Little China girl

Jättesöt kommentar:

evelina om Come with me!

det är klart att du ska fortsätta skriva här!
man kan ju säga att det här är din personliga och Fatale ditt "jobb"? Jag tycker att du gör båda delarna mycket bra och jag följer båda två.


Så har det varit, Evelina! Men - jag vill inte ha det riktigt så. Jag vill lägga mindre tid på meningslöst bloggande som bara tar energi, och lägga krutet på det som känns viktigt! Jag vill att
Fatale ska kännas som både seriöst och personligt, beroende på humör. Idag är det personligt som gäller på Fatale! Jag har upprepade gånger blivit ombedd att visa upp bilder från mitt år i Shanghai, och idag är det total egomani från min tid i Kina. Kolla in allt här!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Du är så sööööt! Jag vill också vara en lång, mörkhårig docka istället för en liten plutt med pyttesmå fötter och långt blont hår. Gaaah.
Men Kinaresan är jag grymt sugen att läsa mer om. Är väldigt inne på att åka till Kina och föräldrarna är på väg dit i lite olika omgångar. Så fascinerande land. Ska läsa ni, medebums!

Postat av: Peter Fernold

Jag var i Shanghai ett år och allt jag gjorde var att hångla med brudar?

2007-05-23 @ 20:55:31
URL: http://thefindumonde.wordpress.com
Postat av: sandra

Hej Hej. Jag läser din blogg dagligen (screw alla som är neggo, din blogg känns lite bra nu
som innan du började på Fatale). I vilket fall som helst så var jag in på Virtual Colorist,
och gjorde mitt hår och min makeup. Skitsnyggt. Men jag kan inte lista ut hur man sparar bilden sen, så som du gjorde? Vore glad för svar. Kramar

2007-05-23 @ 21:17:56
URL: http://www.freewebs.com/samorinaz/index.htm
Postat av: Pyngve

Sökte på google efter bilder på dig från din shanghaitid om det fanns någe, men ramlade in på din skunk-sida från 2004-2005. Sori, men de va lite roligt. Enjoy down the memorylane; http://skunk.spray.se/diary_other.jsp?id=2519315&namn=BadboyForLife

2007-05-23 @ 22:10:43
Postat av: Annika

Katja - Du kan trösta dig med att jag också har små fötter! :)
Hmmm, det känns som att jag tröttar ut folk med att tjata om min Kinaresa... vill du veta något speciellt får du hemskt gärna maila, så kan vi ta det där!
Peter - So?
sandra - TACK raring! Ja, visst är det KUL att sitta och leka på VC? Jag tog ett screenshot, tryckte på print screen-knappen alltså och klistrade in det i Photoshop (men det går ju lika bra med typ Paint).
Pyngve - Ojojojojoj. Nu har jag läst och blivit ledsen, fast glad på dig som skickade länken ändå. Det känns bara så jäkla sorgligt. Att jag mådde så dåligt, att jag gjorde så mycket som jag absolut inte ville, att jag bara misslyckades med allting. Inte konstigt att jag inte ville leva. Och vet du vad det värsta är? Att så jäkla många av de människor jag nämner vid namn har jag glömt vilka de är.

2007-05-23 @ 22:50:06
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Amistres

Hej , passa på att buda på den jättefina tunika som finns på min blogg, du har bara ett par timmar på dig , och den kan bli din för under 100 kr . Märket är Soaked in Luxury (lite längre ner i bloggen) :p, titta även på den nya klänningen som jag har lagt upp (längst upp)
ha en fin dag , kram kram

2007-05-24 @ 10:14:57
URL: http://amistres.blogg.se
Postat av: Peter Fernold

Meh. Var är Annika äter ris? Annika i Kinahatt? Annika på Kinesiska Muren? Annika med sin lilla röda (bok)? De andra bilderna har jag ju sett förut.

2007-05-24 @ 10:36:56
URL: http://thefindumonde.wordpress.com
Postat av: anna

men var är alla kineser?

2007-05-24 @ 19:32:54
Postat av: Peter Fernold

"men var är alla kineser?"
Exakt. Upp till bevis!

2007-05-24 @ 21:45:16
URL: http://thefindumonde.wordpress.com
Postat av: Millsberry

Very interesting site, beautiful design, thank.

2008-02-09 @ 12:31:13
URL: http://www.millsberry2007.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback