I've been spending my evenings staring at her face

Nu var det länge sedan jag tjatade om min käkoperation, jag känner att det är dags för en uppdatering. Det har läkt fantastiskt bra, mycket smidigare än förra gången, och nu äter jag som vanligt förutom att jag bara kan tugga på höger sida (vilket verkligen är skit samma).

Och min aptit, you guys. Den är faktiskt ännu mer imponerande än vanligt. Tyvärr är jag pank, så det blir mest nudlar och konserver. Okej, och pasta och köttbullar, då.

FESTMÅLTID FESTMÅLTID FESTMÅLTID!


Kommentarer
Postat av: victoria

Men å fan vad gott! Jag älskar riktig jävla "svennemat" finns inget bättre... nu bidde hon hungrig. Varför äter du inte skinksås med pasta då? Billigt! Matgrädde, lite purjolök, vitlök, lite redning (om man vill ha den tjockare), och strimlad skinka. Yummie.

Postat av: Annika

Skämtar du, Vic? Orka laga mat med fler än tre ingredienser! (Ja, ketchup är helt klart en ingrediens.) :) Nej men det lät jättegott men seriöst för komplicerat för mig - när jag är själv alltså, när Marcus är här lagar vi alltid riktig mat, men när jag är ensam vill jag bara att allt ska vara klart ögonblickligen.

2007-11-16 @ 10:42:15
URL: http://beautifulones.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback