And so it is.

Idag vägrar jag att lyssna på något annat än Damien Rice.

Kommentarer
Postat av: rockvampyren

Jaha,.jag för min del vägrar att lyssna på Damien Rice,.men smaken är ju delat.
Vid det här laget är det ju helt utan tvekan fastställt, att du är nöjd med ditt utseende,.bra, vackert så,inget som helst fel på att vara det,.dock är ju sådan fixering vid det egna utseendet allt som oftast förknippat med svajig självbild. Så, hur är det ställt med självdistans,självironi, vågar du skratta åt dig själv?
Vid ett tidigare inlägg(frukost på Tiff,..whoops,.balkongen) frågade jag dig ,om du hade nå´t att säga om Alax Schulmans sätt att driva med er "outfittjerna",.så,en gång till;: Uppfattar du det som en kul grej att skratta åt,eller som en ren förolämpning,?,. kanske nå´t att nonchalera,?,.eller saknar du helt enkelt mod att kommentera frågan?,..kan det möjligen vara så, att retstickan Schulman har rätt?,.dvs,.att utöver den uppenbara självfixeringen(som även lilla Alex själv lider av,dock saknar han inte självironi), har ni väldigt lite att komma med. Ordet är ditt.
Rockvampyren.

2007-09-18 @ 16:58:43
Postat av: sara

haha, "rockvampyren".. vilken tönt.

2007-09-18 @ 18:10:56
Postat av: Purplelady

For det forsta sa ar inte smaken delat utan delad. For det andra sa marks det tydligt att du inte har last Annikas blogg allt for manga ganger da hon bade har sjalvdistans och definitivt kan skratta at sig sjalv. Och jag vet, att bloggar dar tjejer skriver om vilket naggelack de anvander varannan dag, och vilka klader de har pa sig kan vara mer an trakigt men du (och manga andra) verkar inte riktit ha "kollat igenom" Annikas blogg. Det handlar om mer an Nagellack och klader. Hon har sjalvdistans och AR rolig. Hon ar dessutom en bra forebild for manga unga tjejer. Hon ar ingen plastbrud, hon erkanner att hon retucherar vissa bilder och hon havdar att man ska vara sig sjalv. Att anvanda ordet "outfittjej" ar inte riktigt ratt i Annikas fall. Nu blev jag ganska upprord, men jag ar sa himla trott pa att besoka den har bloggen och gang pa gang och se hur patetiska folk ar. Att en manniska ar nojd med sitt utseende, sen NAR blev det ett problem? Finns det nagot mer trottsamt an dagens tjejer som klagar pa sig sjalva hela tiden och aldrig kan vara nojda med vem de ar. Annika star med bada fotterna pa jorden, hon ar fantastisk. Hon ar smart, duktig och kommer antagligen att bli mycket framgangsrik. Ar de kanske det som skrammer folk? Framforallt ar hon odmjuk. Las bara de inlagg hon skriver nar hon visar bilder/repotage om andra tjejer. Alltid star det nagot positivt och bra, att framhava vad man tycker ar bra hos andra manniskor, eller vackert, DET kallas sjalvdistans och det visar att man inte lever i en bubbla med endast sig sjalv i fokus. Hon har verkligen inte bett om alla dessa kommentarer och hon har aldrig kallat sig sjalv perfekt eller bett oss att efterstrava hennes utseende. En fraga: Nar ska manniskor sluta att kanna sig daliga? Nar ska vi sluta att klaga pa andra for att kanna oss battre, och NAR ska vi nagonsin na den sjalvinsikt da vi kan vara nojda och beromma varandra istallet? Borja bete er som individer istallet, borja gilla er sjalva eller iallafall forsok sa ska ni se att livet blir roligare. Det har ar inte menat endast for rockvampyren, utan for alla, som forsoker fa det att lata som om Annika ar nagot man bara kan kasta skit pa. Var glad att dagens samhalle har fatt en modeikon som befinner sig pa marken och faktiskt ar
en bra forebild. Tack for mig. Och Annika, du ar bra, jag ar bra. Lat oss hoppas att andra manniskor en dag ocksa att tycka, att andra manniskor och framforallt dom sjalva, ar BRA. Nu kan jag ju likagarna saga WORLDPEACE, sa, ja, worldpeace for fan. (och, ja jag vet att det inte var det har rockvampyren menade med sitt inlagg, det blev bara for mycket)

2007-09-18 @ 18:17:53
Postat av: Purplelady

Och jag vet att jag har ett antal stavfel, men det ar skitsvart att skriva pa ett tanjentbord som man inte forstar vart nat sitter pa.

2007-09-18 @ 18:21:01
Postat av: rockvampyren

Purplelady, jag kastar inte skit, jag kommer inte med påståenden, jag ställer frågor, du stirrar dig blind på ord,stavfel och meningar,.och missar innehållet.
Jag är nöjd med hur jag ser ut,är individualist av tredje graden,och känner ingen som helst behov att påpeka stavfel,.och bloggar man, då vill man ha kommentarer,det är väl själva grejen med bloggandet,..och det är ju bra att Annika har så fina förespråkare som du.
Ma val.
Vampyren.

2007-09-18 @ 19:40:36
Postat av: Purplelady

Du sag ju tydligen inte heller vad mitt innehall var. Jag skrev att jag forstod att ditt syfte inte besvarades av mina pahopp, och det jag skrev var till storsta delen inte ens riktat till dig. Men jag har foljt den har bloggen ganska lange och sett ganska mycket skit. Sa, det har var inte direkt till dig, utan snarare till alla som sitter bakom ett dolt namn och kastar en massa skit. No fence rockvampyren, du har ratt. Har man en blogg vill man ha kommentarer, men inte flertalet som har forekommit har. Det du skrev var mest en utlosande faktor, jag har varit irriterad pa detta lange. Sa, sorry om jag riktade allt detta mot dig, vilket jag trodde att jag var tydlig med att inte gora?

2007-09-18 @ 20:12:41
Postat av: tiny

Oj, men kolla, hon tycker faktiskt om sig själv. Låt oss genast försöka hitta något nytt fel!
Snälla, man behöver inte vara en dryg bitch för att man inte anser sig själv kräla på botten under alla andra.
Och nu har jag använt både irroni och överdrifter så var så goda att hoppa på mig ni bara. Det tycks vara så det fungerar på nätet.

2007-09-18 @ 20:27:47
Postat av: Purplelady

Jag ska genast sluta forsvara nagon som jag tycker ar sjukt bra. Ursakta.

2007-09-18 @ 20:54:46
Postat av: rockvampyren

No hard feelings Purplelady, man ser det man vill se, inte nödvändigtvis det som faktiskt står i texten,..och jag tycker att du ska absolut inte sluta försvara nå´n som du uppskattar så högt,kör hårt!
Mmm, försökte komma på nå´n låt som heter Purplelady,.men icke, så jag tar två gamla Hendrix låtar och slaktar titeln,.Purple- Haze och Foxy-Lady= Purplelady,..får väl hoppas, att Jimi inte blev sned på mig,..var bor du, eftersom du använder tangentbord utan ä,ö och å?
Vampyren.

2007-09-18 @ 21:17:48
Postat av: yrsa

(orkar inte alls lägga mig i diskussionen)
ååh jag älskar honom!! =)

2007-09-18 @ 22:40:50
Postat av: Sara

And so it is, just like you said it would be.
Bästa låten. Jag spelar in en cover på den, som snart blir klar.

Postat av: Jessica Simpson Star

Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work...

2008-02-12 @ 12:00:33
URL: http://jessica-simpson-star.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback