Kärlek är som nikotin

Det här börjar kännas lite skevt.
Mina helger är så fantastiska, så avslappnade och sanslöst trevliga.
Och vardagarna är ett enda stort sjok av ångest och stress.

När jag städade i förrådet råkade jag snubbla över min gamla bärbara cd-spelare. Jag är otroligt dålig på att ladda iPoden och uppdatera den med nya låtar, och jag har verkligen saknat musiken i öronen när jag är påväg någonstans, så jag blev glad. Idag var det Magnus Carlsons >>Allt är bara du, du, du<< som fick följa med. Det är alldeles vidunderligt hur musik kan ta en tillbaka i tiden, till en helt annan känsla... Ett annat liv, nästan.

Jag viker hop ditt avskedsbrev
Nu vill jag ha dig ännu mer
Men du och han ska börja om
Och du och jag, "det var en gång"

Kommentarer
Postat av: Vera

Han skriver fina låtar. Jag glömmer aldrig en intim Weaping Willows-konsert på Park Lane i Göteborg för några år sen. Nattklubbsmiljö, runda bord, sippade på drink, njöt av hans ljuva stämma. Han hade på sig en flott/cool/jazzig kostym med hatt och en cigg i handen. Som Kischti skulle säga; Ett Hallelujamoment.
Kram

Postat av: Anonym

"Det här börjar kännas lite skevt.
Mina helger är så fantastiska, så avslappnade och sanslöst trevliga.
Och vardagarna är ett enda stort sjok av ångest och stress."
Känner igen mig något alldeles enormt. Dock letar sig stressen över plugget in lite på söndagarna med... Men jag gav mig själv ett löfte i början av terminen: att då och då, minst en gång varannan vecka göra något extra kul med en trevlig vän. Inte fika eller gå på stan eller så, men kanske en bio, muséum etc. Vet inte om jag lyckats följa det ännu men väl värt ett försök. Annars är det bara att försöka må bra mitt i det stressiga och njuta ännu mer av helgen. Men vet precis hur du menar. Du har en helt underbar blogg förresten!

2007-10-08 @ 19:48:34
Postat av: anna

älskar den skivan och även den andra - "ett kungarike för en kram"....har också massa minnen till de två plattorna..

kram

2007-10-08 @ 20:10:21
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh! Det var så länge sedan, och minnena bara väller fram! Det var dans dans dans till just den skivan en midsommar för flera år sedan. En magisk och fantastisk kväll och natt, och tragedi och banka huvudet i väggen tiden efteråt.

Just den skivan bär på SÅÅÅ mycket minnen...

2007-10-08 @ 20:36:26
Postat av: Victoria

Mina ögonbryn e bångstyriga! Vilken fin inställning ti musik från förut. Själv blir ja deprimerad av sånt. Jag tycker att tiden går för fort, o d märks tydligast när man ser tillbaka.:-)

2007-10-08 @ 20:59:37
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Linn

Ja herregud, så man lever. Helstressiga veckor, och så får man koppla av en aning på helgen, och så börjar det om igen...

2007-10-08 @ 21:03:17
URL: http://www.linnsara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback