I'm coming up only to show you wrong



Maaat!
Det här en trevlig vecka. Sanlöst stressig, men trevlig. Förutom att jag fyller år på onsdag (jaaa, jag kommer att tjata om det i varenda inlägg, jag älskar att fylla år! Förutom hela det där "bli ett år äldre"-tramset, då) är det också den sista veckan innan min tandoperation, och eftersom det blir veckor av flytande föda som följer gäller det nu att jag verkligen laddar upp. Jag är dålig på att känna mättnadskänslor utan brukar istället försöka ge mig när det känns som att jag ätit nog (en stor portion räcker sällan), men idag lyckades jag verkligen bli proppmätt. (Det ordet används verkligen inte tillräckligt ofta!) Tre stora djupa tallrikar blev det med min härliga skaldjurs- och bulgurpytt, och nu känner jag faktiskt att jag inte är sugen på att äta något mer. Inte just nu, i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

hurra for at du blogger ofte! :D blir like glad hver gang jeg er her. må si jeg missunner deg - utseende, fototalent, klær.. alt i grunn. du virker herlig ;D Kos deg videre! :)

2007-10-29 @ 19:48:50
Postat av: Sanna

Ja för snart fyller Aniko år, snart fyller Aniko år!Om du kommer hit ska jag baka fin tårta åt dig, jag lovar.

Postat av: Kajsa

Åh, sötenos! Du fylla år? Åhaa! :D Jag hade iorförsig otrolig åldersnoja och livskris när jag fyllde 19 i våras. Mitt liv var i princip över och jag planerade min stundande begravning eftersom jag ju nästintill var 20 år gammal och 20 år är en lång tid. (Japp jag är sjukt bra på att överdriva) Dock har den nojan gått över och jag hade en superfödelsedag med människore jag älskar och tycker om. (Finns bilder på facebook^^) Ska du hitta på något roligt på din dag? Hoppas att det blir underbart, lilla sockerbiten!

2007-10-29 @ 20:08:02
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Felicia

åh, mat är så ruskigt gott, alla gånger nästan. tyvärr får det nästan aldrig plats så överdrivet mycket i min mage, vilket resulterar i att jag går och småäter hela tiden. heja mig. men gott är det, och det är viktigast, låtsas jag i alla fall.

2007-10-30 @ 00:15:01
URL: http://tigerlilys.blogg.se
Postat av: rosanna

haha, födelsedagar kan aldrig bli nog nämda, särskilt inte 18-års-dagen. Har min på måndag, känns otroligt skönt. Som jag har längtat!

2007-10-30 @ 00:41:54
URL: http://rosannaa.blogg.se
Postat av: jasmin

aw that looks yummi

2007-10-30 @ 20:19:35
URL: http://fashionspotcom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback