High above me, she's so lovely

Teaterapa? Vem då, jag?





Från mitt "projekt"...

Kommentarer
Postat av: sofiam

jag gillart :D

Postat av: mallis

snyggt!

2007-10-11 @ 18:08:41
URL: http://www.malliss.blogg.se
Postat av: PrettyInPink

har du haft blont hår nångång? tror du hade passat i det. fast du är finfin i ditt mörka men jag menar om du hade velat ha förändring, då tror jag askblont hade vart superhett på dej...hm.

2007-10-11 @ 18:10:59
URL: http://www.PrettyInPink.blogg.se
Postat av: Annika

Tack, Sofia och Mallis!

PrettyInPink - Jajamen, det har jag! Jag skaffade mig en blond page hösten 2005, mest för att alla sa att det var omöjligt för mig att bli blond med tanke på att mitt hår är så mörkbrunt. Och det gick, och var jättesnyggt, men herregud vad jag fick ångra det infallet... Håret började verkligen falla av - det krävdes fem-sex avfärgningar och blekningar - och eftersom mitt hår växer så fort fick jag ordentlig svart utväxt på bara någon vecka. Det var verkligen ohållbart, så jag färgade tillbaka efter en knapp månad (efter att ha lagt ner sjukt mycket pengar på håret...). Lite synd, för jag gillade det! Men mörkt är ändå min grej, det var skönt att färga tillbaka det.

2007-10-11 @ 18:16:06
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: frida h

shit vad läcker du är!

du verkar så helt igenom begåvad. Allt från foto, mode, diciplin(?), självinsikt....ja
om man nu kan uppfatta sånna saker som självinsikt genom en blogg:S

fasligt snygg är du i varje fall...

2007-10-11 @ 18:38:10
URL: http://fridahs.webblogg.se
Postat av: Elisabeth

Hej!
Eftersom jag bara kan kommentera på en av mina datorer, vilket är mysko (men inte det jag ville säga), och eftersom jag väldigt sällan använder den som funkar vill jag nu passa på att berätta att Beautifulones är den allra bästa bloggen som finns och du är den bästa bloggaren.
Jag måste säga att jag först blev lite besviken när du berättade att det inte skulle bli så mycket outfit-blider, men nu förstår jag att det var helt i onödan. Du är verkligen duktig på att skriva, du är duktig på jättemycket!
Oj, vad svårt det är att kommentera på bloggen - det blir lätt så fånigt med allt beröm, men du ska veta att jag verkligen menar allt! Så nu har jag också fått allt det sagt som jag tänkt på så länge.
Lycka till! Elisabeth

2007-10-11 @ 19:24:52
Postat av: anna

JAG GILLAR!

2007-10-11 @ 19:39:41
URL: http://gloryday.blogg.se
Postat av: Carolina

Väldigt snyggt och många bra poser..

2007-10-11 @ 21:09:39
URL: http://carolinascouture.blogspot.com/
Postat av: Cat

Det där med hårfärger är ett rätt intressant ämne faktiskt. Jag är lika mörk som du naturligt, men är numera riktigt askblond. Jag passar riktigt bra i det, allra helst när jag har hasselnötsbruna ögon vilket blir en fin kontrast. Folk har dock alltid haft en massa kommentarer angående min hårfärg när det gäller huruvida vilken färg jag passar i. De av mina vänner som endast har sett mig som blond, tror omöjligt att jag passar i mörkt hår. Det motsatta gällde innan jag blonderade mig och de vänner som endast hade sett mig med mörkt hår; de trodde inte att jag öht skulle kunna bleka upp mitt hår så pass mkt att det skulle bli blont och än mindre att jag skulle passa i det. Har än så länge - peppar, peppar! - inte haft problem med håravfall p g a blekningen, men å andra sidan har jag heller aldrig behövt mer än en omgång blekning för att det skall bli riktigt ljust. Mitt hår tar tydligen åt sig väldigt lätt av blekmedlet och mår bra av att slitas lite på eftersom det annars är så otroligt mjukt och inte går att forma. Visst märker jag att det blir lite torrt ibland, men det är inget som inte en bra inpackning råder bot på. Jag har, liksom du, ett snabbväxande hår och det kan jag störa mig på ofta. Var förr riktigt allergisk mot mörk utväxt i botten, men har vid flera tillfällen fått kommentarer om att det bara ser coolt ut och att det ett "djup" åt håret. Så nu tycker jag inte att det gör ngt med en liten utväxt, bara det inte blir alltför mkt. Det går dessutom att trolla bort den där fula utväxten om man har lugg.

Tycker att du passar fint i båda färgerna, fast på olika sätt. Har själv investerat i peruker i olika röda nyanser eftersom den röda färgen inte vill sitta kvar längre än någon veckas tid på mitt huvud och därför inte blir ngt alternativ för mig hos frisören.

2007-10-11 @ 22:12:06
Postat av: Li

den tredje bilden högst upp till höger, med det blå linnet o kjolen är fantastisk! du ser så himla levande ut, du liksom lyser! tack för norrköpingspeppen! jag antar att det är mycket som händer norrköping med tanke på universitet, men är människorna så att säga välkomnande? kanske är det bara häruppe folk har en tendens att inte vara särkskilt öppna o varma, men jag är liksom lite rädd för att komma till ett nytt ställe o inte få känna mig "med".

2007-10-11 @ 22:33:48
URL: http://lithesupercat.blogg.se
Postat av: anna

du är bäst! jag vill kunna ha såndär kmerakontakt som du har. .

2007-10-11 @ 22:42:31
Postat av: Annika

Väldigt fina bilder, de är roliga att kolla på.
Men jag saknar dina systemkamera-bilder. Du är så duktig att kvalitén på bilderna borde vara bättre.

2007-10-11 @ 22:55:58
URL: http://aes25.blogspot.com
Postat av: MyyZz

Du är så skönt egolinslus så det inte är sant. Jag älskar människor som står för sig själv och står för vem de är. Även om jag själv inte outar mig så i min blogg.

Kramen från en "tant";-)

2007-10-12 @ 00:45:20
URL: http://blogg.myyzz.nu
Postat av: H

Känner igen den där soffan... Kungsgatan... Spännande! :-)

2007-10-12 @ 03:39:05
Postat av: fashionholic

haha, vad får du all din energi ifrån söt haha!

2007-10-12 @ 14:36:29
URL: http://fashionholic.blogg.se
Postat av: sofia dahlen

fan det kommer bli så bra! Du är grym!

2007-10-13 @ 01:25:47
URL: http://www.conspicere.se
Postat av: zooloo

Snygg collage där, intressant! :)

2007-10-13 @ 12:42:41
URL: http://www.zooloo.se
Postat av: visomvie

Roligt med bilder. Snygga dessutom.

2007-10-13 @ 21:31:51
URL: http://www.visomvie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback