You tell me you don't love me over a cup of coffee

Jag känner mig hyfsat redo inför uppsatsopponeringen imorgon (men är naturligtvis skräckslagen).
Igår fick jag ett mail från den agentur i Shanghai jag hört av mig till angående att jobba för dem för mitt skolprojekt i vår. De var inte intresserade av att representera mig, eftersom jag är alldeles för gammal för den.
Nähäpp. KUL DÅ. Då skiter jag i det där, orkar inte utsätta mig för den förnedring det innebär att höra att jag är för gammal när jag inte ens fyllt 24. Oh well, sådan är branschen. Jag är faktiskt lite lättad - jag har haft lite ångest för att de skulle säga ja och jag skulle vara tvungen att gå ner så mycket i vikt. Sist jag åkte till Kina gick jag ner ganska många kilo och mådde piss hela tiden. Jag är liksom inte skapt för att käka gurka och burkchampinjoner dagarna i ända, och trots att jag är medveten om att vissa delar av min kropp knappast är perfekta för modellbranschen så trivs jag med hur jag ser ut idag. Det känns som att det vore ganska plågsamt att ge sig in i leken igen, att börja hata varenda extra gram på min kropp, att bli besatt av måttbandet, att aldrig kunna unna mig någonting. Nej, det kan jag faktiskt vara utan.

Om ett par minuter kommer vackraste
Hanna hit för att plåtas, det ska bli skitkul! Förhoppningsvis får vi någon schysst bild som jag kan visa upp snart. Ååååh... det är så svårt att ha så många bollar i luften samtidigt.
Svårt, men extremt kul.

Jag har återupptäckt Beautiful Garbage-plattan som jag lyssnade så mycket på när den kom. Oh the memories.

Kommentarer
Postat av: Ida Annie

Åh, jag älskade garbage när jag var i 16-årsåldern!
Och det där med att vara för gammal känner jag igen, inte för att jag fått höra det än, men det kommer snart I know.

Postat av: Kaprifol

Oh, Garbage! Jag har också den skivan i min lilla skivsamling. Tyvärr har jag lyssnat på den medan jag gjort tråkiga saker så nu förknippar jag den bara med plugg... Jobbigt att de tyckte att du var för gammal. Verkar vara en rätt sjuk bransch det där. Du är yngre än vad jag är och jag är då inte lastgammal. :) Ska bli kul att få se hur bilderna på Hanna blev.

2007-07-25 @ 08:37:54
URL: http://kaprifol.blogg.se
Postat av: yuling

hej annika,
jag tycker inte att du behöver gå ner så mycket, nu har jag ju bara sett dig på bild men men. har själv jobbat som model i kina o hk. är inte längre så pinsmall som jag va när jag va 15 eller 21 för den delen(e 24 nu) men speciellt i HK finns det gott om agenturer som ge en jobb fast man e lite avdankad :)
om du är intresserad kan jag rek. nåra agenturer här i HK.
MVH,
Yuling

2007-07-25 @ 08:40:49
URL: http://www.yulingtan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback