"But what could we paint when all we see is rain?"

Just nu har vi så mycket i skolan att det är omöjligt för mig att koncentrera mig på något annat. Jag har ingen inspiration, inga tankar som inte kretsar runt alla våra projekt, och jag vet att det avspeglar sig i bloggen... Förlåt för det, jag hoppas att ni har överseende. Ärligt talat - idag gick jag i skolan mellan 9 och 21. Det är en fet skoldag.

En dagens outfit blev det i alla fall! Idag fick vi en låda på posten, full av underbara leksaker till kameran, det var som julafton! (Nåja, vi betalade rätt bra för innehållet, om man säger så. Men ändå.) I lådan fanns bland annat ett telezoomobjektiv (riktigt papparazzistuk!), en extern blixt och en omnibounce, så Marcus passade på att fota mig med nya blixten. (Annars är det ju oftast stativ och självutlösare som gäller...) Snacka om skillnad! Jag kände mig extremt ohet idag - är så trött och sliten, och det syntes ganska tydligt med en jättestark blixt i ansiktet, men det känns skönt att veta att jag inte behöver oroa mig för brist på ljus i framtiden. Nu är det bara att plocka fram blixten och testa lite olika inställningar om det krisar. Succé!

Dagens outfit





Grå farfarströja, Cubus (en riktig favorit, som ni kanske märkt!)
Mörkblå jeans, Dr Denim
Ljusbruna stövlar, Vagabond
Ljusbrun väska, H&M
Svart skärp, Vero Moda
Hjärtformad medaljong, Wedins

Läppstiftet har jag med mig i jackfickan så att jag kan se lite piffig ut närhelst jag önskar... :) Max Factor, färgen heter inget mindre än superflashiga Pink Brandy. Ah, dessa porrstjärnenamn!
Nagellacket är förstås Face, jag har blivit helt besatt av det, målade på det idag under föreläsningen - det stank verkligen kemikalier i hela salen! Pinsamt, vaddå?!

Nu ska jag sova, det är en sjukt lång dag imorgon också.
Kärlek, darlings.

Och glöm för guds skull inte att gå in på
Aftonbladets "Bästa stilen" och rösta! Min ligger ju på Jannike, men det är ju ett fritt land... berätta gärna vem ni röstar på!

Kommentarer
Postat av: lejla

snygga bilder!

Postat av: Nina G.

Sjuukt snygga bilder båda två, särskilt den sista! Grym blogg dessutom ;)

2007-02-28 @ 23:08:37
Postat av: Louise

du är jättefin!

2007-02-28 @ 23:32:02
URL: http://www.louuise.blogg.se
Postat av: Anonym

Najs make... Vad har du för rouge? jättenajs färg både på läppar och kinder.
p.s.
Din blogg e riktigt grym.
d.s

2007-03-01 @ 15:21:02
Postat av: Annika Marklund

Lejla - TACK!

Nina G - Vad roligt att du tycker det! Du är varmt välkommen tillbaka när du vill... ;)

Louise - Tack så jättemycket, gumman!

Anonym - Tack så mycket! Jag blandar faktiskt två jääättebilliga rouge från H&M, en i en brun nyans och en i ljusrosa. KUL att du gillar bloggen!

2007-03-04 @ 19:42:38
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: malou

Vilken schysst blogg du har, du har verkligen bra smak! blir inspirerad. Mycket av kläderna du har verkar ju inte som ett rån pengamässigt heller, det känns bra för en fattig student som mej. tycker din farfarströja är skitssnygg. Vet du om den finns kvar ute i butikerna?

2007-05-14 @ 18:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback