Oh you're so silent, Jens

Kommentar:

"Jag förstår inte.. Du är ju modell.
Varför tävla om att bli något man redan är? Jag förstår inte."

Svar:

1) Jag är inte modell.
2) Du blir inte modell av att vinna Kickstävlingen. Du får vara med på en bild om du vinner, kommer du tvåa - tia får du hudvårdsprodukter.
3) Jag tycker att det är kul med hudvårdsprodukter.

Vad av detta är det du inte förstår?

Kommentarer
Postat av: Äh

Jag...jag förstår bara inte. jag menar, svara på det igen.Tack.

2007-07-17 @ 19:39:50
Postat av: Jessica

Eller så kan hon inte hjälpa att du inte fattar, trots ett tydligt svar.
Hoppas du vinner, Annika! Jag hejar iaf. :D

2007-07-17 @ 20:31:24
Postat av: Anonym

Enligt all logik borde det ju vara de som kommer sist som får produkter för att bli snyggare! Ingen rättvisa i världen. ;)

2007-07-18 @ 13:21:02
Postat av: Anonym

äsch va otrevligt svar av dej. jag fattade faktiskt inte heller varför du tävlasde om ngt så futtigt som ett kontrakt med kicks, när du är så snygg och borde tävla om kontrakt med typ... chanel?

2007-07-18 @ 16:19:36
Postat av: Annika

Hahaha, då är det nog du som har för höga tankar om mig! :) Jag är gärna med i en tävling och vinner lite produkter, har inga som helst illusioner om att jag skulle kunna bli Chanelmodell... det överlåter jag åt de RIKTIGA modellerna :)

Postat av: Sezierra

Gratis prylar är då alltid trevligt och om det inte kostar något att delta så varför inte (har ingenaning om vad det är för tävling men ändå)? Det enda man kan förlora är väl möjligtvis några minuter och de hade man lika gärna kunnat sova bort. Du är bara snygg, så enkelt är det. En annan kan nog snarare liknas vid en potatis om man skulle dra liknelser! ;)

2007-07-19 @ 01:09:18
URL: http://sezierra.blogg.se
Postat av: Hmm

Har du övervägt att tolka frågan som ärligt menad (dvs "du behöver väl inte försöka bli modell, jag trodde du var modell? Du har ju berätat om dina år som modell och lagt ut massa foton du fått betalt för att posera på? Du har ju skrivit tips om hur man blir modell, som om du verkligen visste..")? för så var kanske tanken du. Och det står faktiskt i Kicksbannern att man tävlar om att bli modell. Men vissas behov av bekräftelse är tyvärr så stort att de trots 500 komplimanger om dan ändå väljer att hugga som fan på en vänlig fråga. Sorgligt. det visar bara att du har rejält låg självkänsla. I wish you all the best.

2007-07-19 @ 01:22:30
Postat av: Hmm

Dessutom har du tidigare hållit med någon om att priset var B, men skrev att du "hoppades på PR". Själv röstade jag på din lillesyrra, så jag är ingen fiende. Långtigtån. Men jag hoppas du vinner om det är så viktigt för dig.

2007-07-19 @ 01:25:07
Postat av: Annika

Men HERREGUD.
Varför är det här så oerhört allvarligt för er? VARFÖR? Jaaaaaaaa, snälla nån, jag har jobbat som modell i tio år, nu gör jag det inte längre. Jag anser inte att jag snor "priset" (tiondeplatsen) ifrån någon som hade kunnat "bli modell" - dels för att det här inte är en riktig modelltävling, dels för att jag inte har varken chans eller längtan efter att vinna. Varför är ni så upprörda över att jag är med i en tävling?!
Jag har faktiskt inte det minsta dålig självkänsla när det kommer till just detta. Och jag har all rätt i världen att säga ifrån när jag tycker att kommentarer är otrevliga. Jag är ingen nickedocka som bara sitter och tar emot, thank you very much.

2007-07-19 @ 09:10:27
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Hmm

Annika. Jag trodde att du var modell och frågade vänligt om jag hade missuppfattat det. Som i "men du som är så snygg och jag trodde du var riktig modell redan". Och det var du alltså i 10 år. TACK DÅ HAR DU SVARAT PÅ MIN ARTIGA ENKLA FRÅGA NU. Jag har inte varit elak eller otrevlig. Du har varit överkänslig och skällt ut en läsare pga en vanlig fråga. Och att du tolkade det så illa var ledsamt, det var endast det självkänslekommentaren gällde. Inte modellandet. Som jag skrev röstade jag på din syrra. Det är väl fan inte elakt? Ajöss och lycka till.

2007-07-19 @ 23:20:32
Postat av: Annika

Och jag säger "herregud, lägg ner det". Kommentaren var, som du säkert såg, inte enbart riktad till dig, utan till alla som ifrågsatt min medverkan i tävlingen. (Ja, med tanke på att jag inte skrev något namn, och skrev "er".) Men visst, vill du ta åt dig, be my guest.
Ingen kan påstå att jag är överkänslig, eftersom ingen läser alla kommentarer löpande utom just jag, och därför inte kan bedöma situationen.

2007-07-20 @ 09:59:38
URL: http://www.fatale.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback