Kommentera!

Jag fick ett mail från min kära skolkompis Heidi för en stund sedan. Hon skrev att hon, som väldigt många andra, i flera månader haft väldigt svårt att kommentera här på bloggen. Jag har själv haft samma problem, när man trycker på "kommentarer" så huggs sidan liksom av och man kan varken läsa eller skriva kommentarer. Nu har hon märkt att det funkar om högerklickar på länken och väljer "öppna i nytt fönster". När jag inte kunde kommentera testade jag alla sätt (trodde jag), så jag har svårt att acceptera att det skulle vara så lätt fixat! Men men, i så fall är det ju otroligt bra. Så, ni som haft problem med att kommentera - testa, och OM det funkar, så skriv det! (Eh, ja, för om det inte funkar antar jag att det är svårt för er att... skriva det i kommentarerna.)

Kommentarer
Postat av: s

Just så har jag fått göra varje gång jag vill komma åt detta fältet länge nu. Enda sättet som funkar. Förstår att det är störigt... Vill du inte byta från blogg.se då? Har stött på flera blogg.se-sidor med samma problem.

2007-10-25 @ 02:14:59
Postat av: Annika

s - Visst hade jag kunnat byta från blogg.se, men det känns konstigt att ge upp en adress man haft i ett år... och hur blir det med designen och alla gamla inlägg? Nej, jag stannar nog här, men jag önskar att blogg.se kunde rätta till problemet. TACK för att du orkar kommentera trots allt trassel! Det betyder jättemycket för mig.

Postat av: Hanna P

nejmen se där vilken härlig upptäckt! Jag har försökt berömma det nya utseendet på bloggen några gånger utan framgång men se nu tror jag det kom fram!

2007-10-25 @ 07:52:01
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: Linnéa

Funkar bra att kommentera på det alldeles vanliga sättet med webläsaren Safari. Kan det vara ett internet explorer-problem?

2007-10-25 @ 08:38:49
Postat av: tiny

Inte för att jag uppmanar dig att flytta, men om det skulle vara aktuell ligger dina gamla inlägg och din desig i filer som lätt kan överföras till nästa blogg om man har ett litet hum om hur man gör.
Själv har jag alltid kunnat kommentera utan problem.

2007-10-25 @ 10:48:34
Postat av: Cat

Det är exakt så jag gör för att kunna kommentera. Tänkte att jag skulle påpeka det förut, men sen glömde jag bort det och tänkte att det kanske bara var jag som hade svårt att kommentera eftersom ingen hade skrivit om det på ett tag.

2007-10-25 @ 11:31:54
Postat av: fanny

funkar prima

2007-10-25 @ 12:38:00
Postat av: Hanna

firefox är grejen om man vill kommentera precis som vanligt. Firefox är för övrigt grejen i alla lägen.

2007-10-25 @ 21:12:36
Postat av: funkis

haha. det funkar ju, varför har man inte tänkt på det innan. jaja bättre sent än aldrig!

2007-10-26 @ 11:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback