Sneak peak!

Ojoj, jag får verkligen abstinens av att inte blogga på flera dagar. Tragiskt, men sant. Nu är klockan halv ett och jag måste verkligen gå och lägga mig, men först en liten update!

Mitt photoshoot igår gick alldeles lysande. Visst, vi hade i stort sett inget ljus alls att arbeta med, men vi gjorde det bästa av det vi hade och alla skötte sig fenomenalt! Jag längtar efter att få se resultatet uppe på
Collective, ska bli så roligt att se vad Alexander gör av det hela (jag har tiggt om ett stooort, snyggt, bildspel...). Ett liiiitet, litet smakprov bjuder jag på!



Dagen har varit underbar, vi har halvlegat i sängen och slökollat på film och tv-serier ända sedan vi vaknade kring elva. Precis en sådan söndag som jag behövde - min dumma mun vill aldrig läka... :|
Nu blir det sängen för mig, men jag lovar att styra upp bloggtorkan nu i veckan. Lika mycket för min skull som för er. ;)

Kommentarer
Postat av: Oscar

Det är inte bara du som får abstinens när DU inte bloggar på flera dagar:)
Vad roligt att det gick bra på ditt photoshoot Annika!! Det lilla testet ser jättebra ut, ser mycket mycket framemot att se resten av bilderna:P
Hoppas det blir bättre i munnen snart, jag vet hur jobbigt det är, mitt blev infekterat också fick jag dras med smärtan i 3 veckor, hoppas verkligen du slipper det!!

Sov gott:)

Postat av: Disco Dan

mysa i sängen med TV-serier: det är ju det söndagar är till för!! Blev lite inspirerad o gjorde faktiskt ett försök med Ugly Betty häromdagen, men piloten "klickade" inte för mig, kändes som lite B-skådespeleri, men jag ska ge serien en chans till tror jag. Om du inte redan gjort det så kolla in "Six Degrees" för riktigt härlig New York-romantik.

Bildens ljussättning lovar spännande bilder framöver, ska bli kul o se hur helgens arbete gått. Ett litet blygsamt tips ang. dom där photoshopstjärnorna du lägger på ibland är att sätta lite randomness på varje stjärnas vinkel, så dom inte blir lika "statiska". Funkar kanon om du använder "stämpel"-funktionen i PS. Men du vet säkert redan detta o lämnat dom i originalvinkel för att det var så du ville ha dom. =)

Krya på dig!

2006-12-11 @ 02:08:53
Postat av: shopoholychic

Usch, vet precis hur det är. Har också dragit ut visdomständer, som sedan ledde till inflammation. Har två till att dra ur, men jag skjuter det framför mig hela tiden. Usch. Vill verkligen inte. Och förresten, artikeln för Collective kommer bli grymt bra tror jag! Kram

2006-12-11 @ 11:12:21
URL: http://shopoholychic.webblogg.se/
Postat av: le monster

Du skriver lite dåligt om hår tycker jag. Titta till exempel på den här nya trenden som du helt har missat.

[länk]

Postat av: Viktorn

Ooh, ska bli spännande att få se resultatet på collective sen :) Hoppas Alexander ger oss ett riktigt maffigt bildspel så man får se allting bra!

Kramhej

2006-12-11 @ 15:27:44
URL: http://viktorn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback