For as long as you're here we're not



En internetbekantskap frågade just om den här flickan, Ana N (
Stockholmsgruppen), var jag. Okej, ni som verkligen vet hur jag ser ut håller förmodligen med om att likheten knappast är slående, men... Jag gillar tanken. Jag gillar verkligen tanken på att jag - under pseudonym - skulle poserat på omslaget av Cover, Jalouse, Tank och portugisiska Vogue.

Ana N. Hahaha. Det låter ju verkligen som en pseudonym, och en väldigt dålig sådan! "Hmm, jag är modell och behöver ett stage name eftersom jag egentligen heter någonting som inte går att varken komma ihåg, stava eller uttala. Tja, jag har ju blivit diagnostiserad med Anorexia Nervosa, hmm, Ana N... det är ju ett rätt bra namn!" Nej, Ana N, det är det inte.
Men du är väldigt, väldigt snygg. Det är jag glad över. Det gör frågan om ifall jag är du så mycket mer smickrande.

Kommentarer
Postat av: halvtvuxen

hej hej, annika. Tack för din långa kommentar. Jo du har helt rätt. Men ska man inte få dricka vid 18, så ska man inte bli myndig heller vid 18. Man kan inte få bestäma över sig själv och sitta i rikstan mm, om man inte få köpa en falska vin på systemet.
Så höjer man myndighetsåldern, höjd då drick och handlar åldern. Villket jag tycker att man kan göra. Det skulle inte skada.
Men som det är idag. Man har tillåtelse att dricka, men man får inte handla. HELT SJUKT!!!
Höj myndighetsåldern!
Å, provdockorna. Nää, villken jävla lögn. KOllade in dem dagen efter. Nope! they are not like thay say. I så fall är deras 38 inte samma 38 som de säljer i butiken.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback