...om Alice i underkläder som låg i Ellos postorderkatalog


Hurra för mig, som gjort ett kollage!

Nu släpper
Sisters några bilder som förhandstitt på sommarkampanjen, som även den frontas av bombnedslaget från Bollnäs. Att Victoria Silvstedt plåtas för ännu en kampanj tyder antagligen på att det fungerade bra med vårens bilder - och jag förstår verkligen inte varför. Vickan är ingen klädmodell. Hon putar och plutar lika mycket som vanligt, trots att hon gör sitt bästa för att se ut som en "vanlig tjej". Inte ens en fantastisk fotograf som Jimmy Backius kan förvandla Victoria till någon man faktiskt skulle vilja identifiera sig med. Porrblicken är drypande inbjudande, de skarpa dragen och plastiga formerna är obehagligt precisa, och hade bilderna varit rörliga och inte fotografier hade jag varit rädd att hon skulle slita av sig kläderna när som helst.
Ja, kläderna, ja.
Eftersom jag anser att kvinnan gör - eller förgör - kläderna, kan jag inte riktigt bedöma sommarkollektionen. Det lilla jag vi se är ganska intetsägande, de påminner mig om Ellos- och H&M Rowellskataloger från när jag var barn under tidigt nittiotal. Å andra sidan är det ju så, liksom i vårkampanjen, att fru Silvstedt själv valt ut sina "favoritplagg" ur kollektionen. Det är kanske inte helt konstigt att hon och jag inte har precis samma smak...?
Jag är övertygad om att jag skulle föredra att se kollektionen på galgar, eller ännu bättre - på mig själv.
Nej tack, Sisters. Nej tack, Vickan. Det där gör jag bättre själv.

Eller vad säger du? Har jag fel? Victoria kanske rentav borde avlösa Scarlett som LV-modell?

Kommentarer
Postat av: Maja-Liiii

Hahahahahahahahahahahaha
JAAAA jag tycker att Vickan genast borde peta Scarlett! Hon har ju MYCKET större bröst än Scarlett, och störst går väl först, eller?
Nej, de där bilderna var ju inte så värst spännande. Och hon ser verkligen ut som en läskig skyltdocka!!!! Hur tänkte de när de valde just henne? Okej att all PR kanske är bra PR, men... neeej. Det kan det ju inte vara. Det kan ju inte funka så att man går och tänker "usch för Silvstedt... som är modell för Sisters... åååh... vad sugen jag blev på att shoppa på Sisters". Håller med om att kläderna förmodligen är sjukt mycket snyggare på en själv, åtminstone på dig :D Pusspuss!

2007-03-29 @ 21:24:32
Postat av: Bimbo

Håller med. Snyggt kollage du gjort förresten.
Men jag skulle inte tacka nej till Victorias armar... så vältränade!
Den vita cardiganen på andra bilden från vänster ser söt ut.

2007-03-29 @ 21:29:56
Postat av: Anna

Tycker faktiskt Vickan är rätt snygg på en del Sisters-bilder. Men jag kanske är den enda?

2007-03-29 @ 21:32:32
Postat av: Angelicas Closet

Jag tycker att hon ser maskulin ut, har alltid fått en dragqueen känsla av henne ;)

Postat av: Tesan

Jag tycker att bilderna ä lite tråkiga men att Victoria är mycket sötare nu än innan iaf.

2007-03-29 @ 21:37:23
URL: http://tesans.webblogg.se
Postat av: Annika Marklund

Maja-Liiii - Tsss. ;) Som sagt, bilderna måste ju ha funkat. Å andra sidan så älskar ju alla Ebba von Sydow också, det är väl den blonda, solbrända looken som är inne just nu, eller något. Och då är det ju inte så konstigt att de valde henne igen.

Bimbo - Mmm, jag gillade den bilden bäst! Haha, tack, VÄLDIGT simpelt kollage som du ser ;)

Anna - Jag tycker inte direkt att hon är ful, men hon är otroligt läskig. Jag tycker inte att hon ser verklig ut. Men man FÅR tycka vad man vill :) Och du är ju knappast ensam, eftersom man valt att använda henne igen måste ju folk gillat bilderna!

2007-03-29 @ 21:40:35
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Annika Marklund

Angelicas Closet - HAHAHA, jag också! VERKLIGEN! Vet inte varför jag fegade ur och inte skrev det... :)

Tesan - Jag tycker att hon ser ut precis som det hon är - en snygg utvikningstjej som man klätt på. Det är ju inte hennes utseende på det sättet jag tycker att det är fel på, mer hennes uttryck.

2007-03-29 @ 21:42:15
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Lisa

hon var rätt snygg :)

2007-03-29 @ 21:51:02
URL: http://liiiisaa.blogg.se
Postat av: Emma

Jag håller med dig helt och fullt! Hon verkar dessutom bara ha ungefär 2 poser.

2007-03-29 @ 21:51:30
Postat av: isabelle

nä ush vad ful hon är. VERKLIGEN ingen klädmodell. Inte utvikningsmodell heller enligt min smak. Fattar inte alls hur dom tänker. Bort bort bort..

2007-03-29 @ 22:02:50
Postat av: ulrika

Hihi. Men klänningen i bakgrunden, den i grått, gult och vitt var läcker.

2007-03-29 @ 22:07:52
URL: http://colorelle.blogg.se
Postat av: benedictus

Näe, det finns ingenting "fashion" med den där så kallade kampanjen. Silvstedt har alltid varit, är, och kommer alltid att förbli vulgär och frånstötande. Jag tycker att hela intrycket blir patetiskt och nästan skrattretande.

2007-03-29 @ 22:25:14
URL: http://benedictus.webblogg.se
Postat av: Zara

Jag tycker hon är läcker jag! Som person verkar hon knasig (dock tror jag hon är mycket mer brain än hon vill ge känn på) men bilderna är super läckra... Jag hade gääärna sett ut som henne.. Går emot strömmen "Me like"!

2007-03-29 @ 23:12:32
Postat av: emelle

Håller med. Av hela svenska kändiseliten att välja mellan, kunde de inte välja någon bättre? Sisters vill ju bli synonyma med klassisk, tidlös skönhet- vilket Vickan är den sista på jorden att utstråla. ♥Emelle

2007-03-29 @ 23:25:20
URL: http://emelle.blogg.se
Postat av: DiscoDan!

haha, var du inte liiiiiiite taskig mot fröken Silverstedt nu ändå? :P

Men jag måste bara fråga en grej to get things straigt: Du var väl inte ute efter Scarlett också i inlägget? Eller dömer du ut henne också? =/
Vickan kan du skriva vad du vill om, men rör inte min Scarlett! Så det så! :)

2007-03-30 @ 04:35:07
URL: http://lehnberg.net
Postat av: Ellie

Bra!!! Håller med dig till 100%. Ska vi aldrgi bli av med dessa läskiga plastikmonster? Jag valde att inte shoppa något från Sisters pga av att jag inte vill stödja plastik-idialet. Fram för äkta skönhet!

2007-03-30 @ 11:01:09
URL: http://citycatwalk.blogg.se
Postat av: Madeleine

En liten reflektion bara.
Du blev själv sårad över vad folk som inte känner dig har för åsikter om dig och din blogg. Är det inte i stort sett samma sak du gör nu mot Victoria Silvstedt? Har för mig att du vill att man kommer med konstruktiv kritik om man har något att säga. Men det är väl knappast konstruktiv kritik du kommer med du heller?

2007-03-30 @ 12:07:08
Postat av: Annika Marklund

Lisa - Smaken är som baken!

Emma - Ja, jag kan ju inte låta bli att hålla med. Hon är knappast drottningen av variation.

isabelle - Visst känns det väldigt konstigt att man väljer en sådan tjej för att representera sitt varumärke? Men många skriver ju här att de tycker att hon är snygg, så då har det ju gått hem ändå.

Ulrika - Jag tycker att den har så grymt omodern skärning, mönstret är fint men klänningsmodellen är jättetråkig.

benedictus - Vill man inte hålla igen så, ja, det tycker jag också.

Zara - Som sagt, smaken är som baken, och det är ju tur att vi alla tycker olika. Hade ju varit sjukt tråkigt annars... men Silvstedt är verkligen raka motsatsen till mitt privata "skönhetsideal".

emelle - You said it, girl!

DiscoDan! - Så taskig var jag väl inte? :)
Du är ju helt galen. Läs raderna om Scarlett igen. HUR skulle det kunna vara att döma ut henne?!?!?!?!?! Meningen betyder "eller, du kanske inte alls tycker att Vickan ser ut som en uppblåsbar docka, du kanske tycker att hon är sjukt high fashion i stil med Scarlett Johanson". Hallåååå. :)

Ellie - Så sant som det är sagt.

Madeleine - Jag är inte ute efter att ge Victoria Silvstedt konstruktiv kritik, jag är rätt säker på att hon skiter fullständigt i vad som skriva om henne, annars hade hon tagit livet av sig för länge sedan med tanke på all skit hon tagit emot. Jag förmodar att hon skrattar hela vägen till banken. Däremot riktar jag indirekt kontruktiv kritik till Sisters, nämligen: VÄLJ EN ANNAN MODELL SÅ KÖPER JAG ERA KLÄDER. Jag tycker att de gjort ett misstag, ett som lätt kan rättas till genom att byta ut Silvstedt.
Dessutom säger jag inte ett ord om Victorias person, utan jag föraktar det opererade, onaturliga, blåsta skönhetsideal hon representerar. Jag tycker att det är äckligt och förlegat, och det hjälper inte ett dugg att sätta på henne en klänning.

2007-03-30 @ 15:06:07
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Anonym

Tänkt på att hon ofta putar samtidigt som hon öppnar munnen...Får hon inte ihop läpparna mån tro?

2007-03-30 @ 17:35:13
Postat av: Nina

älskar den gröna klännningen, såå fin!

2007-03-31 @ 09:51:17
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback