Today's your day

Förlåt, Peter, men jag måste tjata lite till om Kickstävlingen. Jag fick nämligen ett mail där det stod att "Jag är med och tävlar i Kicks model search. Hjälp mig att vinna genom att rösta på mig!"
"Hrrmpfff", tänkte jag. "Rösta kan jag väl göra, men vinna? Det ska ju Walther K.H. Brandl göra!"

Mailet visade sig dock vara från min syster Amanda som lagt upp en ursöt bild jag tog på henne i julas och därmed gör ett försök att konkurrera ut
mig. Bra försök, syster, bra försök! ;) Amanda fyller dessutom år idag - gå in och ge henne en födelsedagsröst här!

I alla fall, roligast av allt är ändå det faktum att min bild och syrrans bild är tagna vid samma badrumsvägg, med exakt sex månaders mellanrum. Inte så konstigt kanske - den är snygg som tusan.

Kommentarer
Postat av: Sanna2

oh yes, hade då inte bangat på att ha den väggen i mitt badrum.

Postat av: Sanna2

oh yes, hade då inte bangat på att ha den väggen i mitt badrum.

2007-07-09 @ 20:44:40
URL: http://hursomhelst.blogspot.com
Postat av: Rebecca

haha, va fräckt! jag såg den bilden tidigare idag och la märke till att det var samma vägg som du hade som bakgrund, jag är lite detektiv.

2007-07-09 @ 21:09:12
URL: http://fallaway.blogg.se
Postat av: Hanna

Du som redan _är_ modell, kanske kunde luta dig tillbaka och låta nån som inte är modell vinna detta? Jag menar, du har lagt upp flera olika bilder i tävlingen och skriver om det titt som tätt. Jag unnar dig all framgång, verkligen. Men du har ju redan fått bevisat att du
duger som modell. Säkert vore det fantastiskt för nån annan tjej att få uppleva samma sak. Du lär vinna, men jag hoppas på sätt och vis att någon annan gör det. Trots att du är snyggast. Missförstå mig rätt. Du behöver inte vinna allt tjejen.

2007-07-09 @ 23:41:29
Postat av: Aura

Härmed utmanar jag dig att visa upp din skosamling :)
Meddela gärna mig om du antar utmaningen,vore kul att se!
Ps. min kan du se i bloggen ;)
Kram Aura

2007-07-10 @ 01:30:25
URL: http://aura.blogg.se
Postat av: Alexandra

Walther K.H. Brand är verkligen cool och borde vinna... men han är kanske inte så mångsidig... passar nog bäst i grönt och brunt. Röda läppar vore till exempel en katastrof till det där skägget... så därför lade jag en röst på dig. Ha det!

2007-07-10 @ 15:17:13
URL: http://myratittianna.blogg.se
Postat av: ivrig

alltså... en sak slog mig just när jag tittade på gilmore girls. du är sjukt lik en av skådisarna där, kolla upp krysten ritter på imdb. ögonen, munnen, dragen, hårfärgen.. ja de mesta. 8)

2007-07-10 @ 21:42:34
URL: http://ivrig.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Såg precis att Walter har bytt bild, hur har det gått till?

2007-07-10 @ 23:14:16
URL: http://fallaway.blogg.se
Postat av: Sara

Svar till Hanna: Varför skriver du på Annikas blogg? Har inte du en egen blogg? Vad ska du då på den här och göra? Du som redan kan göra din röst hörd på en annan hemsida kunde faktiskt hålla dig där, tycker jag. Dessutom har jag hört att du har lagt upp FLERA inlägg på din blogg, och någon måtta får det väl ända vara på egocentriciteten?!? Kan du inte låta någon annan svara på den här bloggen? Varför ska just dina åsikter synas just här? Att du inte skäms.

2007-07-11 @ 20:10:12
Postat av: Annika

Darling Sara, you always make my day. :) I love you!
Jag gillar att vinna. Jag låter inte ens småbarn vinna i sällskapsspel. Att jag skulle strunta i att tävla för att jag har vinstchans är bara absurt.

2007-07-11 @ 20:31:52
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Waylifeonmars

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

2007-12-23 @ 15:05:59
URL: http://waylifeonmars.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback