I wanna find whatever is to find

Ut med det gamla, in med det nya!

Ja, ungefär så, i alla fall. Klart är att min garderob är i enormt behov av en vårstädning. Det känns som att jag måste ha samma kläder på mig varje dag eftersom jag helt enkelt inte hittar någonting längre, och om jag verkligen vill ha tag på ett visst plagg som jag vet finns någonstans i garderoben måste jag riva ut allt på hallgolvet och gå igenom innehållet, för att sedan stressat trycka in allting i hyllorna igen. Kanske inte den allra smartaste lösningen när det kommer till klädförvaring?

(Saken är den att jag förvarar en ytterst liten del av mina kläder i garderoben. Resten är fördelade i tre överfulla förråd, varav två innehåller kläder som jag förmodligen inte kommer att vilja ha på mig på ett bra tag men inte vill slänga. I det tredje förvarar jag allt jag visst vill ha på mig, men som inte får plats i garderoben, och så fort jag känner att det är dags så går jag helt enkelt igenom innehållet i garderoben och byter ut delar av det mot sådant som ligger i förrådet i väntan på att användas. Krångligt? Nääähä!)


Jag började med att sortera ut de skor jag inte är särskilt sugen på att bära den närmaste tiden, och kvar blev tjugotvå par schyssta pjucks. Men, men, men - jag känner mig inte alls nöjd med mitt lilla skolager. Jag har inga skor som känns riktigt, riktigt perfekta. Jag har bara inte hittat några till resonabla priser som jag har tyckt sådär extra mycket om, så nu står jag här med tjugotvå par okej skor. (Oh well, vissa gillar jag verkligen, men de är inte perfekta.)

Exempelvis så skulle jag inte banga på dessa skönheter:




Kommentarer
Postat av: Frida

Haha, jag vet precis hur det är. Har själv hela källaren full med kläder, det mesta kommer jag nog aldrig att använda igen, men jag kan inte slänga det. Tänk om det blir mode igen liksom.

Postat av: Victoria

Whoa! Vad alla har många par skor! Jag känner mig utanför. Jag gillar de bruna och svarta pumpsen (av det lilla man ser) längst ned åt höger. Nice! Idag hoppas jag på att också få införskaffa ett par ordetnliga pumps, gärna från Vagabond.

2007-03-23 @ 12:26:13
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag slängde en papperskasse med skor när jag var i Nkpg sist. Abii blev helt förskräckt och var övertygad om att jag var dödssjuk.

2007-03-23 @ 12:31:19
URL: http://sciatica.blogg.se/
Postat av: shopoholychic

De senapsgula pumpsen från Din Sko har jag med - absoluta favoriter! Har de i mörkbrunt också :)

2007-03-23 @ 14:38:50
URL: http://shopoholychic.blogspot.com
Postat av: Annika Marklund

Frida - Eller hur! Jag har förstås slängt en hel del kläder genom åren, men det är framför allt sådant jag helt enkelt växt ur. Eller som är så fult att jag inte klarar av att ha det i min ägo... :)

Victoria - Men äsch, du köper ju så dyra skor verkar det som, då är det väl inte så konstigt att du inte har lika många? Jag önskar att jag kunde vara en kvalitet före kvantitet-tjej.

Sanna - Och jag är övertygad om samma sak?!?!

shopoholychic - Åååh, de är så FINA! Jag har inte sett dem i mörkbrunt, har du bild?

2007-03-23 @ 14:44:34
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: isabell

hum och jag trodde jag hade mkt skor. det ekar :)

2007-03-23 @ 15:06:21
URL: http://annaandersson.blogg.se
Postat av: alma

åhh, dom gröna peeptoe pumpsen från H&M är så underbara! har dom i oranget nu ju :D fast ett par i grönt skulle ju inte sitta helt fel heller...

2007-03-23 @ 23:33:41
URL: http://almah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback