Du var solskenet.

Igår dansade jag benmusklerna trötta till halvnya och halvgamla indiehits på Debaser, tillsammans med ett gäng pojkar och män i sina bästa år. En av dessa pojkmän var Kristofer, som äger tio av de tjugo flinka fingrarna bakom Istället för verkligheten. Medan jag har spenderat lördagen i sängen, sovandes bort ännu en dag av mitt liv, kan man läsa att Kristofer istället cyklat ut på Lidingö för att kolla på när unga människor idkade umgänge i en skogsglänta. Då han inte bara skriver utan även är en fena på det här med illustration, förevigade han ögonblicket såhär:



Själv har jag bara hamnat i Kristofers situation en enda gång. Det var i Kronobergsparken, för en väldig massa år sedan. Jag gömde mig bakom en gran och tittade på tills jag skämdes för mycket och gick hem och åt flingor istället.

Kommentarer
Postat av: ylva

HAHAHAHA! Klockrent ju! Vilket konstnärligt geni han är =)

2008-04-26 @ 17:44:09
Postat av: Kristofer

Mina advokater kommer höra av sig angående det här uppenbarligen upphovsrättsliga illdådet. Åh, nu kom jag på att jag måste blogga om egosex-dialogen! Så då är vi kvitt!



/K

Postat av: helena

Underbart skickliga paintkunskaper han hade! haha :D

2008-04-26 @ 19:53:48
URL: http://helenahoppni.blogspot.com
Postat av: Emilia

Jag är himla glad att du tipsade om den bloggen förut, jag älskar den nu och läser den varje dag!

2008-04-26 @ 21:55:39
Postat av: Sarah

hahaha, underbart! jag har bland annat råkat snubbla över min klasskompis i skogen när han låg och hade sex med en tjej. hemskt trevligt..

2008-04-27 @ 21:51:12
URL: http://lostdetective.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback