Sjuk.

Haha, ta det lugnt, jag tog inte otroligt illa upp av kommentaren som påstod att jag är ful och tråkig! Jag bara kände mig ful och tråkig just då, så den passade rätt bra att ta åt sig av.


SJUK.

Jag förstår inte att ni fortfarande finns, ni tusen personer som fortfarande läser min blogg varje dag. Det är fint att ni finns, men jag kan inte underhålla, förströ eller uppröra er längre. Det finns inte tid eller energi, och det vet jag ju att ni märker.

Skolan. Den kräver, den pockar på uppmärksamhet. Speciellt den extra kandidatkursen. Inte så mycket för att den tar mycket tid, utan snarare för att kraven höjs, och ni som läst här ett tag vet att jag blir en smula panikslagen av höga krav.

Vänner. Jag älskar er, jag önskar att jag hade mer tid över för er. Att jag hörde av mig oftare, att vi kunde ses mer. Så att ni fattar att ni är viktiga.

Min kropp. Den hänger inte med. Det känns som att jag ständigt tvingas gå på halvfart, jag borde göra så mycket mer, men jag orkar inte. Jag får aldrig bara vara frisk.

Just nu kan jag faktiskt inte komma ihåg hur jag en gång i tiden (nu låter det som att det var tio år sedan) kunde känna att jag hade så mycket att skriva.

Kommentarer
Postat av: yuling

annika, ibland kan allt kännas som skit. så har det känts sen jag flyttade tillbaks till sverige från hong kong. men va skall man göra liksom, min karl e 1000000mil ifrån mig och kandidatuppsatsen verka gå åt helvete. jag vet inte om dt e nån tröst men din blogg e cool och jag tycker att dt e modigt av dig att visa svagheter här. krya på dig.

2007-09-06 @ 22:16:56
Postat av: Sofia

Du klär så tokbra i höstfärger att jag inte blir riktigt klok på dig. (Inte för att just den kommentaren hade något med inlägget att göra över huvudtaget, men det kan ju inte alltid klaffa.)
Mvh

2007-09-06 @ 22:18:56
Postat av: Dagloria

Annika, det du delar med dig av är så läsvärt att det är värt att vänta på. Blogga när du tycker det är kul och lustfyllt, släpp på kraven lite även om jag vet att det är det svåraste som finns och njut av att vi finns här, vi läsare. Och vi gillar dig! Massor! Krya på dig och tack för att du delar med dig av så personliga tankar. Det är det som gör dig så läsvärd!

Postat av: Emelie

Det är kul att läsa din blogg ändå. Förstår att det finns annat som tar din tid och du gör ett fantastiskt jobb med Fatale. Hoppas din förkylning blir bättre snart, min har äntligen vänt. Ta hand om dig och dina nära och kära! Och; du är otroligt söt på dina mobilbilder!

2007-09-07 @ 00:30:09
URL: http://lussefia.blogg.se
Postat av: Robert Loveness

He he. Det är sött.

2007-09-07 @ 03:23:40
URL: http://loveness.blogg.se
Postat av: Fia

Det ordnar sig. Har man en fan-base så har man.. den försvinner inte så fort. Mitt tips, som jag eg borde följa själv, är att umgås med dina vänner. Vi som läser din blogg, kan vänta ;) Stor kram!

2007-09-07 @ 12:01:59
Postat av: Jessica

vila, vila, vila kära du. så blir det bra ska du se. bloggen finns kvar.
krya på kramar!

2007-09-07 @ 16:59:59
URL: http://vintagedarlingblog.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback