Keep saying you'll be right back



Nu ska jag vara fruktansvärt dryg:
Mina ögonfransar är ju ungefär sådär långa utan mascara.
Jag skulle väl aldrig kunna göra mascarareklam, om annonserna kan fällas för "fusk" bara för att fransarna är långa och man inte kan "bevisa" att det inte är lösfransar eller att bilden är manipulerad. Jag förstår inte riktigt hur de tänker. Om det var jag som blickade in i kameran istället för Kate (åh, vilken trevlig tanke!), skulle inte det också vara "fusk", fast på ett annat sätt? Andras fransar lär ju knappast se ut som mina bara för att vi använder samma mascara. Att ha längre fransar än andra är, i mina ögon, inte att luras.

Sådär, nu har jag varit tillräckligt dryg för den här gången!

Fortsätt ställa frågor!

Kommentarer
Postat av: Petra

Orättvist, det är vad det är. Sådär ser inte mina fransar ut ens med mascara. Och lösögonfransar ska vi inte ens ge oss på. Så fusk(igt) är precis vad det är!

Postat av: Mdm Bricolleur

Dådär långa är mina ögonfransar också, men dom under ögat är ju ungefär tre gånger så långa som på bilden.

2007-10-09 @ 09:19:58
URL: http://www.bricollage.blogspot.com
Postat av: Mdm Bricolleur

SÅDÄR skulle det ju stå. Inte med D...

2007-10-09 @ 09:21:01
URL: http://www.bricollage.blogspot.com
Postat av: mikaela

Jag har också långa ögonfransar, men de ser ju ändå inte ut som mascarareklamerna bara för att jag tar på mascara. På en del ser man till och med att de har lösögonfransar! Ja, det är en svår debatt eftersom ingen har liknande ögonfransar. Men samtidigt låter det lite underligt att ALLA filmstjärnor/artister/modeller (som gör mascarareklamer) skulle ha långa perfekta ögonfransar? ;P

2007-10-09 @ 10:59:16
URL: http://kela.blogg.se
Postat av: Johnny Scharonne

Jag tycker själv att det är skitfult av reklammakare att välja modeller och sen retuschera dem - ta en modell som duger på en gång istället! Att ha lösögonfransar i reklam för mascara är skrattretande. Det är att verkligen inte tro på sin egen produkt. Det är väl lätt att kolla om Kate Moss fuskar (well, det är ju inte hennes fel om hon blir tvungen att ha lösögonfransar eller bli retuscherad) genom att kolla hur hon ser ut IRL med den där mascaran.

2007-10-09 @ 11:10:18
URL: http://scharonne.wordpress.com
Postat av: sofia dahlén

Jag blev så himla förvånad när jag läste det där. Jag trodde att alla mascarareklamer innehöll lösögonfransar och att det inte var något konstigt med det eftersom att alla fattar att man inte kommer se ut sådär om man har oböjbara minifransar bara för att man använder en produkt som heter typ "superlash separating extreeeeme curl"

2007-10-09 @ 12:24:30
URL: http://www.conspicere.se
Postat av: Cat

Vet du Annika, jag tänkte precis samma sak som du när jag såg den där bilden i tidningen och läste om det. Jag vet inte hur mga ggr jag fått frågan om jag har lösögonfransar, sist av kassörskan i skolans kafeteria. "Har du lösögonfransar eller är de äkta?" undrade hon. Jaja, whatever, tycker bara att det är skumt att Kate Moss skall bli fälld för att hennes ögonfransar är LÅNGA. Långa finns det mga som har...

2007-10-09 @ 16:40:02
Postat av: emma

okej, en fråga kommer här: händer det ibland att du, efter att ha lagt ner mycket tid på att få till en bra outfit och efter att ha tagit snygga outfitbilder byter till något helt annat, typ de vanliga gamla jeansen eller mjukisbrallerna?

Haha, så blir det ofta för mig iallafall. ha det fint!

2007-10-09 @ 22:18:16
Postat av: visomvie

Älskar din nya egostil. Nu mår du bra istället för din blogg. Ha det gott.

2007-10-10 @ 18:15:22
URL: http://www.visomvie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback