You get what you deserve

Okej, jag erkänner: jag tycker att så kallade outfittävlingar är rätt tråkiga i allmänhet - men vissa tar verkligen priset. Då tänker jag framför allt på sådana där bloggaren väljer ut några extremt mediokra outfitbilder som hon funnit på någon av de allra populäraste "modebloggarna", och sedan får man skriva i kommentarfältet vem man tycker har den "snyggaste outfiten".
Hoppsan, nu vann Kenza, eller Blondinbella, eller Stina-Lee. Yeeeeey.
Roligt för dem, i sina jeans och sina tröjor.

Nej, jag har ingenting emot dem. Men om jag vill veta vem som är populärast av topplistetjejerna går jag in och kollar på Bloggportalen.

Självklart finns det bra, roliga och inspirerande varianter av outfittävlingar också, men de är alldeles för få. Finns det överhuvudtaget någon poäng med den här sortens tävlingar, förutom att inspireras och uppmuntra dem som förtjänar det?

Vinnaren i min egen, alldeles privata lilla outfittävling där jag själv är domare och bödel är Amanda i sin ljuvliga gammelrosa blus. Kärlek till henne.

Kommentarer
Postat av: jannike

skönt att någon mer än jag tycker att detta fenomen är tråkigt, speciellt då det är samma personer som är med i varje tävling. de som deltar brukar inte ha så grymma outfits att komma med.. tacka vet jag hanna som drog igång en galen och lite mer vågad tävling.

du vinner i min tävling.

Postat av: rebecca

haha.. roligare är att fatale-adele har gått in och kommenterat.. efter att du har postat ditt inlägg och använt dina ord.

2007-11-13 @ 23:09:04
Postat av: alma

tack. nu slapp jag få ett utbrott om detta oxå. jag undviker bloggarna med de trista outfit tävlingarna men när susar förbi dem får jag bara aaaaaaaaaaaaa ur mig. så susar jag vidare. hannas outfit tävling var kul. tur att det finns några människor som liknar mig. annars hade jag fått spatt.

2007-11-13 @ 23:11:01
URL: http://whatalmawears.blogspot.com
Postat av: Paulina

Jo hon var ju söt och tröjan ännu sötare. Haha, men hon såg verkligen ut som en modebloggartjej med hårknuten på huvudet! :)

Annars så verkar ju Hanna Fridéns outfit-tävlingar bli en hit!!

2007-11-13 @ 23:22:55
URL: http://bryno.blogg.se
Postat av: underbaraclara

någonting jag särskilt inte uppskattar är när de kidnappar ens bild och lägger upp den som att man vore med i tävlingen! De har ju inte ens frågat om lov! det är wicked och har hänt flera gånger för mig!

2007-11-14 @ 12:28:54
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Nanó

Tänk va. Jag har också en gammlelrosa blus med volanger, väldigt snarlik moderniteter-amandas! Sammanträffande.
Och visst håller jag med dig. Kul att Hanna tog initiativ till en mer färgsprakande variant. Men jag vet inte riktigt om jag vågar delta, jag klär mig inte som andra, men känner ändå att jag itne är tillräckligt originell, som jag skulle vilja vara.

2007-11-14 @ 15:17:17
URL: http://getnanoismed.blogspot.com
Postat av: Meetarsenal

Hi, very nice site!
Good luck!

2007-12-23 @ 23:31:19
URL: http://meetarsenal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback