All I want for christmas...

Sådär, nu vilar mina bilder i Collective-Alexanders händer, och det lät som att han och redaktör-Maria var nöjda båda två. Själv är jag helt klart mer än nöjd - kanske framförallt med enastående vackra Emilia, som modellade för allra första gången, men agerade som ett proffs. What a beauty!

Jag har ont, ont, ont. Verkar inte som att allt står rätt i med min opererade mun, smärtan borde ha börjat släppa nu, men inte. Kan fortfarande inte äta annat än flytande, och efter sex dagar utan mat börjar jag känna mig en smula galen. Kände att jag plockade fram min allra sämsta sida i skolan idag, men jag kan verkligen inte tänka klart. Jag lovar att sluta klaga snart, men det är bara så tråkigt att inte kunna koncentrera sig på... livet.

Gick ner på stan efter skolan för att lämna tillbaka två klänningar och ett par skor från plåtningen, passade på att köpa en julklapp till min syster Amanda och två små julklappar till mig själv. :) Ett juligt rött skärp, och en nästan lika julig och nästan lika röd väska. Hey, det är snart dags att vara julfin! Vill man bli riktigt, extra julfin borde man helt klart investera i de uuunderbara röda pumpsen med sidenband från Din Sko - om man nu kan kalla det att "inverstera" när de kostar 280:-! Jag älskar dem.





Dagens outfit:



Shit, H&M från topp till tå igen!

Gul-och vitrandig tröja med 3/4-ärm, H&M
Guldhalsband, H&M
Svart skinnskärp, Vero Moda
Rödrutig kjol, H&M
Grå yllestrumpbyxor, H&M
Röda pumps med sidenband, Din Sko

Jag tror jag ska börja låtsas att alla mina kläder kommer från coola designers.

Fina Victoria lade ut en önskelista på sin blogg, och jag - som inte har hunnit skriva någon! - blev inspirerad. Men eftersom jag inte hunnit tänka igenom det, tror jag att det får bli en lite mer långdragen önskelista, där jag lägger upp något när jag kommer på det.

Först ut är den här gudomliga lilla saken från Asos - såååå fin!

Pris, c:a 200:-

Och den här kjolen från Carin Wester vore heller inte fel...



Nej jag får ta och leta runt lite mer!

Vad önskar du dig?

Kommentarer
Postat av: shopoholychic

Oh, den här julen kommer bli bland de bästa. Vet att jag kommer få en hel del av det jag önskar mig så jag är överlycklig. Min önskelista hittar du här: http://shopoholychic.webblogg.se/161106170552_nskelistan.html (den har dock hunnit förlängas en aning!)

Postat av: shopoholychic

Förresten, både kuvertväskan och kjolen är grymt snygga. Hoppas mamma/tomten läser och köper dom åt dig :)

2006-12-11 @ 22:38:41
URL: http://shopoholychic.webblogg.se/
Postat av: Damon

Jag som har dissat "Din sko" på Tjuvlyssnat. De där var snygga. Förra julen fick jag ett par silverfärgade träningsbyxor av min mamma, och två för små T-shirts från Stadium av min syster. De bästa julklapparna får man inte, de köper man.
Kom på att det var "Skopunkten" jag dissade förresten.

2006-12-12 @ 00:18:49
URL: http://damonrasti.blogspot.com
Postat av: Oscar

Fin outfit Annika, gillar din stil:) Fina skor också.
Och just nu önskar jag mig en vit jul:P Haha jag vet, 40-års varning på den önskningen men hey, what are you gonna do?;)

Plus att mina fötter ska må bra imorgon, det gör såå ont och ha klätterskor på sig, och imorgon ska jag köra igen. Hoppas mina söndertryckta fötter har repat sig bra:)
Hoppas du får det bättre med stygnen och allt, jag vet hur jobbit det är. Känner med dig:)

2006-12-12 @ 01:31:45
URL: http://oscarwilliams.blogspot.com
Postat av: Jen

Ser fram emot att se bilder fran ditt photoshoot, skriv garna vilket ljus du anvant och slutartid etc.

2006-12-12 @ 03:08:30
Postat av: Lina

Skitsnygga röda skor! Perfekt til julafton jue ;)

2006-12-12 @ 08:43:50
URL: http://mittlivsomstudent.blogspot.com
Postat av: Vera

Pumpsen från DinSko var ju ett riktigt kap! Så snygga. Även kjolen och väskan från ASOS. Budget regerar :)

2006-12-12 @ 10:13:48
URL: http://verasvarld.blogspot.com
Postat av: Victoria

Oj, vad snällt. :) Den där clutchen från Asos har jag lyckats undgå! Hur fin som helst. Åhå, de där pumpsen. Nu blir jag avundsjuk - du ser ju ut som en ballerina i dem! Dessvärre har jag lite svårt att köpa högklackat då pojken råkar vara några cm kortare än mig. :/

2006-12-12 @ 12:04:49
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Sandra

Gosh jättefina skor1

2006-12-12 @ 12:18:16
URL: http://groonlund.blogg.se
Postat av: Annika

shopoholychic - Åååh, jag är avundsjuk! Jag har aldrig använt mig av önskelistor utan, tja, jag får det jag får helt enkelt. Oftast försvinner de mindre klapparna från föräldrarna eftersom jag istället får något större, som i år då min mamma står för betalningen av min jullovsresa till Los Angeles... Men det är inte fy skam det heller! :) Hoppas du får allt du önskar dig!

Damon - Skopunkten kan ha grymt billiga skor som inte är alltför fula, och Din Sko är väl bara snäppet däröver, men det är allt jag har råd med - då gäller det bara att bära dem med värdighet, right? :)

Oscar - taaack :) Hoppas klättingen går riktigt bra och att du inte har alltför ont... Jag håller tummarna för att du får din vita önskejul - jag drar ändå till L.A. på annandagen och får lite semester från den eventuella snön...

Jen - oj, jag mixtrade så mycket med slutartid att det nog varierar mellan varenda bild! Vi hade bara (väldigt lite) befintligt ljus att jobba med, så det var bara att anpassa sig. Men jag ser också fram emot att se resultatet, alltid extra kul att se det publicerat, om så bara på internet!

Lina och Vera - I knooooow! :D Köp!

2006-12-12 @ 13:12:10
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Haha, vad kul att du skriver att du har HM från topp till tå, igår pratade jag nämligen med Martin (Kallisti) på MSN och vi kom fram till att ni kände varandra. Martins kommentar på oss var:

"jag har samma stil.
^^
*blogga*
*Köper saker på HM*
*röka*
:D
Nu är jag som ni!"

Så nu kan vi alla gå ihop i en själsligt perfekt trio!

2006-12-12 @ 17:35:31
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: ida

jag vet precis hur det känns när man opererar bort en visdomstand. jag kände mig svimfärdig i två veckor. antar att det är benet dom skarvar bort som är det som gör ont på riktigt. för att dra ut visdomständer gör ju inte alls lika ont?

2006-12-13 @ 14:45:55
URL: http://isaksdotter.blogg.se
Postat av: Martina

varför låtsas att kläderna kommer från dyra märken. Brukar man inte säga att "less is more"? och då syftar jag till att det är bra mycket roligare med mer kläder för mindre än tvärtom. kul med skorna hade med dem i ett jul kolage på bloggen för ett tag sedan.. ;)

2006-12-13 @ 20:26:41
URL: http://ljuvligt.blogg.se
Postat av: Annika

Hanna - och folk som brukar säga att man inte kan leka tre! What do they know, huh? Synd att jag inte röker. :| (?)

Ida - Ja, det är helt klart de borttagna käkbensbitarna som gör ont, jag drog ut en visdomstand veckan innan (två veckor sedan alltså) och det kändes ju bara litegrann i ett par dagar. Det här däremot har varit en riktig helvetesvecka. Men då har jag ju också ett flera centimeter långt jack som är ihopsydda med ganska fula grova stygn, det ser rätt jäkligt ut i munnen... Det är synd om oss, Ida!

Martina - nej men visst, självklart. Och allt handlar ju som sagt var om hur man bär upp dem, och hur man kombinerar ihop sina outfits förstås! Plus att jag lätt hellre har fem billiga kjolar än en dyr! Åååh, det har jag antingen missat eller så tänkte jag undermedvetet på kollaget när jag köpte dem... ;D De är verkligen underbara!

2006-12-14 @ 00:08:26
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Sandi

Riktigt snygga skor måste ja säga

2006-12-16 @ 17:49:25
URL: http://groonlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback