I'm so cheap that when I shop, it's like I save money

Det finns få shoppingrelaterade saker jag älskar mer än Vero Modas reor. Jag vet inte hur det är i resten av landet, men här i Norrköping är det i alla fall så att hittar man något riktigt snyggt inne på Vero Moda så kan man ge sig fan på att det hänger på 79:-stången. Det är helt enkelt de (enligt mig) för tråkiga, plottriga, intetsägande plaggen som går åt till ordinarie pris. De få godbitarna fnyser kunderna åt, och oftare förr än senare får personalen ge upp och flytta dem till reastången. Där jag, salig av lycka, rycker åt mig dem och betalar sammanlagt 158:- för två alldeles grymma klänningar. Tack, tack, tack, alla Norrköpingsbor, för att ni inte delar min smak!

Vero Moda är därför, i mitt tycke, en extremt prisvärd butikskedja. Dock så är det en affär som helt saknar egen karaktär. Vad jag menar är alltså att varje gång de tar in en ny kollektion så går det överhuvudtaget inte att känna igen sig i butikerna - både de olika kollektionerna och även plaggen i samma kollektiob saknar en röd tråd, en länk, någonting karaktäristiskt som känns Vero Moda.
Men vem bryr sig?! De förser mig med superbilliga kläder, och det tackar jag för!
(Dessutom har de ofta otroligt trevlig personal, åtminstone här i stan. Ni är fina.)

Jag och min Marcus gick ut på en liten mysdate nu på kvällen, och då fick självklart en av 79-kronorsklänningarna åka på. Jag hade väldigt bråttom iväg, så den är extremt simpelt kombinerad - svarta stövletter, svarta strumpbyxor, lite rött läppstift och enkel silvermedaljong runt halsen. Ibland behöver det ju faktiskt inte vara så komplicerat. Nej, jag tar tillbaka - det behöver faktiskt aldrig vara särskilt komplicerat. Gå in och läs fantastiska
Victorias strålande inlägg Du har "Det" eller så har du det inte - precis så tycker jag också, hur icke-unikt det än låter. Förutom att jag faktiskt tycker att ordet "stylish" är rätt kul. :)

Kvällens outfit



Svart sjukt billig klänning, Vero Moda
Svarta strumpbyxor, H&M
Svarta stövletter, Scorett
Silverfärgad medaljong, Glitter



JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MINA BAKGRUNDER PÅ BILDERNA! Det är antingen köksfönstret eller vardagsrumsfönstret, liksom. Man är rätt begränsad i en etta när det kommer till cleana bakgrunder... Har ju försökt leka lite med trapphuset och balkongen också, till och med i förrådet och ute på gården, men det är rätt ofta som omständigheterna sätter stopp för det. Någon som vill skänka mig någon typ av... ehmm... portabel fotostudio? Hmmm.


Kommentarer
Postat av: Isabella

haha håller med, Vero Moda is the shiet.

Postat av: Sofie

Så är de i jönköping också alltid massa fint på reastången och billigt me:D

2007-03-22 @ 23:41:13
URL: http://mysofie.blogg.se
Postat av: Angelica

jag fyndade två klänningar för femtio kr/st. där för ett tag sedan. en grön, mysig och en grå pretty, som jag för övrigt råkat se att du har en likadan av (i typ nåt skitgammalt inlägg eller nåt). öht tycker jag att jag fyndar en massa på rea här i norrköping, överallt. what's wrong with people liksom? :D alltid en massa fint på rea-ställen, och i rätt sizes. fast å andra sidan, du har ju själv sett alla klonade girls på stan här i norrpan... inte så mkt personligt här alls, tyvärr, så där har vi de vandrande anledningarna... men det är bara att tacka och ta emot! :)

2007-03-23 @ 00:15:42
URL: http://ellenangelica.blogg.se
Postat av: PrettyInPink

I malmö tycker jag Vero Moda är ganska dåliga, och som du skriver, de har ingen röd tråd, de känns jäkligt "svenniga" (kom inte på nåt passande ord..). Men jag förstår vad du menar, jag brukar också köpa de där billiga plaggen, inte för att jag behöver köpa det billgaste utan för att det är där de snyggaste hänger, på "79krstången", som du kallar det! :-) Men det är väl bara att tacka & ta emot antar jag!! snygg du är i helsvart! ser jäkligt coolt ut mot din ljusa hy!

2007-03-23 @ 01:01:59
URL: http://www.PrettyInPink.blogg.se
Postat av: DiscoDan!

haha, du kan få en sån där paradisö-poster av mig, så kan du fota med den som bakgrund! typ "Beautifulones goes Hawai"! :D

2007-03-23 @ 04:16:26
URL: http://lehnberg.net
Postat av: Linn

älskar dina outfitbilder. Kick ass..

2007-03-23 @ 06:53:37
URL: http://linnosterberg.blogg.se
Postat av: Ida

Jag älskar de där stängerna med vad andra kallar "skit" där har jag hittat skatter som jag aldrig glömmer. Shortsdräkter, shorts och klänningar till 29,50. Ibland behöver inte unikt, trendigt eller snyggt vara dyrt. Det handlar om vad man gör det til eller hur?

Du ser i alla fall som vanligt SKITSNYGG ut!

2007-03-23 @ 09:20:17
URL: http://www.fashionnerds.se
Postat av: Annika Marklund

Isabella - I know!

Sofie - Ja, det är ju bara att tacka och ta emot...

Angelica - Exakt så är det. Svårt att säga om det är bra eller dåligt egentligen, på ett sätt är det ju grymt bra för oss, men samtidigt är det rätt störande att bo i en stad där alla ser ut som... nej, nu ska jag vara tyst.

PrettyInPink - Mmm, verkar som att många tänkt på just det, att Vero Moda saknar egen stil och "själ".
Tack, det är skönt att köra helsvart ibland, så löjligt enkelt och så känner man sig alltid lite elegant!

DiscoDan! - Ååååh, det vore ju PERFEKT! :D

Linn - Tack så hemskt mycket, raring!

Ida - Gud ja, jag tycker snarare att det ofta är människor som klär sig dyrt som har svårt att behålla personligheten i sin stil.
TACK! Du och Emma är underbara!

2007-03-23 @ 09:57:28
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: emelle

Hade världens skummaste dröm. Jag träffade dig i en veromoda affär och du visade alla kap. Haha.

2007-03-23 @ 11:36:26
URL: http://emelle.blogg.se
Postat av: Sara

Åå vad kul det här med Vero Moda! Verkar som att alla småstäder har samma fenomen. Här i Luleå tar alla singoallablusar och boot-cut jeans slut på nolltid och det som folk tycker ser "skumt" ut blir kvar för oss med annan smak (för att uttrycka det diplomatiskt) att kalasa på:)

2007-03-23 @ 12:01:17
Postat av: Anonym

vero moda är trist. tyvärr ser jag inte heller nån personlighet i 'din' stil. trist, trist trist. bor i norrköping, och tyvärr klär du dig precis likadant som 90% av norrköpings folket.

2007-03-23 @ 14:03:27
Postat av: Sofia

Till mitt jobb kommer alltid ett Vero Moda reklam-utskick, fullspäckat med kläder man vill köpa, men när man väl är i en av butikerna (Stockholm), hittar man ingenting som ens liknar dem. Man tror att man har hamnat i helvetet när man står och gräver bland skjortor med påsydda slipovers. Dags att åka på shoppingresa till Norrköping.

2007-03-23 @ 14:10:41
URL: http://bobbypin.blogg.se
Postat av: Annika Marklund

emelle - Haha, det var verkligen some dream!

Sara - Ja, jag kunde tro att det var samma fenomen i alla småstäder, men ärligt talat minns jag inte om det var samma sak i Stockholm också - kan inte komma ihåg att jag någonsin brydde mig om att besöka Vero Moda i Stockholm. Där fanns ju liksom ett lite annat utbud, nuförtiden tar man ju vad man får!

Anonym - Well, smaken är som baken, antar jag. Och uppfattningar likaså.

Sofia - Du är så välkommen. Jag kan guida dig igenom alla tio butiker.

2007-03-23 @ 14:42:27
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Anna

sätt upp ett vitt lakan bakom dig bara..
har du nåt bildbehandlingsprogram typ photoshop är dte ju bara att frilägga eller måla bakgrunden vit, som jag gör med mina bilder.

annars kan du prova ladda ner ett program som heter Gimp , det är gratis och lite som photoshop.

and you look great!

2007-03-24 @ 10:34:43
URL: http://pyttis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback