So I can shake you.



Såhär fint blev mitt senaste Trenduppslag, med världens bästa och sötaste Erika som leende modell. Läs artikeln och notiserna
här, om ni känner för det. Det är simpelt på gränsen till skrattretande, men det fyller sin funktion.

Kommentarer
Postat av: tobbe

"Fred och kärlek - chict i vår"
Eh...., för mig är fred & kärlek alltid "chict". Eller nåt sånt..

2008-04-04 @ 11:56:03
Postat av: annika

din erika är väldigt lik reese witherspoon, visst?

Postat av: hjärta K

åh ja! hon är ju jättevacker, precis som reese. är det inte leendet och hakan som göret?

2008-04-04 @ 16:17:32
URL: http://hjartak.blogg.se
Postat av: Kajsa

Du är så gullig att jag vill äta upp dig! Saknar dig min sockerkringla. Leka när jag kommer till Sthlm?

2008-04-04 @ 17:27:14
Postat av: Sandra

I vilken tidning är detta publicerat?

2008-04-04 @ 17:37:40
Postat av: Marie

Jag tänkte också på Reese när jag såg bilden! Synd bara att du i princip ber om ursäkt för den fina artikeln, det har du ingen anledning att göra enligt mig!

2008-04-04 @ 21:41:19
Postat av: Marie

Det där lät nästan lite hårt, det var inte meningen... Det lustiga som jag ville åt är att om man läser "simpelt och skrattretande" om artikeln ser man sannolikt en simpel och skrattretande artikel. Om man läser "helt okej artikel" kommer man se just det. Så om du dömer dig själv hårt kommer läsarna göra likadant, bara för att det är så bekvämt att slippa tänka i nya banor, typ. Och du är bara värd de allra finaste omdömen ju! :)

2008-04-04 @ 21:46:00
Postat av: Anna

Kom på att det var ett tag sedan jag skrev det här, så därför tycker jag det är dags igen; Annika, du är fantastisk. Rätt igenom. Och Erika hade ett av de sötaste smilen jag har någonsin sett, tror jag.

2008-04-04 @ 23:35:54
URL: http://ruminating.blogg.se
Postat av: E

åh jag reagerade också på din nedvärderande kommentar, vad menar du? du får den plats du förtjänar tror jag alldeles säkert och det viktigaste är att du har nåt att säga vilket jag också är säker på att du har med tanke på vad du skriver här. vad har det för betydelse vad det är för kvalitet på dina texter? vi, som läsare, är ingen responsgrupp, vi är bara intresserade av det du skriver om. och jag reagerar på din kommentar för att jag är precis likadan själv eller kanske värre, och jag försöker påminna mig allt oftare om att det är rätt svart och vitt för en gångs skull. antingen blir man godkänd på tentan eller så blir man det inte och måste göra om, och antingen skriver man artiklar som blir publicerade eller så skriver man artiklar som inte blir publicerade. jag skriver också artiklar ibland, och känner mig skrattretande dålig, för att sen få beröm. det stör mig nåt ofantligt att jag har så dålig koll på min förmåga. jag tror att jag inbillar mig att jag "har koll på min förmåga" om jag kan "skratta åt hur dålig jag är" "höhöhö". tänk om man kunde vara helt så där care free istället, och bara "HAHAAHA kolla syftningsfelet! roligt!" och sen skita i vilket och skutta över en sommaräng.

2008-04-05 @ 01:14:27
Postat av: Annika

Tobbe - Jag förstår mig sällan på dina kommentarer. Jag antar att du förstår att rubriken är satt med glimten i ögat och är en referens till hippiemodet, men det är väldigt svårt att utläsa eventuell ironi i dina kommentarer.

annika - Kanske är hon det! Finast är hon i alla fall...

hjärta K - Ja, visst är hon? Fantastisk!

Kajsa - Såklart att vi ska, raring!

Sandra - I ett gäng lokaltidningar. Just det här är Xtra Helsingborg. De är nämligen en av få tidningar som lägger upp tidningarna som pdf-filer, så jag brukar printscreena mina artklar därifrån.

Marie - Sorry, det är inte meningen, jag har nog bara den typen av jargong.

Anna, fantastisk kan du ju vara själv! Tack, rara du.

E - Oj, jag som tycker att det är tvärtom, åtminstone i mina Trendartiklar. Att jag INTE direkt har något att säga, men att mitt skrivande gör det hela okej. Jag är VÄLDIGT känslig idag, mår hemskt dåligt av olika anledningar, och därför tog jag väldigt illa upp av kommentarer som "vad har det för betydelse vad det är för kvalitet på dina texter?" och "HAHAAHA kolla syftningsfelet! roligt!". Ärligt talat - vad det har för betydelse vad det är för kvalitet på mina texter? Det har nog nästan all betydelse i världen. Jag lever för att skriva, jag lever för att producera, prestera. Om kvaliteten på mina texter är låg är jag värdelös och kan lika gärna dö. Ja, så känns det.
Men som sagt, det här är ingen bra dag.
Tack för alla dina snälla ord. Jag är säker på att dina texter är hur fina som helst. Och det är synd att det är så svårt att tro på sin egen förmåga.

2008-04-05 @ 14:45:33
URL: http://beautifulones.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback