"...är det inte hon i Drömkåken?"

SHIT vilken tur att jag inte driver en modeblogg längre! Då hade jag säkert känt mig tvungen att lägga upp en dagens outfit, och det hade jag förmodligen kommit på just nu, och då hade jag behövt fixa håret, sminka mig och byta om och fotografera en fejkad sådan. Idag har nämligen varit Dagen Från Helvetet. Jag har gråtit säkert 10% av all min vakna tid, och det började redan då jag vaknade, vilket gjorde det omöjligt att ens tänka på att sminka sig (har du provat att kleta mascara på blöta ögonfransar? Det har jag. Det är en värdelös idé). Mitt trassliga, frissiga, lockiga hår har jag haft i en stor slarvig knut högt uppe på huvudet, och min klädsel har bestått av yllesockor, urtvättade jeans och en gigantisk storskjorta. Dagen började helt enkelt förjävligt, och jag hade på känn att den skulle fortsätta i samma stil - och när jag känner mig som skräp, då finns det inget alternativ. Då måste jag även se ut som skräp.

Inte blev det bättre av att det första mina kära gruppkamrater sa när jag stövlade in tjugo minuter försenad var "HAHAHAHAHA! Du ser verkligen precis ut som en utarbetad trebarnsmamma i någon Björn Skifs-rulle".

Shit. Nu känner jag plötsligt att jag faktiskt måste föreviga detta. Be right back.

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag håller helt klart med dig, känner man sig som skräp är det lika bra att se ut som skräp. Ska man vara deppig, negativ eller gnällig kan man lika gärna vara det fullt ut. Till 100 procent. För då brukar det oftast bli så att efter en hel dag i fullkomlig misär orkar man inte längre med sitt nedstämda jag, och nästa dag känns det lite lättare!

Nu borde jag egentligen gått och lagt mig för länge, länge sen... men jag är hopplös när det kommer till sovandet. (Fastän jag senast igår skrev en uppsats om hur viktigt det är att sova och hur negativt kroppen reagerar om man inte får sin sömn osv.) Men jag blev ju lite nyfiken på att se trebarnsmamman i Björn Skifs-filmen... så kanske en kvart till... :P

Förresten, en grej till va! Vad fint och oranget och höstigt det blivit här! :)

Postat av: Evis

Men lilla gumman!(nej, jag försöker inte vara nedlåtande, tänk på att jag varit mamma i tretton år, det gör saker med ens hjärna), det är väl inget allvarligt som har hänt? Man blir orolig.

/Eva

2007-10-25 @ 10:24:59
URL: http://frualeydis.livejournal.com/
Postat av: Kajsa

Meeeeeeeen Annika. Jag blir alldeles ledsen i magen när jag läser det här. Jag hoppas att det inte är något som hänt. Utan att det bara är en av de där dagarna då man vill ligga under en sten och låta barr fastna i tårarna. Önskar innerligt innerligt att jag var i Norrköping så att du hade kunnat få världens största kram av pluttiga mig. Ibland behöver man gigantiska kramar. Av små Kajsor. :) Och jag skulle ju, som vanligt, kunna säga att du ser fab ut i vad som helst men eftersom det är vad jag vanligen säger så säger jag istället; jag har alltid velat ha en storasyster. En storasyster som jag kunde sitta med i soffan under en filt, titta på film och prata om allt möjligt med. Och om jag fick välja vem jag ville som min syster så skulle det nog bli du Annika.
För att du helt enkelt är så himla rar som jag skulle vilja att en storasyster är.

2007-10-25 @ 17:53:47
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Lostcarnivale

I like the site. Shame about the problems with the guestbook.

2008-01-07 @ 15:37:32
URL: http://lostcarnivale.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback