But then again, I always am...

Jag är så extremt nöjd just nu!

1) Americas Next Top Model season 9. OH MY GOD. Seriöst. Eftersom jag inte orkar kolla på den svenska versionen alls trodde jag nästan att min besatthet släppt, men när jag fick tag på de tre första avsnitten av säsong 9... Jag är lyrisk. Jag har inte tillåtit mig själv att slappna av på länge, jag har inte klarat av att se mer än ett par minuter av en serie, sedan har jag blivit för stressad och stängt av. Men nu... aaaah. Så fruktansvärt skönt att bara krypa ihop i sängen och njuta av alla bitchiga brudar och fåniga intriger.

2) Jag slängde ihop ett riktigt gigantiskt lass av storkoksklassikern chili con carne. Perfekt - jag orkar ju aldrig laga mat åt mig själv, nu behöver jag inte det heller! Inte på ett par dagar i alla fall. Och nej, jag blir inte trött på chili con carne. Faktum är att jag nog tänker ta en portion till.

3) Det är flera dagar tills jag behöver få panik över att som måste skrivas... Och jag har redan börjat planera så smått för artiklarna och notiserna som ska in om en vecka.

Som sagt. Extremt nöjd. Nu: mer chili con carne, mer Top Model (som förresten är "the environmental friendly, non smoking season"... med bland annat en Yale-student och en gorgeous flicka med puckelrygg och Aspbergers syndrom).

Kommentarer
Postat av: Fanny

Åh, jag hade ingen aning om att det hade börjat igen. Får ta och leta reda på de avsnitten. Älskar ANTM :)

Postat av: Besatt

Heather (Aspbergerstjejen) är min favorit hittills! Jag har letat efter fjärde avsnittet flera gånger om dagen de senaste fem dagarna; när i faraos namn kan man få tag i det??? Någon som vet?

2007-10-09 @ 22:37:55
Postat av: Cosmopolit

Gamla tanten har gjort ett inlägg om dig, hoppas det är OK? Tack.

2007-10-09 @ 22:46:50
URL: http://cosmopolit.blogg.se
Postat av: jennifer,

favorit hitills i cycle 9?

2007-10-10 @ 01:06:35
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
Postat av: Anonym

Besatt: Det 4:e sänds i USA på onsdag...

2007-10-10 @ 01:27:35
Postat av: Sebastian

Hej!
Vi har fel mail adress till dig i våran databas. Vänligen maila din nya adress till mig så jag kan skicka inbjudningar samt annan info.

Mvh
Sebastian
modinåkerlind

2007-10-10 @ 17:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback