When things start splitting at the seams

Igår tröttnade jag på att ligga hemma i sängen. Jag och Marcus promenerade in till stan och jag köpte lite småkrafs som jag saknat (ja, alltså, vi snackar batterier och annat spännande, gäsp). Vi träffade på Anders och Sofia som var på väg in på MQ, vilket gjorde det okej för mig också att gå in där, och självklart hittade jag vääärldens finaste klänning, på rea, förstås. Men nej då, jag köpte den inte. (Trots att jag verkligen, verkligen, verkligen ville.) Har man köpförbud så har man.

Men! Men men men! En stund senare passerade vi
Din Sko. Och där stod de.



Bilden gör dem långt ifrån rättvisa.
JAG VILL HA.
VILL VILL VILL.

Tur att jag inte har några pengar.

Äsch, de är inte ens särskilt snygga. Men det är något med den spegelblanka platån som känns helt oemotståndligt. Jag kanske borde gå dit och prova dem? När jag känner hur sjukt obekväma de är (de måste vara obekväma! Herregud, titta på dem!) kommer jag definitvt sluta sukta och istället koncentrera mig på viktigare saker.

Kommentarer
Postat av: albin

de är skitsnygga, en kompis till mig har dem, och hade jag varit tjej hade jag köpt dom, LÄTT.

2007-11-11 @ 19:49:24
Postat av: malin

visserligen är jag bara 14 och har aldrig använd skor med högre klack än 5 cm men när jag provade dom upplevde jag att dom var väldigt mycket mer spetsiga irl än på bilden. Men oh så snygga till en lite mer mogen kvinna som dig :)

2007-11-11 @ 20:02:17
Postat av: tanja

de skulle passa dig riktigt bra, inte för att jag har nån helhetsbild av din stil men jag kan tänka mig att de skulle vara skitsnygga på dig! :) Själv tror jag inte jag skulle ha varit lika stark som dig å låtit bli att köpa dom...

Postat av: Hanna Fridén

Jag tycker också att de där är fina! Klassisk klacksko med en fin, avvikande detalj. Inte konstigt att du vill ha dem, de skulle funka så bra till typ ALLT!

Skönt att du mår tillräkligt bra nu för att gå ut på stan! :)

2007-11-11 @ 20:23:24
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Sanna

De var faktiskt löjligt snygga. Men prova dom för guds skull inte! De kommer luras och vara bekväma de få minuter du går omkring i butiken - så bekväma att du köper dom. Ge fan, helt enkelt. Köpförbud är köpförbud.

2007-11-11 @ 20:30:46
URL: http://sciatica.blogg.se/
Postat av: ina

vid köpförbjud är det bra att intala sig så som du gör att de säkerligen är jätteobekväma, för vem vill ha obekväma skor?! ajaja

men snygga var de =)

2007-11-11 @ 21:20:21
URL: http://www.winterbarn.blogg.se
Postat av: Tobbe

De är assexiga! Men vad har du pojkvännen till? ..... ;)

2007-11-11 @ 22:10:31
Postat av: Anna (ruminating)

Jag älskar dem! Såg dem på din sko idag, när jag efter veckor av jag-ska-inte-gå-in-för-jag-kommer-bara-få-ångest valde att traska in i deras affär här i limpan. Och så stod de där, helt fräckt, och bara glänste och såg helt jävla perfekta ut. Samtidigt som mina rikedomar uppgår till cirka -50 kr. Eh. Så ja, de MÅSTE vara obekväma. Troligen barnarbete också.

2007-11-12 @ 19:52:20
URL: http://ruminating.blogg.se
Postat av: Libanfilippa

Very interesting & professional site. You done great work.

2008-09-30 @ 09:10:53
URL: http://libanfilippa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback