Förresten...

Jag fick paljettkjolen på posten idag. Ni vet, den svarta H&M-kjolen för 98 spänn.

Den var för liten.

Där har vi en bra anledning till att inte beställa kläder som skickas långt senare - den hade passat alldeles perfekt då, den passar inte nu (efter en tandoperation som fick min kropp att tro att den var påväg att svälta ihjäl, och snabbt lade på sig x antal kilo). Det hade jag ju kunnat räkna ut, eftersom jag inte kan ha mina andra kjolar i stl 36 just nu heller.

Men vet ni vad? Det spelar ingen roll! För jag har fått världens vackraste gigantiska tröjklänning i försenad födelsedagspresent. Eller, jag valde den och fick den. En alldeles sagolikt fantastisk svart sak från
Fifth Avenue Shoe Repair (mitt favoritmärke, för er som inte vet det). Den är det enda plagg jag behöver. Och jag kan gå upp minst 100 kilo innan den blir för liten. Tack mamma, jag älskar dig extra mycket nu! (På allvar, alltså. Vägen till mitt hjärta går delvis genom presenter. Jag älskar presenter.)

Kommentarer
Postat av: Lina

haha, en bra orsak till att älska tröjklänningar, dom blir aldrig för små eller obekvämt trånga, särskilt bra såhär fram emot jul då man brukar bunkra på sig extrakilon som en liten björn som ska gå i ide.

Postat av: Loos

I'll take the skirt darling! om jag kan ha den ;) puss på kräksjuklingen.

2007-12-12 @ 21:34:35
Postat av: Annika

Lina - Exakt! Helt perfekt. Jag är head over heels förälskad.

Loos - Tsssss! Tok där! Som att jag hade tänkt fortsätta vara för stor för mina kläder?! Efter jul ska varenda gram av igen. Och i Stockholm ska jag se till att bli fit och snygg!

2007-12-13 @ 00:24:40
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Loos

Men du kräks ju darling, då kan ju inte många gram fastna ju :( tycker inte om när du mår dåligt.

2007-12-13 @ 12:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback