den som kommit med den, såvida inte kritiken är extremt elak. Och ska man nu som utomstående reagera tycker jag man ska hålla sig professionell, eftersom jag inte tycker det är särskilt snyggt att ge sig på andra med så stark kritik när man inte själv är den som utsätts för den. Jag tycker inte det är betraktarens sak - om inte den utsatte bett om assistans.



Jag tycker för övrigt att all form av kritik ska få utrymme och kunna framföras till någon, vare sig det görs på nätet eller öga mot öga. Så länge man kritiserar med någon form av känsla för finess och utan att smutskasta tycker jag det är okej.



TUMREGEL FÖR (ALL FORM AV) KRITIK:

Uppenbarligen har inte bara mottagaren av kritik som ansvar att kunna hantera den, den som kritiserar ska naturligtvis också kunna uttrycka sig på ett konstruktivt sätt - det sistnämnda tycks dock vara en bristvara idag...



Gällandes Oskar tycker jag han i sin första kommentar bara konstaterar ett ogillande - det är först i det andra inlägget han blir otrevlig och drar in något så meningslöst som en onödig och hård kommentar om att han tycker bloggen är "klyschig och full av floskler". Men eftersom idiotförklaringarna kommer efter hans Första inlägg tycker jag de är helt oberättigade. Hade de kommit efter det Andra hade jag knappast reagerat för där ÄR de berättigade eftersom det är en faktisk, elak, attack.



Dock har han ju någon form av självinsikt och etikett ändå för i den sista och tredje kommentaren förklarar han att han nog kanske tog i lite väl, och i den andra kommentaren har han överlag varit ganska saklig och bara konstaterat att han själv inte gillar bloggen, men att det såklart är bra att andra gör det (frånsett den där meningslösa skiten i slutet, med klyschorna).



Apropå det du skrev om att du inte "hyser vänliga tankar för folk som tycker att någon är oförtjänt av beröm som denna uppenbarligen förtjänar", vill jag påpeka att jag inte tycker att man kan kasta skit på någon med den anledningen, även om man har full rätt att tycka så. I vissas ögon förtjänar någon allt beröm i världen, men i andras inte och det betyder också att man (i mitt tycke) inte har rätt att kasta skit på någon för att denne inte tycker som man själv (vilket jag upplevde det som att ni gjorde).

2008-04-14 @ 01:55:03
URL: http://www.mamapastilla.se
Postat av: E

Sorry om denna kommentar kommer upp flera gånger, men jag har lite problem med att lägga upp den...



Jag tycker att om man anser att en blogg får ofärtjänt beröm som denne "Oscar" uppenbarligen tyckte, så ska man nog kritisera dem som ger bloggen beröm, inte bloggaren själv. Att kommentera som han gjorde på denna blogg tycker jag verkar elakt, mest gjort för att trycka ner, inte för att ge konstruktiv kritik. Om jag anser att nångon har en felaktig åsikt om någon eller något så säger jag det åt den personen, inte åt den som åsikten handlar om. "Jag tycker att Annika är bra!", "Annika, det han sa om dig stämmer inte, du är inte bra" Det är ju bara töntigt, genomskinligt att man bara är ute efter att trycka ner. Smaken är ju som baken, och jag tycker absolut man ska få framföra kritik på bloggar om bloggaren skriver nåt dumt eller har en konstig åsikt, men då handlar det ju om bloggarens åsikt, inte om nån annans åsikt om bloggaren... Om ni fattar vad jag menar. Sen visst, att man ska kunna kritisera, men är det inte lite onödigt att säga till nån att den personen är dålig, intetsägande? Om han nu tycker det så fine, diskutera det med vännerna, andra bloggare som tycker annorlunda eller whatever, men att säga så till en person bara så där rakt av är lite ohyfsat tycker jag. Men det är ju bara jag. Sen så behöver han ju inte vara nån idiot för det, han kanske bara inte har uppfostrats till att respektera andra människor och resonera kring vad som är lämpligt att framföra i all ärlighet och vad man gott och väl kan hålla för sig själv.



Annika, jag tycker du är bra. Ta inte åt dig. En "intetsägande" blogg har inte så många läsare som du har. Är man bara meningsfull för endast en person så är man meningsfull. Men man kan ju aldrig vara meningsfull för alla. Alla kan inte tycka om en, så är det ju bara. Man får acceptera att det kommer att finnas folk som inte kommer att gilla en och vissa kommer att envisas med att dela med sig av sin åsikt. Man måste se sin värdefullhet trots det. Men jag fattar att det är jobbigt att ta elaka kommentarer, särskilt när de är så uppenbart onödiga.

2008-04-14 @ 09:24:35
URL: http://fulaflickors.blogspot.com
Postat av: Janna

Sofia, Katja och Nanó (och Annika såklart) - Jag tycker att ni har en väldigt intressant diskussion och hoppas att det är okej om jag lägger mig i. (Jag är en av dem som borde lära sig ett och annat om vett och etikett.)



För det första: Har man rätt att uttrycka sin åsikt? Har alla rätt att ha en åsikt?



Ja. Självklart.



Man har rätt att tycka och tänka precis vad man vill, man har rätt att ventilera sina åsikter, stå för precis vad som helst och man har dessutom alltid rätten att ändra sig, om man skulle komma på efter en stund att man ångrar sig.



I och med att jag själv kräver rätten att ha en egen åsikt och bli hörd, försvarar jag i förlängningen en nazists rätt att ventilera sina vidriga åsikter. Det här är en för mig jätte jobbig ekvation, men en som för mig känns "sann" och eh, rättvis.



Jag anser att Oskar har "rätt" att skriva ner sina åsikter och jag anser också att jag har rätt att ge honom en käftsmäll tillbaka.



För det andra: Jag reagerar, personligen, mycket, mycket starkare när någon ger sig på någon jag bryr mig om än vad jag gör om personen i fråga hade gett sig på mig direkt.



Det Oskar sa som gjorde mig mest rasande var hans avslutande drypande sexistiska mening "Det kanske, trots allt är så att dina "killer legs" fyller nån slags funktion.."



Jag tycker inte det är okej att säga sådana saker. Jag tycker att det är svineri. Jag står för det och jag kommer fortsätta reagera -varje gång.



Jag anser inte att Oskar uttryckte en neutral åsikt, lite kritik eller någonting som "jag inte höll med om" Jag anser att hans kommentar var en käftsmäll via nätet, ett fullständigt obefogat knivhugg, en slug sexistisk "plocka ner" manöver där han, efter att ha droppat kommentaren, står med ryggen fri (in the name of Freedom of Speech). Det finns en möjlighet att han sårade Annika och det gör mig vansinnig.



Om jag överreagerade?

Nej. Jag anser inte det. Jag anser inte att jag uttryckte mig smaklöst eller att min ilska var obefogad. Och jag står för det med.

2008-04-14 @ 12:47:12
URL: http://tuesdays.blogg.se/
Postat av: Cassow

Oskars kritiska kommentarer ter sig för mig som fullkomligt omotiverade och osakliga. Varför? Jo:



1.) Han verkar inte ha någon egen blogg att stoltsera med. Det är lätt att leka troll på forum och bloggar när man är anonym och inte själv kan granskas kritiskt, bortsett det man skrivit i sina kommentarer till sitt offer.



2.) Hans kommentarer avsaknar helt och hållet konstruktiv kritik. Det finns ingenstans tips om hur Annika eventuellt kan skriva bättre stilistiskt eller ämnesmässigt (som om det skulle varit nödvändigt!). I vilket fall som helst - Annika skriver som hon skriver och det är fritt fram att besöka hennes blogg eller låta bli. Det skulle aldrig falla mig in att ändra mitt skrivsätt, mina ämnesval e.t.c. i min alldeles EGNA, högst personliga blogg bara för att en främling kommer och spyr ur sig plattityder.



Att Oskar jämför Annikas blogg med Blondinbellas...tja låt mig formulera det såhär: jag tror Oskar kvalificerar sig bättre som troll på Blondinbellas blogg där hans egna intellekt ligger lite mer i jämnivå, med tanke på just fokus på ytlighet och intetsägande.



Sedan kan jag väl tycka att det är onödigt att älta och hänga upp sig på vad en anonym illasinnad skriver om ens person, men alla har vi dagar då vi är mer lättpåverkade och känsliga. Jag är inte immun för kritik själv – långtifrån – men den kritik som svider värst hos mig är när man kritiseras osakligt (och ibland sakligt) av någon man känner sedan tidigare och som man ogillar som person, av ena eller andra anledningen.



Det är med skräckblandad förtjusning som jag läst folks generella reaktioner på Oskars kommentarer. Dyrkan och okritisk fanskap över en person kan aldrig vara bra. Jag blir lite rädd (och kanske en smula avundsjuk – jag vet inte?) när jag dagligen kan läsa på din blogg hur folk prisar dig med otroliga mängder superlativ så fort du snutit ur dig minsta lilla anekdot. Förstå mig rätt nu: jag menar att du skriver bra och ibland riktigt bra, men att allting du skriver inte per automatik är fantastiskt i mina ögon. Men aldrig, aldrig någonsin är du intetsägande.



Fenomenet Annika Marklund är utan tvekan en fantastisk person, men med fel och brister som alla andra människor. Jag vet att du vet det också Annika, men jag är inte säker på att alla läsare inser det…



Men i slutändan är jag glad å dina vägnar. Att du skänker folk tröst i det du skriver, att du skriver jordnära, intressant och med glimten i ögat och att folk berörs av det. Jag önskar jag själv hade den sortens genomslagskraft i min blogg, och ibland tycker jag att jag förtjänar det – men jag är inte lika lättillgänglig som du antar jag - och det menar jag enbart som en komplimang. Jag läser dig inte för att du skriver om mode, utan snarare för dina samhällsreflektioner, musik- och filmsmak, samt för att jag tycker du är en varm, livfull, intellektuell person, och för att jag finner ditt liv relaterbart till mitt eget (trots avgörande olikheter), och slutligen för att du är vacker rent estetiskt/fotogeniskt (detta sagt helt platoniskt då jag älskar min flickvän Ingunn över allt annat) och är en väldigt talangfull fotograf.



Jag tycker – och jag hoppas du ursäktar mig här Annika – att hela den här posten var lite onödig. Det blev lite väl mycket martyrskap a la Jesus på korset över det hela, och jag tror att du visste att du skulle få massor av uppmuntrande, uppbackande kommentarer från dina fans och vänner, och att de skulle såga Oskar jämns med fotknölarna. Men det är din blogg, dina beslut, och att du valde att posta detta inlägg behöver du inte försvara för mig eller någon annan. Men, du kunde valt approachen att helt sonika deleta hans kommentar. Det tror jag hade varit signal nog. Om han sedan hade varit dum nog att inte fatta vinken och valt att trilskats genom att fortsätta skriva uddlöst skitsnack så kunde du bannat hans ip i det tysta (ingen vattentät lösning dock) eller så hade du kunnat ryta ifrån då istället.



Jag hoppas att jag skrivit en balanserad kommentar här som du inte skjuter rygg för. Och jag hoppas på ett svar (jag brukar annars inte få det av dig av någon outgrundlig anledning). Men det är upp till dig. Jag säger bara vad jag tycker, och jag tycker om dig som person. Låt inte idioter trampa på dig Annika (för du är perfekt som den Annika du är- inklusive brister), men ignorera dem som bara är slöseri på luft, tid och känslor. Det tipset ger jag alla bloggare och bloggläsare.



Ha det så bra!



Kram



/Claes

2008-04-14 @ 19:37:10
URL: http://cassow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback