The last thing I need now is bad jokes and laughter

"Postat av: cat

alltså. here we go. när jag hittade dig tyckte jag att du var ganska rolig. men nu efter att ett par veckor (månader?) har gått så har jag funnit mig själv gäspandes och snabbt förbiklickandes på din blogg. jag hade ALDRIG skrivit det här om jag inte visste att du gillar kritik och så, är inte den sortens människa som bara vill spy galla, jag bara menar: du tycker att du har ganska kontroversiella åsikter och sticker ut, men sanningen är den: du är ganska mesig och ursäktar dig själv hela tiden. du har säkert en massa jävlar anamma i dig: VISA MER!!!! plz grrl come on!!"


Uttrycket "och var fick du luft ifrån?" har inte känts lika angeläget som nu sedan jag gick i mellanstadiet.
Du är oförskämd och du tråkar ut mig.
Du vet inte ett skit om vad jag tycker om mig själv, och så kommer det att förbli.

Du som inte håller med Cat får hemskt gärna rösta.

---

Okej, jag är överkänslig. Vilken tur att jag får vara det. Att jag får vara hur jag vill.

Kommentarer
Postat av: Carro

Det stod mellan dig och Hanna Fridén och jag hatar verkligen att välja mellan er bägge så det blev...ja...bägge...

Postat av: Anonym

Jag har röstat på dig, för du är bäst!
Och vem är cat? Och framför allt - vem bryr sig?!?

2007-03-21 @ 17:41:18
Postat av: Sanna

Babe, jag röstar på dig. Och satsar på att följa med som handbagage!

2007-03-21 @ 17:51:55
URL: http://sciatica.blogg.se/
Postat av: Anonym

när man har en så populär blogg som du har så måste man väl kunna ta även sådan kritik. inte fylla ett helt inlägg med att klanka ner på den personen. eh.

2007-03-21 @ 18:00:54
Postat av: Janey

men gud, hon har ju bloggen som personlig men öppen dag bok (kind of), not a god damn företag. hade väl varit skillnad om "cat" kritiserat designen, ett ämne eller whatever, men det där va personlig kritik , det suger och ska INTE behöva tas bara för att hon ÄR så bra att jättemånga vill läsa hennes blogg!!!!!

2007-03-21 @ 18:36:12
Postat av: !

Jag har läst din blogg sen den startade (hittade den väldigt tidigt) och jag måste hålla med vad han/hon säger lite. Vill absolut inte klanka ner på dig, för du gör för tillfället i stort sett den enda bloggen jag orkar läsa förrutom en annan.

Denna ständiga hets efter att vinna tävlingen känns lite uttröttande också, visst förstår jag att du vill vinna men att ta med det i varje (okej inte varje men många) inlägg och ta dig som favorit hit och dit - en gång räcker. Jag ska inte säga hur du ska styra din blogg, och jag har ingen anledning att ge kritik heller men nu är det på tapeten och jag tänkte ta tillfället i akt.

2007-03-21 @ 18:57:34
Postat av: Annika Marklund

Carro - Haha, perfekt! Jag vet naturligtvis att jag inte kan vinna, och Hanna har ju typ tjugo gånger så många läsare som jag, men jag är ändå glad för varenda liten röst!

Anonym - Åååh, TACK!

Sanna - Älskling, vi åker själva, jag tror inte att det räcker med att du och jag röstar på mig... :)

Anonym - KLANKA NER? Vem är det som klankar ner? Det är väl för fan inte kritik att kalla någon "mesig" och påstå att jag "tror att jag är något", det är ju bara högstadieidiotiska trakasserier. Jag skriver precis vad jag vill i min blogg.

Janey - Tack, du är bra. Jag tycker att det var ett jäkligt löjligt personpåhopp, och sådant tycker jag SKA uppmärksammas, istället för att ignoreras eller raderas - om inte annat för att andra som får liknande kommentarer ska se att de inte är ensamma om det.

2007-03-21 @ 18:58:18
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Annika Marklund

! - Det jag inte kan förstå är att ni tar er friheten att kritisera något ni inte vet någonting om. Ni vet inte överhuvudtaget vem jag är, vad jag har för privat situation, hur jag spenderar min tid och min energi. Hur konstruktivt är det att påstå att min blogg blivit tråkig? Ni har all rätt i världen att bara sluta läsa. Jag har helt enkelt väldigt mycket annat att lägga den lilla energi jag har på, och ingen tvingar någon att gå in och läsa vad jag skriver. Jag har INTE, vilket ni tydligen båda tycker, någonsin påstått att jag "tycker att (jag) har ganska kontroversiella åsikter och sticker ut". Jag startade den här bloggen för att ha en plats där jag fick skriva om PRECIS vad jag ville, efter att länge skrivit väldigt, väldigt snävt om musik, och fått gliringar så fort jag blivit det allra minsta personlig. Ja, jag anser att jag på ett personligt plan "sticker ut", på så sätt att jag har väldigt svårt att bli accepterad av människor i min omgivning. Har alltid haft, faktiskt. Däremot påstår jag inte att det är någonting positivt.
Men du, sluta läs, det är nog bäst så. För just nu känner jag inte att jag orkar med NÅGONTING. Jag har inte tid eller ork att andas, så vänta dig ingen förbättring. Hej då.

2007-03-21 @ 19:07:14
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sandra

men åh... varför läsa om man inte är intresserad? låt inte de negativa kommentarerna bräcka dig!
vi som gillar din blogg läser ju den. och det verkar ju vara en hel del.
det finns alltid folk som är missnöjda. det beror oftast på att de är missnöjda med sig själva och sedan låter dem det gå ut över någon annan.
så, åter igen - ta inte åt dig! vi andra gillar din blogg, jag gillar din blogg. so keep holding on.

2007-03-21 @ 19:21:43
URL: http://eyesontheground.blogspot.com
Postat av: !

Annika: Först och främst håller jag inte alls med cat om att du har sagt eller försöker framstå som att du är kontroversiell eller har sådana åsikter, du är bara dig själv(som jag uppfattat det) och det uppskattas. Jag har känt lite som cat men herregud jag säger inte att din blogg är dålig på något sätt, och ja jag kan sluta läsa när jag vill, men det tänker jag inte göra. Jag tycker fortfarande att din blogg är bra, inget tvivel om det som jag tidigare sa, man må bli lite bekväm när man inte läser skitbloggar längre. Jag tycker dock att det har blivit en jakt efter kändisskap, men det är min åsikt och seriously den betyder ingenting, bara vad jag tycker. Jantelagen 4 life.
http://beautifulones.blogg.se/040207193735_kalla_mig_cp_kalla_mig_bg.html
Lite kritik som inte ens är speciellt allvarlig och du går i taket. Det kan väl vara kul att höra lite andra kommentarer än "åh va fina pumps" osv. Som jag sa tidigare är det din blogg och du gör vad fan du vill med den men folk kan kommentera och klart det kommer folk som har lite åsikter som kanske inte alltid är kul att höra, men hur många läsare har du? 500 per dag? Du gör ju uppenbarligen nått rätt.
Jag kan inte på rak arm komma ihåg en gliring du har fått, dock så har du bättre koll på det än jag. Du är snygg och har bra självförtroende(iaf vad det verkar, men jag känner inte dig) och en känd mamma, klart folk har svårt för dig, det är sverige.
Jag ska inte sluta läsa så ett Hej då är inte nödvändigt.

2007-03-21 @ 19:48:48
Postat av: jennifer,

håller med sandra i föregående inlägg; varför i hela jävla världen läser man något som man finner 'tråkigt' eller liknande? det är väl den största gåtan om något.
dessutom finns det inget löjligare än anonyma kommentarer. de som inte ens vågar stå för sin åsikt bör man inte ens lägga ner energi att svara på, även om det är oerhört frestande.

jag stordiggar din blogg, valde dig framför collective i omröstningen. keep up the good work!

2007-03-21 @ 19:49:34
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
Postat av: Anonym

ps. jag förväntar mig ingen förändring, tänkte att en åsikt kanske skulle vara uppskattat. ds.

2007-03-21 @ 19:50:24
Postat av: Sandra

föresten, titeln i det här inlägget... är inte det en billie the vision-text? lyssnar du på dem? de är sjukt bra och kommer ifrån mina trakter :).
kram på dig

2007-03-21 @ 19:53:05
URL: http://eyesontheground.blogspot.com
Postat av: Peter

Skrev först en lång kommentar om hur jävla rätt du har i faktumet att det inte på nåt sätt handlade om konstruktiv kritik men jag blir bara irriterad. Och ja, du skriver precis vad du vill i din blogg. Dårar. Och fortsätt som vanligt, Annika. Du är grym.

2007-03-21 @ 19:53:15
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: Annika Marklund

! - Först och främst. KÄNDISSKAP? Du tror inte att jag skulle lyckas lite bättre med min jakt på KÄNDISSKAP om jag, exempelvis, började tacka ja till filmroller istället för att harva omkring på en kulturvetarutbildning i Norrköping/visade mer hud/drog på fulla växlar på "min mammas kändisskap"? Jag hade tyckt att det vore jävligt kul att åka till NYC, jag har aldrig varit där. Men nej, det är väl klart att jag inte vinner den tävlingen, och det vore orättvist om jag gjorde det - många andra förtjänar vinsten mycket mer än vad jag gör.
"Lite kritik som inte ens är allvarlig"? Att en person först kallar mig extremt fula ord och sedan gråter ut offentligt över att jag MOBBAR HENNE för att jag tycker att hon hycklar med sina bilder anser jag inte är kritik, det är bara patetiskt. Jag tyckte att det var orättvist mot alla som verkligen utsätts för mobbning. Därför, och av ingen annan anledning, tog jag åt mig. Jag tycker inte att det är ett bra alterntiv till "åh va fina pumps".
Folk får ha åsikter, men jag har lika stor rätt att ta åt mig och säga ifrån. Jag har ungefär 1500 läsare per dag, fråga mig inte varför, men jag har hellre tio vettiga läsare än en miljon idioter.

2007-03-21 @ 19:57:58
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Annika Marklund

! - Jag har aldrig sagt att ÅSIKTER inte är uppskattade. Men vad tänkte ni att jag skulle göra? Bli ROLIGARE? Ska jag trycka på min INTRESSANT-OCH-ROLIG-KNAPP som jag tydligen switchat av och så blir min blogg plötsligt roligare att läsa? Jag är ju bara jag, jag skriver här när jag kan och hinner, jag är ingen maskin som bara kan bestämma mig för att "nu ska alla tycka att min blogg - och därmed alltså jag - är världens mest spännande människa". Jag är en person, med extremt lite tid, som oroar mig för allt, som försöker att inte hata mig själv och allt jag gör, som försöker vara duktig och snäll och trevlig och rolig och fin mot alla jag tycker om, och jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte är perfekt.

Sandra - Vad fin du är. Och nej, jag förstår inte vad man gör på min blogg om man tycker att jag är så tråkig. Jag kan liksom inte bara bli roligare, hur många som än kallar mig mesig.

Jennifer - TACK, TACK, TACK. Jag håller med, jag skulle ALDRIG slösa bort min tid genom att läsa en blogg jag tyckte var tråkig/ointressant. Det mest frustrerande med anonyma kommentarer är ju att man blir så utlämnad, vill man svara måste man ju göra det så att alla ser, man kan inte bara skriva ett mail. Och så känns det obehagligt att det kan vara VEM SOM HELST som skriver, rent hypotetiskt skulle det ju kunna vara någon jag känner, som bara inte vågar stå för sina åsikter. Och det äcklar mig.

Sandra - Jajamen, visst är det Billie! De är så otroligt, otroligt fina. Och nu kommer ju ny skiva snart, ÄNTLIGEN! Vad roligt att någon kände igen texten, det hade jag inte förväntat mig... Förresten så är du OHYGGLIGT söt. Älskar dina glasögonbågar!

Peter - Du är så bra. TACK. Tack tack tack tack.
Ja, angående konstruktiv kritik - jag förstår inte hur man kan gömma sig bakom det när man förolämpar någon. Jag skulle knappast gå runt och kalla folk fula, ointelligenta, tråkiga, mesiga, tjocka, äckliga och värdelösa och försvara mig med att "hallå, vill du inte höra min åsikt? Jag ger ju bara lite konstruktiv kritik!" Och varför skulle jag inte göra det? Okej, därför att jag aldrig skulle bete mig så, men också eftersom det INTE ÄR KONSTRUKTIVT. Fan, kan inte folk bara slå upp ordet i en ordlista.

2007-03-21 @ 20:09:22
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sofia

Sådär, nu har jag röstat på din blogg. Den är bra, tro inget annat. Och du är makalöst vacker. Lycka till!

2007-03-21 @ 20:09:31
URL: http://gunnemyr.com/p-tit
Postat av: Madeleine

Oj, vad du går i taket över nästan ingenting! Förstår inte riktigt vad som är så provocerande i det "Cat" skrev?

2007-03-21 @ 20:31:12
Postat av: !

Klart det skulle vara effektivare. Tycker dock att du skulle förtjäna att vinna den eftersom de andra bloggarna har inte ens häflten så intressanta bloggar.

Vem kallar dig extremt fula ord? Lite kritik som inte är allvarlig tänkte jag mest på att cats kritik, tog du inte i lite väl mycket? Haha klart det är orättvist mot dem och det där var väl förmodligen det bästa inlägget du gjort för du tog orden ur min mun, Liza också för den delen.

Klart du har, tänkte bara att eftersom hon tog åt sig så extremt mycket och du gillade inte det så tänkte jag att du skulle kunna ta lite kritik är ju kul att veta vad enstaka "idioter" tycker också, men ännu har vi inte tagit över din blogg. Jag måste säga att hon vem det nu var tog det 4 dimensioner längre.

Tänker samma sak, men andelen som läser din blogg som inte gillar den är väl i stort sett obefintlig, finns ingen anledning att gå in då.. eller? Möjligtvis för att skriva taskiga kommentarer men dom har jag inte lyckats lokalisera ännu. Så jag skulle väl gissa att dina 1500 läsare är för det mesta vettiga.

Nu har jag förövrigt kommit av mig helt och hållet och om det är på grund av bristande argument eller energi lämnar jag osagt. Men jag tycker du har en bra blogg Annika, men ta inte allt för seriöst, jag menar cat hade sin åsikt och du gick bersärkargång.

2007-03-21 @ 20:36:52
Postat av: Annika Marklund

Sofia - TACK, Sofia!

Madeleine - Vem tror du att du är? Du tror att du är så speciell, men du är faktiskt sjukt töntig. Pinsamt.
Vaddå, vad är det som är oförskämt med att skriva så? Att jag inte känner dig? Att det är oprovocerat?

2007-03-21 @ 20:37:31
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sara

Ta dig i röven Cat

2007-03-21 @ 20:41:07
URL: http://sarafia.blogg.se/
Postat av: Frida

Jisses... Hmm... Jag är såld på din blogg Annika! I love it, känns som att hitta hem:) Tänk att det finns fler som jag, heja heja!

2007-03-21 @ 20:49:35
Postat av: H

Förlåt att jag skriver i det här inlägget, tänkte att det kanske är större chans att du läser det då.
Läste ditt inlägg om läppstift, du som är läppstiftchic, vilket är bäst? Jag ska köpa ett nytt rött läppstift men vilket är bäst. De jag köper håller inge vidare. Vore tacksam för svar. Tack för en bra & inspierande blogg. (:

2007-03-21 @ 20:51:32
Postat av: Victoria

åhå vad jag avskyr anonyma, dumma kommentarer! Vad kan man säga tillbaka liksom? För några dagar sedan var det någon anonym som påstod sig se mig varje dag och denne tyckte att jag var pinsam och patetisk. HUR skulle jag kunna försvara mig, även om man innerst inne vet att den anonyme kommenteraren förmodligen är 10 gånger mer patetisk. :/

Jag röstar på dig, utan tvekan!

2007-03-21 @ 20:56:02
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Annika Marklund

Sara - Jag kunde inte sagt det bättre själv. Men tydligen är jag överkänslig. :)

Frida - Aaaw! Sweetie! I love YOU. Tack för att sådana som du finns.

H - Oj, det där är så svårt! Det gäller ju tyvärr bara att prova sig fram - själv går jag sällan på hur länge läppstiftet sitter, jag brukar ha med mig det läppstift jag har på mig i fickan och bättra på när det behövs. Det mest hållbara jag har är ett från Estée Lauder, "Pure Color Long Lasting Lipstick", den finns inte i knallrött men det jag har, "Nectarine", är ganska rött och sitter extremt hårt...

Victoria - Du är bäst, bäst!

2007-03-21 @ 21:21:46
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: moa

gillar verkligen din blogg, din stil och dina bilder jättemkt. ngt som jag dock inte förstår är varför du tar åt sig så mkt av en enda negativ kommentar då du allt som oftast får en lång rad med sjukt fina (och välförtjänta) komplimanger? själv tycker jag det är uppfriskande då ngn ger negativ kritik, hur obefogad eller "hjärndöd" den än kan verka. är den totalt obefogad är det såklart bara att igonorera och skita i den, annars får man väl helt enkelt ta till sig eller övertyga personen om hur fel han/hon har :)
men som sagt, det är din blogg och du gör som du vill och jag kommer fortsätta läsa så länge den är så snygg och bra som den är idag.

2007-03-21 @ 21:32:48
Postat av: Redfishy

Jag tycker att det är bra och modigt att du inte bara tar det, att du inte bara sväljer skiten. När jag bara hade läst ditt inlägg funderade jag lite på hur du orkade, eftersom jag har erfarenheten av att konfrontation (eller bara reaktionen) inte brukar leda någon vart, eftersom personer som säger dumma saker oftast försvarar sig på ett lika dumt sätt. Men nu när jag läst alla kommentarer och kloka åsikter känner jag lite mer stridslust, å dina vägnar. Fan, man ska inte ta skit alltså! Man ska inte låta det gå obemärkt förbi, för då tror folk att det är ok. Jag tycker att det är BRA BRA BRA att du har tagit upp denna debatt.

2007-03-21 @ 21:34:48
URL: http://redfishy.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

Jag har träffat Annika ganska många gånger nu.

Hon är ingen mes.
Hon har inga problem med att ta kritik.

Och jag förstår verkligen Annika. Att få konstruktiv kritik för något man gör och presterat - det är bra.

Däremot, att få kritik som enbart är destruktiv eller riktas till ens person är extremt tröttsamt, och som bloggare får man en hel del. Som bloggare är man dessutom fortfarande en riktig människa, och bör därför ha rätt att agera som en riktig människa.

Folk går gärna kritisera ens person om man exempelvis är taskig mot någon, säg, går ut och sparkar på uteliggare för att man inte gillar dem, fritt fram. Men när utomstående människor ska ta saker för givet eller domdera över ens val, ja, det är helt enkelt väldigt förnedrande.

I love you, Annika!

2007-03-21 @ 21:39:32
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: E

Älskar verkligen din blogg och din stil!
Du blir själv upprörd när någon kritiserar dig, men hur tror DU att exempelvis Madeleine känner sig när du säger "Du tror att du är så speciell, men du är faktiskt sjukt töntig. Pinsamt." Jag skulle iallafall bli helt förstörd!

2007-03-21 @ 22:17:25
Postat av: cat

nämen shit, jag visste aldrig att det skulle bli sånt här hallaballo av min kommentar. precis som jag skrev så trodde jag, efter vaddu själv skrivit, att du var mottaglig för lite kritik (till skillnad från den där tjejen ni vet vem som du själv dissade så hårt). ville absolut inte såga dig och göra dig så här upprörd, isåfall ber jag om ursäkt, det var verkligen inte meningen med mitt inlägg. egentligen ville jag nog bara säga att jag gillar den lite mer extrema sidan av dig som kommer fram ibland och ville bara peppa den. men oj vad jag misslyckades.

2007-03-21 @ 22:47:41
Postat av: SisterJane

Annika! Ta inte skit som Grynet en gång sa. Du får ingenting för det. Ibland kallar folk all skit som går för konstruktiv kritik. Hur? Med konstruktiv menas att man ska utvecklas. Gå framåt, lära sig nytt. Min erfarenhet säger mig att det sällan går om man inte känner någon, bryr sig om personen och stöttar den man kritiserar! Så anonyma kommentarer från någon, som du själv påpekar, inte känner dig kan aldrig vara konstruktiv kritik i min mening. Det är bara elakt förtal och skitsnack. Så stå på dig och försvara dig. Det har du rätt till!

Och ytterligare: var ute i helgen och var skisnygg enligt min egen mening(härlig svart sidenklänning från HM och silverballerinas men hög knut i håret och långt silverhalsband med min mormors silverhjärta) =). Kanske inte såg ut som alla andra på den studentfest jag hamnade på men brydde mig inge mer om det förrän en uppstudsig kille kommer fram och påpekar i nedlåtande ton: "Du var ju ganska söt, men inte så snygg". Haha, tänkte jag men blev ändå ledsen. Måste människor tycka så himla mycket taskigt och säga det? Speciellt om någon är annorlunda och inte riktigt ser ut eller beter sig som majoriteten? Hade i min skyddade värld med underbara vänner och kollegor glömt av denna elaka sfär.

Du behövs Annika! Och fler som du vore inte fel. Stå på dig och fortsätt vara originell och precis så bra som du är.

2007-03-21 @ 23:26:40
Postat av: DiscoDan!

Tråkigt med en massa tjafs här, o jag lider med dig Annika, det e störande som fan när man får höra uppmaningar om hur man ska eller inte skriva för att den personen ska läsa, när man inte ens brydde sig från början om folk ville läsa eller inte.

Det e typ som om jag har en privat fest hemma hos mig med mina vänner, o dörren står öppen. Så kommer nån jävel uninvited, går in, kollar läget, häller upp sig ett glas vin o sen säger "Näe guuuud vad tråkigt det här var. Kan inte du spela nån braaaaa musik?". Sod off. You don't like it, well get the f**k out.
(Okej det där var nog min skummaste metafor hittills, men den bjuder jag på! My treat, haha)

Förstår att många "menar bara väl" när dom skriver såna här uppmaningar, dom kanske är världens trognaste läsare. Men man bör ju också tänka sig för att skrivaren kanske inte ens e intresserad av o pleasa alla. Eller ens någon. Kanske bara intresserad av o skriva av sig lite o skriva om vad man själv vill?

Men samtidigt Annika, det här är ju ett typiskt problem för en välbesökt blogg. Med 1500 (!) läsare varje dag, så får du ju räkna med kanske 750 idioter (eller mer) som läser bloggen också.
Speciellt i tider när du försöker vinna en new york resa o din blogg hamnar i spotlighten extra mkt. Då kan du ju räkna med massa tokar som springer in här, kollar lite, o sen skriver något osmidigt.
Ge dig inte in i matchen liksom, ignorera kommentarer som du känner är ren o skär dumhet. Jag vet att det är svårt, men fan. Sänk dig inte ner till deras bäbisnivå! :)

Jag tycker iaf att det är trevligt o läsa din blogg.

Förresten, har du en INTRESSANT-OCH-ROLIG-knapp? Jag vill också haaaa! Jag har bara en DUMDRYG-OCH-NASTY-knapp, o den e alltför ofta påslagen utan att jag märkt det. =/

2007-03-22 @ 05:28:24
URL: http://lehnberg.net
Postat av: !

hej Annika! Upptäckte just en sak och känner att jag borde be om ursäkt för. Jag störde mig över röstningsspammandet, trodde det var en engångsröstning men man röstar tydligen varje dag, my bad. Du förtjänar att vinna den så fortsätt påminna oss.

2007-03-22 @ 09:15:16
Postat av: Ida

Jag älskar din blogg, och det är en av de första jag kollar efter uppdateringar.
Man behöver inte ta skit, det där var inte konstruktiv kritik, det var som påpekats innan, påhopp.
Ignorera dem och fortsätt posta massa underbara inlägg och bilder!

2007-03-22 @ 09:48:59
Postat av: Madeleine

Du kör ju med samma stil du, tack så mycket.
Menar bara att man måste väl kunna komma med negativ kritik gällande bloggen också utan att du blir såå upprörd?

2007-03-22 @ 15:20:49
Postat av: Marla

Jag tycker inte att Cats inlägg var särskilt negativt, han/hon verkar ju bara vilja se dina åsikter (som verkar vara bra) lite mer drivna till sin spets, inte så diplomatiskt framförda...
Det som gör mig "glad" i den här kommentarsskörden är att du inte gör som hanna friden och raderar alla inlägg som på något sätt kritiserar henne.

2007-03-23 @ 09:04:24
Postat av: Karin

Hahha grattis!Alla dessa inlägg och ditt sätt att svara var ganska underhållande. Tack cat!
Jag gillar att slösa lite tid på kolla in dina bilder som jag ibland gillar,men texten"nej tack!"

2007-03-23 @ 16:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback