COPYCAT!

Haha, vad härligt att jag anklagas för att "härma" min kollega Hanna för att jag la upp min fåniga video! Det är sant, hon gjorde det före mig. Helt sant. Faktum är att jag även härmar henne på många andra sätt, bland annat genom att lägga upp bilder på mig själv, ja, genom att blogga överhuvudtaget. Hon var helt klart långt före mig även där. Men vet ni, jag tycker att det är roligt att härmas! Dock känner jag inte att jag vågar vara lika öppen som hon och faktiskt prata på video - jag har inte kommit över stadiet där jag tycker att jag låter som en idiot när jag snackar.

(Lyllos Hanna, förresten, som har patent på att ladda upp videor. Hon lär bli sjukt rik när hon säljer YouTube.) :)

EDIT:
Annika undrade vad som hänt med min systemkamera, och det är ju en bra fråga. Svaret är enkelt; ingenting! Den mår så bra så. Dock orkar jag inte jämt släpa runt på den, och jag har velat ha en liten söt kamera som jag kan fota fula vardagsbilder med, i skolan, på stan och liknande. Den är jätteliten och väger ingenting och är ju som sagt rosa, och att den dessutom har en filmningsfunktion är ju bara jätteroligt. Så jag lovar, bilder med högre kvalitet kommer inte att sluta dyka upp!

Kommentarer
Postat av: rockvampyren

Du är lite bananas på ett härligt sätt, fortsätt att dansa och filma,.och var inte blyg att lufta på lungorna heller,.om inte Hanna har sökt patent på det,.whoops,.nu härmade jag alla som skickar in kommentarer.
Dagens låt är,: "Wise Men Don´t Cry" av Bloodpit.
Vampyren.

2007-09-21 @ 15:53:39
Postat av: Annika

Ja men då så, då behöver jag inte oroa mig för att inte få se några fler superfina bilder från dig. Det är väldigt bra att ha en liten kamera som komplement, det har ju jag också!

Postat av: Melinda

Att härmas är enligt Antikens retoriker det bästa sättet att utvecklas på!

2007-09-21 @ 18:35:48
URL: http://melindas.blogg.se
Postat av: tiny

Allt jag kunde tänka på var att hon har något som ser ut som en dildo liggande i badrummet. Haha... jag brukar alltid glömma stänga den ena luckan till spegel i badrummet när jag fotar kläder, och får en stor närbild på min bindpaket i hörnet. Alltid lika charmig...
Båda filmerna är ju skitroliga! och även om du inte pratar, sjunger du en snutt. Det är ju om möjligt ännu läskigare att lägga ut!

2007-09-21 @ 22:50:57
Postat av: Mix

oj så man är en copycat om man gör ngt som nån annan nånsin gjort? silly. JAG blev iaf sjukt inspirerad att köpa en alldeles egen pälsmössa, copycat eller inte..

2007-09-22 @ 01:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback