So you want me to bleed for you when my wounds finally started to heal

Medan du funderar på något intressant att fråga mig om tycker jag att du ska rösta på din svenska favoritförfattare i Folkets Litteraturpris!

Kommentarer
Postat av: rockvampyren

Frågestund,?,.OK,.var inte avslöjandet att du är Liza Marklund´s dotter bara ett försök att skapa intresse runt din person?
Visserligen är ju ens internetpersonlighet och ens riktiga två vitt skilda saker,.förhoppningsvis,.men gränserna blir ju alltmer diffusa,så vem är du egentligen?
Varifrån kommer behovet att visa upp sig,för lite kärlek och uppmärksamhet som barn?,.känner dig ensam bland folk?
Du tycks ju bygga upp hela din person, din internätidentitet kring utseendet,var går gränsen mellan vem du är privat,och vem du är ute i nätet?
Jag medverkar inom en "besläktad" bransch,nämligen musik,delvis som aktiv musiker,delvis att jag bla skriver om livet inom och omkring branschen. Givetvis är det ju så,att även där är ju "att visa upp sig"
en del av det hela, men dock inte självändamål som inom modelbranschen,men det finns ju onekligen vissa gemensamma drag. Ja,man kan nog säga,att jag har bra möjligheter att få en någorlunda "sanningsenlig" bild om nöjesbranschen som helhet,och likväl om den "officiella" bilden av människor som medverkar,men hur intressant är det egentligen?..man vill ju lära känna den "riktiga" människan bakom imagefasaden,.eller hur? Så,vem är du Annika,.vet du vem du är,.på "riktigt"?
Vampyren.

2007-10-09 @ 09:38:22
Postat av: ylva

okej rockvampyren. jag vet att du är kär i annika, men alltså.. kan du inte känna ibland att du bara blir helt matt av dig själv. Kan du inte känna att hela den här "åh, jag är så provocerande" och "åh jag rör verkligen om i grytan" prylen du håller på med blir tröttsam.

2007-10-09 @ 12:39:17
Postat av: tiny

Rockvampyren: Eller så kan du lära dig att använda ett kommatecken korrekt så de flesta orkar läsa vad du skriver. För övrigt verkar du inte förstått vad blogginlägget om att han Liza Marklund som mamma gått ut på, att döma av din första meningar jag orkade förstå.

2007-10-09 @ 16:35:44
Postat av: rockvampyren

Ylva och Tiny,ta och boka tid hos prästen, ni är som skapade för varandra,spågumman och språkpolisen,...,whoops,..nu blev det fel igen,.lycka till med äktenskapet! Ylva ska också vara försiktig med vad hon skriver,inget provocerande,det är så tröttsamt,stackars Tiny har problem med kommatecken och långa meningar,hon orkar inte riktig förstå alltför komplicerade saker.
Allvarligt talat, tror ni inte ,att Annika trots allt är den mest lämpliga person av er tre, att svara på mina frågor om hon så önskar?
Vampyren.

2007-10-09 @ 18:19:22
Postat av: Annika

Jag kommer att svara på vissa av dina frågor, herr Rockvampyr. Men det är vissa saker jag faktiskt inte förstår. Du verkar ju läsa min blogg då och då, så hur kan du ha så konstig uppfattning om mig? Hur kan du skriva en sak som denna: "Du tycks ju bygga upp hela din person, din internätidentitet kring utseendet" - vad väljer du att se i min blogg egentligen?
Jag jobbar fruktansvärt hårt, 18 timmar om dygnet, och ungefär 5 minuter av dessa timmar är jag upptagen av mitt utseende.
Ärligt talat, rockvampyren - jag skiter fan i mitt utseende. Jag bygger inte ett jävla dugg av min personpå mitt utseende. Och ja, jag erkänner: jag blir extremt förelämpad över att du uppfattar det så. Men det är ju en del av charmen med att lägga ut sina tankar på nätet; det går inte att styra hur det man skriver uppfattas (eller missuppfattas).

Postat av: rockvampyren

Precis,allt som man skriver kan missuppfattas,så bli inte extremt förolämpad,.och jag citerar mig själv,:"Du tycks ju bygga upp hela din person,din INTERNÄTIDENTIDET kring utseendet",.slut citat,.därför frågade jag vem du egentligen är, och tänkte då ,att du vid ett tidigare tillfälle hade sagt, att jag inte känner dig alls,.och så sant,det gör jag inte,därav frågan.
Men för all del,vill du uppfatta min text som ett personangrepp mot din riktiga jag,OK,då är jag för begränsad att kunna läsa av dig,.men lite svårt är det ju att begripa,att en människa som enligt sig själv gillar att posera och har jobbat som modell, skiter i hur man ser ut, en aning motsägelsefullt. Vad jag väljer att se i din blogg,?,bara det du vill visa,och jag tror att du jobbar hårt,du behöver inte ens påpeka det,men OK,det här leder ju ingenvart,så det är nog bäst att avsluta det här och nu.
Ha det bra.
Vampyren.

2007-10-09 @ 19:56:11
Postat av: Annika

Jag blir ju förolämpad eftersom du dömer mig på så oerhört lösa grunder, förstår du inte det? Även om jag skulle göra ett ärligt försök att verkligen visa vem jag är skulle det inte göra någon skillnad, eftersom ALLT jag skriver i min blogg visra upp vem jag är. Jag försöker inte skaffa mig någon form av internetidentitet, det jag visar upp ÄR min identitet, och just här visas den upp genom internet. Det betyder inte att jag är på något annat sätt i livet utanför ettorna och nollorna.

2007-10-09 @ 20:12:32
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Anja

Klockren rubrik.. passar mig väldigt bra just nu.. =/

2007-10-09 @ 23:11:34
URL: http://veenus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback