Too good to be true - indeed



Tragedi - mina underbara Asos-flats må vara snygga som vore de tillverkade i självaste paradiset, men jag kan inte ha dem. Storleken (38:or) är perfekt, men jag har en stor knöl på min högerfot som skorna trycker emot så pass mycket att det är olidligt att gå i dem. Vaddå otur? Jag har nästan aldrig problem med att hitta skor som funkar trots min eländiga fot, men självklart - provar man inte ett par skor innan man köper dem ska man förstås få lida för det. Suck, suck, suck. Kanske får auktionera ut dem på Tradera eller så. Eller så sparar jag dem och tittar på dem ibland. :)

(Okej, jag är fullt medveten om att det här inte är en tragedi på något sätt alls. Jag råkar bara gilla dramatik.)

Idag var det dags att återvända till skolan. Vi förberedde oss inför morgondagens uppsatsopposition, sedan var det möte med utbildningens marknadsföringsutskott, och jag hann med en snabb kopp kaffe och lite småprat med världens bästa Jakob också.
På tal om världens bästa, så flyttade världens bästa Sanna ifrån Norrköping idag. Det var Uppsala universitet som lockade, så från och med imorse bor hon på nitton blåtapetserade kvadrat två timmars tågresa härifrån. Jag saknar henne redan, vi tog en avskedsfika igår, jag var alldeles gråtfärdig när jag såg henne gå.
...Så jag var tvungen att springa in på Vero Moda och tröstshoppa lite på rean. 79 kronor styck för hur mycket fint som helst! Det blev en vit blus som jag hade på mig idag, en svart och en grå klänning, båda i samma modell (den var ju så fin!). Den grå kommer jag att ha på mig på
Tjuvlyssnat-releasefesten på onsdag, tillsammans med mina Steve Madden-pumps och min kuvertväska från Forever 21. I can't go for less than stunning. ;)

Det är jag som kommer att inleda Collectives "stildagbok", så varje dag den här veckan är det tänkt att jag ska fota dagens outfit, och sedan ska alltsammans skickas in på söndag för att läggas upp. Kul, men svårt att komma ihåg att fota innan man glider ur kläderna och in i ett par mjukisbyxor!

Marcus ställde upp som fotograf som vanligt, han är ju bara bäst.

Dagens outfit:











Vit blus, Vero Moda
Vitt linne med spetskanter, Indiska
Mörkblå stuprörsjeans, Dr Denim
Svarta snörkängor, Skopunkten
Svart väska, H&M
Silvermedaljong, Glitter

(Helt ärligt, jag är inte det minsta solbränd, det är kameran som trollar. Men jag gillar det, härligt brasiliansk feeling - fake it til you make it, hey.)

Dagens egonostalgi


Jag poserar, trulig och löjligt ung, iklädd guldoverall
i ett av de första numren av Bon...

Kommentarer
Postat av: Oscar

Åh vad typiskt med skorna, men hey... hakuna matata:)
Fin blus.
Haha, du e allt en riktigt smygmodell du... har ju gjort massa modelljobb ju:)

Postat av: anna

asos gör extremt snygga skor, synd att de inte passade. I övrigt är jag såld på dr.denim, näsatn lika snygga som acne :)

2007-01-16 @ 00:40:21
URL: http://labellavie.blogg.se/
Postat av: Sara

Minst sagt fräscht! Får man fråga vad du har för kamera (även om det är en fråga många frågar utan anledning, men jag vill veta!)? Hihi.

2007-01-16 @ 06:51:58
URL: http://sarafia.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad snygg den vita blusen var! Är den nyinköpt?

2007-01-16 @ 08:41:05
URL: http://iel.webblogg.se
Postat av: fanny

nice outfit :)

mvh fanny - all about me and the gossip

2007-01-16 @ 09:26:56
URL: http://fannyf.webblogg.se
Postat av: motherfakka

Söt outfit! Typiskt att man hittar nått fint som skorna och de inte passar. Jag köpte en jacka häromdan som jag till 100 procent trodde passade. Icke! Till saken hör att jag fick så jävla bra pris på de så jag inte kan lämna tillbaks den.

2007-01-16 @ 10:22:26
URL: http://motherfakka.blogspot.com/
Postat av: Cici

Hallå hallå.

Vill du fortfarande fota mig så kanske vi kan höras av för en fika eller ngt liknande nu när du är hemma?

Ha det bra

/Cici

2007-01-16 @ 11:05:42
URL: http://danielscecilia.blogg.se
Postat av: Cici

Kanoners. Jo jag har storlek 34 i toppar och oftast i klänningar och sen typ 36 oftast i byxor ibland 38. Skostorlek är 39 och jag 178 lååååång.

Om du vill så kan du ge mig din mejl på min blogg i en kommentar så kan vi höras där istället om vi ska byta nummer (låter som värsta daten nu! Hihi). Den kommentaren syns ju itne om jag inte godkänner den.

Kram Cici

2007-01-16 @ 13:12:57
URL: http://danielscecilia.blogg.se
Postat av: Anonym

yej...bon...kul att du var med i bon...förresten modellar du mycket numer? får känslan att det var mer förut eller? för övrigt trist med dina skor...usch. så är det ofta när man verkligen sett fram emot att få ett par nya fina. själv är jag plattfot..suck. inte snyggt...inte bra.

2007-01-16 @ 13:55:51
Postat av: Lina

den förra kommentaren var fårn mej.

2007-01-16 @ 13:56:24
URL: http://www.modeflickan.blogspot.com
Postat av: Victoria

As cute as always! Jag behöver också en sådan där stor svart väska. Att inte jag har fått syn på den. Du nämnde något om pumps från Steve Madden? :O Är det inte från Steve Maddden man kan göra sina egna pumps?? Fast du har formodligen köpt dina i affär? Jag tycker iallafall att det verkar jätteroligt det där med att göra sina egna pumps... Men smakar det så kostar det dessvärre. :(

2007-01-16 @ 14:47:50
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Emy

Jag är intressead av dina skor. Hur mycket säljer du dom för?

2007-01-16 @ 16:02:12
URL: http://emscatwalk.blogg.se
Postat av: Sophie

Syns imorgon då, på Tjuvlyssnat festen!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2007-01-16 @ 16:50:56
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Licia

Hejsan! Av ren nyfikenhet, vad har du med tjuvliyssnat att göra? Jag är ofta inne på den sidan, gillar den skarpt! Trevlig blogg!

2007-01-16 @ 17:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback